Samuli Helavuo

Samuli Helavuo valmistui muotoilijaksi Lahden Muotoiluinstituutista vuonna 2014. Hän työskentelee freelancersuunnittelijana Helsingissä ja viimeistelee maisterinopintojaan Aalto-yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulussa. Samuli on tarkkailija, joka on laajasti kiinnostunut maailman asioista. Hän rakastaa hiljaisuutta ja ajattomuutta. Suunnittelijana hän etsii haasteita löytääkseen uusia näkökulmia ja on kiinnostunut funktionaalisen suunnittelun ja esteettisyyden yhdistämisestä. Samulin töitä on palkittu niin kansainvälisesti kuin Suomessakin. Hakolalle Samuli on suunnitellut Riippu-hyllyn.

Marianne Huotari

Marianne Huotari (Taiteen maisteri, Aalto-yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulu) on STUDIO smoo:n perustaja ja pääsuunnittelija. Marianne ottaa perinteet huomioon suunnitellessaan juurevia kodintuotteita ilman ylimääräisiä krumeluureja. Hän pitää mielensä avoimena kehittäessään tuotteita jotka yhdistelevät materiaaleja ja muotoja ennennäkemättömällä tavalla. Huotarin STUDIO smoo on suunnittelutoimisto jossa yksityiskohdat ovat merkityksellisiä. Marianne on suunnitellut Hakolalle Lippa-hyllyn.

Hakola suunnittelija Ines Fanni

Ines Wartiainen ja Fanni Suvila

Fanni Suvila ja Ines Wartiainen ovat suunnittelijat Round-pöytäsarjan takana. He ovat molemmat opiskelleet sisustusarkkitehtuuria ja kalustesuunnittelua Aalto-yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulussa. Tällä hetkellä he työskentelevät arkkitehtitoimistoissa Helsingissä, toteuttavat monenlaisia huonekaluprojekteja sekä viimeistelevät maisterintutkintojaan. He jakavat intohimon työn ja leikin yhdistämiseen eivätkä koskaan tyydy helppoihin ratkaisuihin. Fanni ja Ines ovat suunnitelleet Hakolalle Round-pöytäsarjan.

Anni Pitkäjärvi

Anni Pitkäjärvi on Helsingissä asuva suunnittelija, joka on kotoisin keski-Suomesta Jyväskylästä. Hän on valmistunut teolliseksi suunnittelijaksi ja viimeistelee parhaillaan maisterintutkintoaan Aalto-yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulussa. Anni on työskennellyt freelancerina monille tunnetuille suomalaisille ja kansainvälisille toimijoille. Annin suunnittelu on selkeää ja vähäeleistä, mutta ei koskaan tylsää. Hän haluaa suunnitella tuotteita jotka ovat kekseliäitä ja herättävät tunteita, unohtamatta kuitenkaan käytettävyyttä. Anni on suunnitellut Hakolalle Lempi-hyllyn.

Annaleena Hämäläinen

Annaleena on koulutukseltaan muotoilija (TaK) ja hän on opiskellut kansainvälistä muotoilujohtamista Aalto-yliopistossa. Annaleena on suunnitellut Hakolalle Cosy- ja Lazy-sohvasarjat, sekä Woody-tuoteperheen. Annaleenan suunnittelufilosofia on hyvin käytännönläheinen ulkonäköä kuitenkaan unohtamatta. Annaleena osallistuu paljon Hakolan tuotteiden myyntiin, joten hän tuntee asiakkaan tarpeet ja osaa suunnitella tuotteita jotka vastaavat niitä.

Petra Lassenius

Petra Lassenius on sisustusarkkitehti ja huonekalusuunnittelija (MA). Lassenius on suunnitellut monenlaisia huonekaluja eri valmistajille. Hän on asunut 8 vuotta Berliinissä ja on nyt asettunut Helsinkiin. Kauneus ja funktionaalisuus ovat hänelle tärkeitä asioita joita Petra toteuttaa suunnittelemissaan tuotteissa. Petra on suunnitellut Hakolalle Day-nojatuolin.

Iina Kettunen

Iina Kettunen on helsinkiläinen suunnittelija jonka intohimona on esteettisyys. Hän rakastaa minimalistisia ja funktionaalisia tuotteita kauniilla yksityiskohdilla varustettuna. Iinan tavoitteena on yhdistää nämä asiat suunnittelussaan tuodakseen iloa jokapäiväiseen elämään. Iina on suunnitellut Hakolalle Note-säilyttimen.