Varaosat ja huoltoVARAOSAT JA HOITOTUOTTEET ILMAISELLA KOTIINKULJETUKSELLAIrtopäällisten lisäksi tarjoamme huonekaluihimme erilaisia varaosia. Jalkojen vaihtaminen koko sohvan tai nojatuolin uusimisen sijaan onkin vastuullinen tapa päivittää sisustusta. Tarjoamme lisäksi myös tahranpoisto- ja hoitotuotteita.

VARAOSAT JA HUOLTO:


Kangaspäällisten huoltoa varten suunniteltu Sofa Care Kit on hyvä apu tahranpoistoon ja suojaukseen.

VINKKEJÄ PÄÄLLISTEN HUOLTOA VARTEN:


Hoitamalla sohvaasi oikein pidennät sen käyttöikää huomattavasti. Sohviemme kokonaan irrotettavat päälliset mahdollistavat pesun kotikoneessa ja laadukkaat materiaalit kestävät kovaakin kulutusta.

Easy Care ja Naturals

Olemme jakaneet verhoilukankaamme kahteen kategoriaan helpottaaksemme sinua kankaan valinnassa. Kategoriat ovat Easy Care ja Naturals.

Irtopäällisillä uutta ilmettä olohuoneeseen

Keltainen Kahvipannu -blogin Pauliina kirjoitti laajan postauksen samettikankaistamme, sametin sopivuudesta kissatalouteen, sekä siitä miten irtopäällisillä voi muuttaa koko olohuoneen ilmeen.

Kokemuksia päällisten pesusta

Tiina Ilmavirta Design Wash -blogin takaa toteutti kodissaan isomman kevätsiivouksen, jonka tiimoilta hän puhdisti perheen molemmat sohvat, toisen Softcaren tekstiilipesua käyttäen ja toisen pesukoneessa pesemällä.

TILAA UUTISKIRJE:

SEURAA MEITÄ:

Facebook
Instagram
Pinterest

HAKOLA SHOP HELSINKI

Fredrikinkatu 28
00120 Helsinki
satu-sofia.isberg@hakola.fi
0503582739

ti – pe 10-18
la 10-15

HAKOLA HUONEKALU OY

Niemenkyläntie 238
66320 Jurva
info@hakola.fi
010 3370099

TILAUKSET

Aina ilmainen toimitus Suomeen.

Toimitusaikamme verhoilluille tuotteille on tällä hetkellä noin 4 viikkoa.

Tilaa helposti verkkokaupastamme – maksu verkkopankin ja yleisimpien luottokorttien avulla. Verkkokaupassamme myös Klarna lasku-, ja osamaksumahdollisuus.

Palvelemme mielellämme henkilökohtaisesti!