Sisustusinspiraatiota

Herkullisia sisustusideoita omannäköisiin koteihin: värikkäitä olohuoneita, tunnelmallisia makuuhuoneita ja inspiroivia keittiöitä.

Hoito-ohjeet

Huonekalumme on suunniteltu kestämään elämää. Oikeaoppisella huollolla ne ovat pitkäikäisiä ystäviä, jotka ovat mukana arjessa ja juhlassa.

Olohuone

Olohuoneessa lataudutaan päivän päätteeksi ja jaetaan arjen merkityksellisiä hetkiä rakkaimpiemme kanssa. Olohuoneen keskipisteellä sohvalla on ihana rentoutua joko yksin päivän päätteeksi suosikkisarjan parissa tai pitää kestit koko ystäväporukan kesken.

Kurkista omannäköisiin olohuoneisiin ja inspiroidu värikkäistä sisustusratkaisuista.

tutustu

Makuuhuone

Makuuhuone on lepoa ja rentoutumista varten – rauhoittava keidas, jossa pääsee latautumaan päivän päätteeksi. Makuuhuoneen tärkein leposija, sänky tarjoaa paikan unille ja unelmoinnille.

Poimi galleriastamme tunnelmalliset makuuhuoneen sisustusvinkit.

tutustu

Keittiö

Keittiö on kodin sydän, johon keräännytään perheen ja ystävien kanssa yhteen. Ruokapöydän äärellä on ihana jakaa niin päivän kuulumiset kuin kattilallinen kaikkien suosikkiruokaa.

Tutustu herkullisiin keittiöiden sisustusratkaisuihin.

tutustu
LISÄÄ LUETTAVAA:
Hakola Friends: Tanja

Tanja Sipilä asuu värikkäässä asunnossa Vallilan kaupunginosassa Helsingissä. Asunnossa on kolme asukasta, kaksi kerrosta ja yhteensä 104 neliötä.

Lue lisää
Hakola Friends: Elisa K

Elisa asuu yhdessä miehensä ja kahden lapsensa kanssa Olarin kaupunginosassa Espoossa. Perheen koti sijaitsee 70-luvulla rakennetun kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja avaran olohuoneen keskipisteenä komeilee punainen Jumbo-sohva.

Lue lisää
Hakola Friends: Ellinoora

Ellinoora asuu valoisassa, unenomaisen leikkisässä, ihanan vaaleanpunaisessa kaksiossa puolisonsa kanssa. Pariskunta on asunut asunnossa nyt puolen vuoden ajan.

Lue lisää