Sisustusinspiraatiota

Herkullisia sisustusideoita omannäköisiin koteihin: värikkäitä olohuoneita, tunnelmallisia makuuhuoneita ja inspiroivia keittiöitä.

Hoito-ohjeet

Huonekalumme on suunniteltu kestämään elämää. Oikeaoppisella huollolla ne ovat pitkäikäisiä ystäviä, jotka ovat mukana arjessa ja juhlassa.

Olohuone

Olohuoneessa lataudutaan päivän päätteeksi ja jaetaan arjen merkityksellisiä hetkiä rakkaimpiemme kanssa. Olohuoneen keskipisteellä sohvalla on ihana rentoutua joko yksin päivän päätteeksi suosikkisarjan parissa tai pitää kestit koko ystäväporukan kesken.

Kurkista omannäköisiin olohuoneisiin ja inspiroidu värikkäistä sisustusratkaisuista.

tutustu

Makuuhuone

Makuuhuone on lepoa ja rentoutumista varten – rauhoittava keidas, jossa pääsee latautumaan päivän päätteeksi. Makuuhuoneen tärkein leposija, sänky tarjoaa paikan unille ja unelmoinnille.

Poimi galleriastamme tunnelmalliset makuuhuoneen sisustusvinkit.

tutustu

Keittiö

Keittiö on kodin sydän, johon keräännytään perheen ja ystävien kanssa yhteen. Ruokapöydän äärellä on ihana jakaa niin päivän kuulumiset kuin kattilallinen kaikkien suosikkiruokaa.

Tutustu herkullisiin keittiöiden sisustusratkaisuihin.

tutustu
LISÄÄ LUETTAVAA:
Hakola Friends: Tomi, Maija ja Sisu-koira

Helsingin Sörnäisissä valoisassa kuudennen kerroksen kaksiossa asuu graafinen suunnittelija Tomi avopuolisonsa Maija Fredrikan ja 10-vuotiaan Sisu-koiran kanssa.

Lue lisää
Hakola Friends: Päivi

Päivi Häikiön 25 neliöinen studio sijaitsee Helsingin Punavuoressa. Studion harkittu ja tunnelmallinen sisustus on muotoutunut asioista ja esineistä, joilla on merkitystä ja jotka kestävät aikaa.

Lue lisää
Hakola Journal: Annaleena Hakola

Mitä omannäköinen elämä minulle tarkoittaa? Vapautta, ensisijaisesti. Elän elämääni itselleni en muille. Päätän itse, miten aikani käytän. Olen itse etusijalla – jalustalla itselleni. Kuulostaa lopulta aika yksinkertaiselta, mutta matka tähän on ollut kaikkea muuta kuin helppo.

Lue lisää