KankaatCLASSIC-KANKAAT, SAMETIT, BUKLEET, VILLAKANKAAT JA NAHATOlemme jakaneet verhoilukankaamme kahteen kategoriaan helpottaaksemme sinua kankaan valinnassa. Kategoriat ovat Easy Care ja Naturals, joista molemmilla on materiaaleihin, tuntuun sekä hoitoon liittyvät selkeät ominaisuudet.

KANKAAT TUOTTEIDEN MUKAAN


Taulukosta näet mikä kangas on saatavana mihinkin tuotteeseen. Kankaat on valittu niin, että ne soveltuvat ominaisuuksiltaan tuotteen käyttötapaan ja muotoon parhaalla mahdollisella tavalla. Easy Care ja Naturals -kategoriat auttavat löytämään ominaisuuksiltaan juuri sinulle sopivan kankaan.

Easy Care -malliston kankaat on suunniteltu kestämään elämää. Easy Care -kankaat on valmistettu synteettisistä kuiduista, joka mahdollistaa 30 asteen konepesun ilman kutistumista. Kankaat siliävät helposti, eivät sähköisty käytössä ja ovat lisäksi tunnultaan mukavan pehmeitä. Näillä kankailla verhoilluille kalusteille ovat tervetulleita niin lemmikit kuin perheen pienimmätkin!

Lauritzon’s FloristLAZY  CLASSIC / COSY POCKET CLASSIC / DAY CLASSIC / NAP

Erittäin kestävä ja helppohoitoinen verhoilukangas, joka sopii erityisesti lapsi- ja allergiaperheisiin antibakteerisuutensa vuoksi.


47% PES / 29% PAN / 24% PO
25 000 martindaleSoftLAZY CLASSIC  / COSY POCKET CLASSIC / DAY CLASSIC / MOON

Soft on pehmeä ja mukavan tuntuinen verhoilukangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. kahvi-, viini- sekä ruokatahrat pelkällä vedellä. Kankaat kestävät myös kovaa kulutusta ja niiden värinkesto on hyvä.


100% PES 
100 000 martindaleCottonLAZY CLASSIC  / DAY CLASSIC

Cotton-kangas on valmistettu kierrätetystä puuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Kankaan pinta on sileä ja ja mattapintainen. Puuvilla antaa kankaalle mukavan tunnun.


70% CO / 30% PES
25 000 martindaleRanchFILIPPA

Valmiin pesukäsittelyn antama pehmeä vaikutelma vain paranee käytössä. Väri vaihtelee hieman.


100% CO
30 000 martindale

MusoneLAZY VELVET / MOON

Musone on erittäin kestävä ja kiiltäväpintainen sametti, jonka voi pestä kotikoneessa 30°C hienopesuohjelmalla.


100% PES
75 000 martindaleNaturals-malliston kankaat on suunnattu aitoja materiaaleja arvostaville. Mallistosta löytyy neutraaleja, luonnollisia sävyjä sekä materiaaleja kuten pellavaa, villaa ja puuvillaa. Näiden materiaalien ansiosta kankaiden tuntu on luonnollisen mukava. Aidot luonnonkuidut, kuten esimerkiksi villa, hylkivät luonnostaan likaa. Suosittelemme Naturals-malliston kankaille kemiallista pesua.

Hallingdal 65COSY  POCKET WOOL / DAY WOOL / BOBO WOOL / NAP WOOL

Villakangas pysyy kauniina vuosia, kun sitä hoitaa viikoittain ja poistaa mahdolliset tahrat välittömästi. Hallingdal 65 -kankaan puhdistamiseen suosittelemme kuivapesua.


70% WO, 30% VI
100 000 martindale

Canvas 2LAZY  WOOL / MAMA-TUOLI VERHOILULLA

Villakangas pysyy kauniina vuosia, kun sitä hoitaa viikoittain ja poistaa mahdolliset tahrat välittömästi. Canvas 2 -kankaan puhdistamiseen suosittelemme kuivapesua.


90% WO, 10% PA
100 000 martindale

Gentle 2BOBO VELVET

Kvadrat Gentle 2 on erittäin hieno, pinnaltaan mohairia muistuttava joustava neulos. Villan likaahylkivät ominaisuudet ovat omaa luokkaansa, ja siksi se sopii hyvin juuri verhoilukankaaksi.


60% WO, 20% PES, 20% PA
90 000 martindale

MossBOBO BUKLEE / LAZY BUKLEE

Moss-kangas on paksu ja eläväpintainen buklee-tyyppinen villakangas. Kangas on erittäin kestävä ja ylellisen tuntuinen.


38% WO, 38% PAN, 19% PES, 5% CO
100 000 martindale

CloudBOBO BUKLEE

Cloud on Italiassa kudottu paksu puuvillakangas jonka tuntu on pumpulimaisen pehmeä. Sametinpehmeä pinta on saatu aikaan chenillelangalla.


88% CO, 10% PES, 2% PAN
45 000 martindale

Fine LeatherLAZY FINE LEATHER

Peitevärjätty nahka on hiottu, pigmenttivärjätty ja lopuksi viimeistelty lakkaamalla. Se on kestävää eikä likaannu helposti.Vintage LeatherLAZY VINTAGE LEATHER

Peitevärjätty nahka on hiottu, pigmenttivärjätty ja lopuksi viimeistelty lakkaamalla. Se on kestävää eikä likaannu helposti.Kasviparkittu nahkaNOMA  / NOTE

Kasviparkitun nahan väri tummenee valolle altistumisen ja käytön myötä. Vanhetessaan nahka patinoituu kauniisti.

Natural NubuckNAP LEATHER / MOON LEATHER

Nupukkinahan etuna on elävä, miellyttävän ja lämpimän tuntuinen pinta, ja sen elinkaareen kuuluu kaunis patinoituminen.

Sørensen SpectrumMAMA-TUOLI VERHOILULLA

Spectrum on pehmeä nahka, jonka pintakäsittely tekee siitä erityisen kestävän ja likaahylkivän. Spectrum sopii sekä kotiin että julkitiloihin.