Hakola Canvas

Kankaat

Laadukkaat materiaalit kestävät aikaa. Olemme valinneet kankaamme niiden kulutuskeston, helppohoitoisuuden ja turvallisuuden huomioiden. 

Kankaat

Laadukkaat materiaalit kestävät aikaa. olemme valinneet kankaamme niiden kulutuskeston, helppohoitoisuuden ja turvallisuuden huomioiden.

Hakola Bobo Wool -nojatuoli taivaansinisellä Hallingdal-kankaalla.

Mikä kangas sopii juuri sinulle?

Olemme jakaneet verhoilukankaamme kahteen kategoriaan helpottaaksemme sinua kankaan valinnassa. Kategoriat ovat Easy Care ja Naturals, joista molemmilla on materiaaleihin, tuntuun sekä hoitoon liittyvät selkeät ominaisuudet. Lisäksi käytämme tuotteidemme yhteydessä materiaaliin viittaavia sanoja Classic, Wool, Velvet, Green ja Leather.

Jokaisella sohva-, ja nojatuolimallillamme on omat erityispiirteensä, joiden mukaan niihin tarjottavat kankaat on valittu. Kaikki kankaat eivät asetu hyvin pyöreälinjaisesti muotoiltuun tuotteeseen, ja jotkut saattavat venyä jos niitä käytetään liian suureen istuintyynyyn. Suunnittelija on määrittänyt juuri oikeanlaiset kankaat kuhunkin tuotteeseen, jolloin voimme taata, että lopputulos säilyy kauniina ja ryhdikkäänä vuodesta toiseen.

Jotta sinulle löytyisi juuri oikea kangas, voit tilata meiltä ilmaiset kangasnäytteet suoraan kotiisi. Näin voit testata eri kangaslaatuja ja värejä juuri siinä tilassa, jonne unelmiesi sohva tai nojatuoli sijoitetaan.

Tilaa kangasnäytteet

Hakola Edit-hylly saarnesta ja Jumbo Wool -sohva vaaleansinisellä Planum-kankaalla

EASY CARE:

Easy Care -malliston kankaat on suunniteltu kestämään elämää. Easy Care -kankaat on valmistettu synteettisistä kuiduista, joka mahdollistaa 30 asteen konepesun ilman kutistumista. Kankaat siliävät helposti, eivät sähköisty käytössä ja ovat lisäksi tunnultaan mukavan pehmeitä. Näillä kankailla verhoilluille kalusteille ovat tervetulleita niin lemmikit kuin perheen pienimmätkin!

Lazy-kulmadivaani ja Round-sohvapöytä
Florist

47% PES / 24% PAN / 24% PO
25,000 Martindale

Florist on valmistettu kestävistä ja sileistä kuiduista, mikä tekee kankaasta vesipestävän ja antibakteerisen. Vaikka kangas on valmistettu synteettisistä kuiduista, sen tuntu on todella miellyttävä eikä se sähköisty. Florist on valmistettu Öko-tex 100 standardin mukaan, eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja tai muita aineita.

Hakola Cosy Pocket -sohva
Soft

100% PES
100,000 Martindale

Soft on pehmeä ja mukavan tuntuinen verhoilukangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. kahvi-, viini- sekä ruokatahrat pelkällä vedellä. Soft on vesipestävä, se kestää myös kovaa kulutusta ja sillä on hyvä värinkesto. Näiden ominaisuuksien ansiosta se sopii erinomaisesti mm. lapsi- ja lemmikkieläinperheille.

Hakola Urban: Keltainen
Urban

75% rec PES 25% rec CO
50,000 Martindale

Urban on täysin kierrätetyistä kuiduista valmistettu kangas, jolla on GRS-sertifikaatti. Kankaassa on ihana puuvillan tuntu, se on jämäkkää ja sileää.Urban-kankaasta on valittavissa viisi hurmaavaa sävyä.

Hakola Lazy Velvet -sohva vaaleanpunaisella Musone-kankaalla ja mustilla metalli jaloilla
Musone

100% PES
75,000 Martindale

Kaunis, kiiltävä Musone-sametti on saanut kiitosta erityisesti soveltuvuudestaan lapsiperheisiin ja kotieläimille helpon pestävyyden, kulutuksenkeston ja lyhyen nukan takia. Sen voi pestä kotikoneessa 30°C hienopesuohjelmalla.

Hakola Wave-kangas
Wave

100% Recycled PES
100,000 Martindale

Wave-kangas on kevyen tekstuurinen ja se onkin nimensä mukaisesti saanut inspiraation pehmeistä aalloista. Kangas on valmistettu 100% kierrätyspolyesterista ja kuiduista 75% on valmistettu merestä kerätystä muovijätteestä. Kankaana Wave on helppohoitoinen ja se soveltuu hyvin lapsikoteihin.

Hakola Jumbo Wool -sohva okran värisellä Planum-kankaalla.
Planum

44% WO / 42% PES / 14% PA
100,000 Martindale

Kvadrat Planum on erittäin hieno, pinnaltaan trikoota muistuttava joustava neulos. Kangas on kestävä ja ylellisen tuntuinen. Vaikka kangas sisältääkin 44% villaa, voit pestä sen kotona koneessa 30 asteessa.

Frost

48% PP, 32% PAN, 11% CO, 6% WO, 3% PES
75,000 Martindale

Frost on ajaton bukleekangas, joka vie ajatukset menneille vuosikymmenille. Sileiden keinokuitujen, puuvillan, sekä villan yhdistelmästä syntyy kestävä ja vesipestävä kangas. Frostin pinnassa on hienostunut kiilto ja se on ihanan pehmeä koskettaa. Voimakas pintatekstuuri tuo esille kahdesta eri värisestä langasta koostuvan värin moniulotteisuuden. Frostin neljästä väristä löytyy jokaiseen kotiin sopiva, ajaton sävy.

NATURALS:

Naturals-malliston kankaat on suunnattu aitoja materiaaleja arvostaville. Mallistosta löytyy neutraaleja, luonnollisia sävyjä sekä materiaaleja kuten pellavaa, villaa ja puuvillaa. Näiden materiaalien ansiosta kankaiden tuntu on luonnollisen mukava. Aidot luonnonkuidut, kuten esimerkiksi villa, hylkivät luonnostaan likaa. Suosittelemme Naturals-malliston kankaille kemiallista pesua.

Bobo Wool -sohva
Hallingdal 65

70% WO / 30% VI
100,000 Martindale

Kvadrat tunnetaan korkealaatuisista villakankaista, ja paksu Hallingdal on sen vanhin malli. Kankaan on suunnitellut Nanna Ditzel vuonna 1965 ja se kudotaan Norjassa. Villan likaahylkivät ominaisuudet ovat omaa luokkaansa, ja siksi se sopii hyvin juuri verhoilukankaaksi. Hallingdal 65 sopii erinomaisesti myös julkitiloihin, sillä se on erittäin kestävää laatua.

Hakola Canvas
Canvas 2

90% WO / 10% PA
100,000 Martindale

Canvas 2-verhoilukangas kudotaan Wooltex-tehtaalla Englannissa, jossa jokainen erä tarkastetaan huolellisesti. Mallistoomme on valittu viisi kaunista sävyä, jotka sopivat sekä koteihin että julkitiloihin. Villan likaahylkivät ominaisuudet ovat omaa luokkaansa, ja siksi se sopii hyvin juuri verhoilukankaaksi.

Uniform Melange

68% WO / 22% PA / 10% PES
100,000 Martindale

Kvadratin Uniform Melange on moderni kangas, jossa lämpimän ja luonnollisen tuntuisen villaneuloksen alla on ohut vaahtomuovikerros, joka tuo kankaaseen hauskan pehmoisen, sukelluspukua muistuttavan tuntuman. Kukin Uniform Melangen vivahteikkaista sävyistä on kudottu kahdesta eri värisestä langasta, mikä saa kankaan sävyn vaihtelemaan katselukulmasta riippuen. Uniform Melange on erittäin kulutusta kestävä kangas, jolla sohvaan saa upean minimalistisen ja pelkistetyn ilmeen.

Boucle

34% CV / 33% PAN / 17% WO
80,000 Martindale

Paloturvallinen Boucle on ihanan pehmeä, villasekoitteinen kudottu verhoilukangas. Boucle saa modernin ilmeensä buklee-langasta, joka luo upean, kohoilevan struktuurin kankaan pintaan. Vahva Boucle sopii erinomaisesti sekä koti-, että julkitilojen sisustukseen.