Hakola Lazy Classic -vuodesohva okran värisellä Soft-kankaalla ja mustilla metallijaloilla

Kankaat

Laadukkaat materiaalit kestävät aikaa. Olemme valinneet kankaamme niiden kulutuskeston, helppohoitoisuuden ja turvallisuuden huomioiden. 

Kankaat

Laadukkaat materiaalit kestävät aikaa. olemme valinneet kankaamme niiden kulutuskeston, helppohoitoisuuden ja turvallisuuden huomioiden.

Hakola Bobo Wool -nojatuoli havun värisellä Hallingdal-kankaalla

Mikä kangas sopii juuri sinulle?

Olemme jakaneet verhoilukankaamme kahteen kategoriaan helpottaaksemme sinua kankaan valinnassa. Kategoriat ovat Easy Care ja Naturals, joista molemmilla on materiaaleihin, tuntuun sekä hoitoon liittyvät selkeät ominaisuudet.

Jokaisella sohva-, ja nojatuolimallillamme on omat erityispiirteensä, joiden mukaan niihin tarjottavat kankaat on valittu. Kaikki kankaat eivät asetu hyvin pyöreälinjaisesti muotoiltuun tuotteeseen, ja jotkut saattavat venyä jos niitä käytetään liian suureen istuintyynyyn. Suunnittelija on määrittänyt juuri oikeanlaiset kankaat kuhunkin tuotteeseen, jolloin voimme taata, että lopputulos säilyy kauniina ja ryhdikkäänä vuodesta toiseen.

Jotta sinulle löytyisi juuri oikea kangas, voit tilata meiltä ilmaiset kangasnäytteet suoraan kotiisi. Näin voit testata eri kangaslaatuja ja värejä juuri siinä tilassa, jonne unelmiesi sohva tai nojatuoli sijoitetaan.

Tilaa kangasnäytteet

Hakola Edit-hylly saarnesta ja Jumbo Wool -sohva vaaleansinisellä Planum-kankaalla

EASY CARE:

Easy Care -malliston kankaat on suunniteltu kestämään elämää. Easy Care -kankaat on valmistettu synteettisistä kuiduista, joka mahdollistaa 30 asteen konepesun ilman kutistumista. Kankaat siliävät helposti, eivät sähköisty käytössä ja ovat lisäksi tunnultaan mukavan pehmeitä. Näillä kankailla verhoilluille kalusteille ovat tervetulleita niin lemmikit kuin perheen pienimmätkin!

Hakola Cosy Pocket -sohva
Soft

100% PES
100,000 Martindale
Normaali pesuohjelma 30 °C

Soft on pehmeä ja mukavan tuntuinen verhoilukangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. kahvi-, viini- sekä ruokatahrat pelkällä vedellä. Soft on vesipestävä, se kestää myös kovaa kulutusta ja sillä on hyvä värinkesto. Näiden ominaisuuksien ansiosta se sopii erinomaisesti mm. lapsi- ja lemmikkieläinperheille.

Hakola Urban: Keltainen
Urban

75% rec CO 25% rec PES
50,000 Martindale
Normaali pesuohjelma 30 °C

Urban on täysin kierrätetyistä kuiduista valmistettu kangas, jolla on GRS-sertifikaatti. Kankaassa on ihana puuvillan tuntu, se on jämäkkää ja sileää.Urban-kankaasta on valittavissa kuusi hurmaavaa sävyä.

Hakola Lazy Velvet -sohva vaaleanpunaisella Musone-kankaalla ja mustilla metalli jaloilla
Musone

100% PES
75,000 Martindale
Normaali pesuohjelma 30 °C

Kaunis, kiiltävä Musone-sametti on saanut kiitosta erityisesti soveltuvuudestaan lapsiperheisiin ja kotieläimille helpon pestävyyden, kulutuksenkeston ja lyhyen nukan takia. Sen voi pestä kotikoneessa 30°C hienopesuohjelmalla.

Hakola Jumbo Wool -sohva okran värisellä Planum-kankaalla.
Planum

44% WO / 42% PES / 14% PA
100,000 Martindale
Villapesuohjelma 30 °C

Kvadrat Planum on erittäin hieno, pinnaltaan trikoota muistuttava joustava neulos. Kangas on kestävä ja ylellisen tuntuinen. Vaikka kangas sisältääkin 44% villaa, voit pestä sen kotona koneessa 30 asteessa.

NATURALS:

Naturals-malliston kankaat on suunnattu aitoja materiaaleja arvostaville. Mallistosta löytyy neutraaleja, luonnollisia sävyjä sekä materiaaleja kuten pellavaa, villaa ja puuvillaa. Näiden materiaalien ansiosta kankaiden tuntu on luonnollisen mukava. Aidot luonnonkuidut, kuten esimerkiksi villa, hylkivät luonnostaan likaa. Suosittelemme Naturals-malliston kankaille kemiallista pesua.

Hakola Cosy Pocket -sohva ja Round-pöytä.
Hallingdal 65

70% WO / 30% VI
100,000 Martindale
Kuivapesu

Kvadrat tunnetaan korkealaatuisista villakankaista, ja paksu Hallingdal on sen vanhin malli. Kankaan on suunnitellut Nanna Ditzel vuonna 1965 ja se kudotaan Norjassa. Villan likaahylkivät ominaisuudet ovat omaa luokkaansa, ja siksi se sopii hyvin juuri verhoilukankaaksi. Hallingdal 65 sopii erinomaisesti myös julkitiloihin, sillä se on erittäin kestävää laatua.

Mega Stripe

70 % WO, 20 % PES, 10 % CO
50,000 Martindale
Kuivapesu

Mega Stripe on Suomessa valmistettu napakka ja tiheä villasekoitekangas. Se on valmistettu Annalan kutomossa Lapualla, Lankilankosken rannalla. Mega Stripe sisältää mulesing-vapaata villaa, minkä ansiosta kangas hylkii luonnostaan nestettä ja likaa. Polyesteri ja puuvilla tuovat kankaaseen kestävyyttä ja sileyttä, ja Mega Stripe sopiikin kulutuksenkestonsa puolesta myös julkitiloihin. Mega Stripe ei ole karhea tai pörröinen, vaan siinä on miellyttävän sileä pinta. Imuroi Mega Stripe -kankaalla verhoiltu sohva säännöllisesti. Tarvittaessa voit pesettää päälliset pesulassa.

Boucle

34% CV / 33% PAN / 17% WO
80,000 Martindale
Kuivapesu

Paloturvallinen Boucle on ihanan pehmeä, villasekoitteinen kudottu verhoilukangas. Boucle saa modernin ilmeensä buklee-langasta, joka luo upean, kohoilevan struktuurin kankaan pintaan. Vahva Boucle sopii erinomaisesti sekä koti-, että julkitilojen sisustukseen.