Irtopäällisten vaihto ja pesu

Meille on tärkeää, että kalusteemme kestävät mukana kaikissa elämän käänteissä ja tavallisessa arjessa siinä sotkuisessakin. Siksi jokaisessa kangasverhoillussa huonekalussamme on irtopäälliset, joiden ansiosta kankaiden peseminen on helppoa.

PESUOHJEET:

Pesuohje: Easy Care -kankaat

Suosittelemme ensisijaisesti huoltamaan huonekaluja imuroimalla ne säännöllisesti ja poistamalla tahrat paikallisesti. Välillä huonekalusi saattavat kuitenkin kaivata perusteellisempaa pesua, jolloin voit pestä irtopäälliset helposti kotikoneessa.

Jos peset päällisiä, joissa on tarranauhaa, suojaa aina tarranauha ennen pesua tarranauhan vastakappaleella. Vastakappale estää tarranauhaa tarrautumasta kankaaseen tai keräämästä itseensä pesun aikana nukkaa. Sen avulla myös päällisten pukeminen ja riisuminen on helpompaa. Aseta tarran vastakappale tarranauhaan samalla kun riisut päällisiä. Joidenkin mallien istuin- ja selkätyynyjen päälliset irtoavat vetoketjulla, sulje niiden päällisten vetoketju pesun ajaksi. Täytä rumpu puolilleen ja pese päälliset 30 asteessa normaalilla pesuohjelmalla.

Päälliset kannattaa asettaa takaisin paikoilleen heti pesun jälkeen vielä kuivan kosteana, jolloin ne asettuvat kauniisti muotoonsa, eikä niitä tarvitse silittää. Anna päällisten kuivua ilmavasti ennen kuin asettelet istuintyynyt ja selkätyynyt takaisin paikoilleen.

Pesuohjeet: Naturals-kankaat

Suosittelemme ensisijaisesti huoltamaan huonekaluja imuroimalla ne säännöllisesti ja poistamalla tahrat paikallisesti. Välillä huonekalusi saattavat kuitenkin kaivata perusteellisempaa pesua, jolloin voit pesettää irtopäälliset helposti pesulassa.

Jos peset päällisiä, joissa on tarranauhaa, suojaa aina tarranauha ennen pesua tarranauhan vastakappaleella. Vastakappale estää tarranauhaa tarrautumasta kankaaseen tai keräämästä itseensä pesun aikana nukkaa. Sen avulla myös päällisten pukeminen ja riisuminen on helpompaa.

Sohvan irtopäällisen vaihtaminen

Nojatuolin irtopäällisen ja jalkojen vaihtaminen

Hakola irtopäällisten vaihtaminen
Cosy-pocket -sohvalle tippunut jäätelö
HAKOLA ON WHEELS APUNASI HUOLLOSSA: