Asennukset ja kokoaminen

Olemme koonneet ohjeet, joiden avulla asennat Cocktail-varjostimen tai Lempi-hyllyn helposti itse! Jos kaipaat apukäsiä, voit tilata pääkaupunkiseudulla avuksesi myös Hakola on Wheels -asennuspalvelumme.

OHJEET:

Cocktail-varjostimen asennus:

Videon ohjeita seuraamalla asennat Cocktailin kätevästi!

Lempi-hyllyn asennus

1. Lempi-hylly kiinnitetään seinään kolmella ruuvilla. Käytä hyllyn kiinnitykseen seinän materiaalille sopivia ruuveja ja
proppuja.

2. Aloita asennus ruuvaamalla pyöreän metallikehyksenylin ruuvi seinään (KUVA A). Älä ruuvaa ruuvia aivan pohjaan saakka. Aseta Lempi-hyllyn pyöreä metallikehys ruuvikiinnikkeeseen ja pyöräytä vasemmalle, jotta kehys lukittuu paikoilleen.

3. Kiinnitä seuraavaksi hyllylevyn tuki kahdella ruuvilla seinään. Käytä apuna vatupassia jotta saat kiinnitettyä tuen suoraan (KUVA B).

4. Kiinnitä hyllylevy tukeen hyllylevyn alapuolelta kahdella lyhyemmällä ruuvilla (KUVA B). Mikäli metallituen ja hyllylevyn reiät eivät täysin kohtaa, voit irrottaa metallituen pyöreästä kehästä ja varovasti taivuttaa sitä oikeaan suuntaan.

5. Kiinnitä lopuksi Hakolan tunnistetarra huomaamattomalle paikalle, esimerkiksi hyllylevyn pohjaan. Hyllyn kantavuus on 15 kg.

Kuva A:

Kuva B:

Mama-pöydän kokoaminen

1. Tee tilaa paketin purkamiselle. Varmista ennen paketin purkua ettei lattialla ole teräviä esineitä, jotka voivat naarmuttaa pöytälevyn pintaa.

2. Pura pöytä paketista. Älä laske pöytälevyä suoraan lattiapinnan päälle, vaan aseta se lattialle levitettyjen pakkausmateriaalien päälle kansipuoli alaspäin (KUVA A).

3. Nosta jalkasarja paikoilleen pöydän päähän siten, että kaikki jalkasarjan reiät ovat näkyvissä (KUVA B). Ruuvaa kaikki ruuvit paikoilleen ensin käsin. Pidemmillä ruuveilla (1) kiinnitetään jalat päästä kohtisuoraan pöydän kannen alla oleviin pitkittäissarjoihin. Aseta pitkittäissarjan koloon tappimutteri (3), johon pidempi ruuvi kiertyy. Lyhyemmät ruuvit kiinnittävät jalkasarjan suoraan kanteen (2). Kiristä kaikki ruuvit, myös pöydän kannen pitkittäissarjoissa valmiina olevat ruuvit.

4. Aseta puiset ruuvinkannan päälle tulevat suojat (4) pöydän päätyyn, siten että se peittää ruuvinkannan. Nosta pöytä varovasti paikoilleen.

5. Pöydänjalkojen kiristys on syytä suorittaa muutaman kuukauden välein tai ainakin muutaman kuukauden
kuluttua pöydän käyttöönotosta. Kun liikutat pöytää, teethän sen nostamalla, ei vetämällä.

Kuva A:

Kuva B:

Riippu-hyllyn asennus

1. Tee tilaa paketin purkamiselle. Varmista ennen paketin purkua ettei laskupinnalla ole teräviä esineitä, jotka voivat naarmuttaa hyllyn osia.

2. Pujota köysi kannatintapin reiän läpi. Työnnä kannatintappi hyllyn kulmassa olevaan  aukkoon, ja pujota sen jälkeen köysi kannatintapin toisen reiän läpi (KUVA A). Pujottele köysi symmetrisesti hyllylevyjen molempiin päihin. Huomaathan, että Riippu-hyllyn narut on pujotettava puuosien läpi varoen, jotta niiden päät eivät purkaannu. 

3. Jos haluat lyhentää naruja, voi niiden päät huolitella uudelleen varovasti polttaen tai päättelemällä ne kangasteipillä.

4. Käytä hyllyn kiinnitykseen seinän tai katon materiaalille sopivia koukkuja ja proppuja. Riippu-hyllyn mukana tulevat metalliset kiinnityskoukut, jotka soveltuvat puumateriaaleille. Jos hylly asetetaan nojaamaan ikkunaa vasten, käännä kannatintapit niin, että köydet toimivat pehmikkeinä (KUVA B).

5. Voit käyttää hyllyjen säädössä apuna vatupassia. Kun hyllyt on säädetty, voit asettaa Riippu Garden -hyllyn ruukut paikoilleen (KUVA C).

Kuva A:

Kuva B:

Kuva C:

Domino-penkin pinoaminen

Huomioithan, että käytössäsi on tarvikepaketti, joka sisältää Dominon kiinnitysosat. Tarvikepaketteja myydään Hakolan verkkokaupassa ja myymälässä.

1. Jos kokoat penkkejä päällekkäin, jätä huopatarrat ylimmistä penkkielementeistä pois.

2. Aseta pinottava penkkielementti toisen päälle. Varmista, että penkit ovat tukevasti paikoillaan ja linjassa. Aseta U:n muotoinen hela keskimmäisen pyörötangon alle siten, että helan päät osoittavat ylöspäin. Ruuvaa hela kiinni tarvikepaketissa tulevien ruuvien avulla (KUVA A).

3. Voit koota maksimissaan neljä penkkielementtiä päällekkäin. Jos kokoat neljä elementtiä päällekkäin, suosittelemme kaatumisvaaran vuoksi Dominojen kiinnitystä seinään. Pinotut elementit saat kiinnitettyä seinään tarvikepakettiin sisältyvien rautojen avulla. Jotta saat kiinnitysraudat oikealle korkeudelle, aseta kokonaisuus paikoilleen ja merkitse kiinnityskulmaraudan korkeus oikeaan kohtaan pinottujen elementtien avulla. Varmista että pinottu kokonaisuus on tukevasti lattiaa vasten. Ruuvaa hyllyn kiinnityskulmarauta pidemmällä ruuvilla ensin seinään oikealle korkeudelle, jonka jälkeen kulmarauta kiinnitetään hyllyn runkoon lyhyemmällä ruuvilla (KUVA B). Otathan huomioon seinän materiaalin ja käytät kiinnittämiseen soveltuvia välineitä.

Kuva A:

Kuva B:

Kiinnityskohdat:

Hakola irtopäällisten vaihtaminen
Cosy-pocket -sohvalle tippunut jäätelö
HAKOLA ON WHEELS APUNASI HUOLLOSSA: