Hakolalaiseksi

Hakolalaiseksi

Oletko suomalaista muotoilua, käsityötä ja ympäristöä arvostava, rohkea ja reilu, väreistä voimaa saava yksilö, joka tekee täysillä, mutta nauttii myös elämästä? Jos olet, on Hakola oikea paikka sinulle.

Vain muutama vuosi sitten meitä oli vielä kolme ja nyt meitä on jo noin 40. Vaikka rivimme ovatkin kasvaneet lyhyessä ajassa valtavasti, olemme silti yhtä ja samaa vaaleanpunaista, pilke silmäkulmassa kapinoivaa perhettä, sillä meitä kaikkia yhdistää sama arvomaailma ja yhteinen missio ihanamman kodin ja vastuullisemman huomisen puolesta.

Toinen osa perheestämme työskentelee Jurvassa, missä meillä on kaksi omaa tehdasta sekä tehtaanmyymälä. Toinen Helsingissä, Annankadun Hakola Shop & Studiolla. Kasvamme vauhdilla, joten kaipaamme jatkuvasti joukkoomme lisää uteliaita ammattilaisia kapinoimaan kanssamme.

Tutustu Hakolan avoimiin työpaikkoihin:

Hei kädentaitaja!
Meille Hakolassa suomalaisen työn ja käsityöperinteen säilyttäminen on sydämen asia, juuremme ja ainutlaatuinen osaamisemme Jurvassa on tärkeämpää kuin koskaan. Teemme töitä vahvasti yhdessä, yhtenä tiiminä tavoitteenamme ylittää asiakkaan odotukset, jokaikinen kerta. Reiluus ja hyvä sydän ohjaavat kaikkea tekemistämme arjessa, meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä.
Nyt meillä olisi ilo kutsua lisää OMPELIJOITA tiimiimme Jurvan Niemenkylään.
Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työympäristön, loistavat työkaverit, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut.
Olisipa hienoa, jos tarttuisit mahdollisuuteen ja lähettäisit meille hakemuksen, tapaisimme sinut myös erittäin mielellämme pikimmiten. Sopiva hakija/hakijat palkataan heti.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostilla: anne.kytoharju@hakola.fi. Kerro hakemuksessasi vähän itsestäsi, sekä aikaisemmasta työkokemuksesta.
Lisätietoja työpaikasta antaa Anne Kytöharju 0505669008
Työ on kokoaikainen ja päivätyötä.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkan peruste: Puusepänteollisuuden tes
Avointen töiden lukumäärä: 2
Työpaikan osoite: Niemenkyläntie 238, 66320 Jurva