HAKOLA HUONEKALU OY:N VERKKOKAUPAN TIETOSUOJASELOSTE

  1. REKISTERINPITÄJÄ

Hakola Huonekalu Oy (”Hakola” tai ”me”) käsittelee verkkokaupan asiakkaiden henkilötietoja tilauksen käsittelemiseksi, asiakassuhteen hoitamiseen, sekä suoramarkkinointitarkoituksiin. Lisäksi käsittelemme verkkosivuvierailijoidemme tietoja analytiikkatarkoituksiin.

Meille on tärkeää, että tiedät, miten käsittelemme henkilötietojasi. Alla kerromme lisää henkilötietojesi käsittelystä.

Huomaathan, että tämä tietosuojaseloste soveltuu ainoastaan Hakolan rekisterinpitäjänä suorittamaan henkilötietojen käsittelyyn.

Maksutapahtumien osalta rekisterinpitäjänä toimii kulloinkin valittu maksupalveluntarjoaja. Maksupalveluntarjoajien tietosuojaselosteet ovat luettavissa kunkin palveluntarjoajan omilta sivuilta:

OP Checkout

Klarna

  1. YHTEYSTIEDOT

Rekisterinpitäjän yhteystiedot:

Hakola Huonekalu Oy (”Hakola”)

Y-tunnus 0947263-7

Niemenkyläntie 238

66300 Jurva

info@hakola.fi / 0505531620

Asiakasrekisteristä vastaava henkilö:

Annaleena Hakola

annaleena.hakola@hakola.fi

  1. KERÄTYT TIEDOT

Rekisteröityneistä tai tilauksen tehneistä asiakkaista keräämme seuraavia tietoja:

  • etu- ja sukunimi;
  • sähköpostiosoite;
  • postiosoite;
  • puhelinnumero;
  • muut asiakkaan antamat lisätiedot;
  • tilaus- ja toimitushistoria;
  • valittu maksutapa;
  • mahdollinen asiakaskommunikaatio tai reklamaatiot;
  • suoramarkkinointiin liittyvät suostumukset ja kiellot; ja
  • yritysasiakkaiden edustajien kohdalla yrityksen nimi ja y-tunnus.

Lisäksi voimme käsitellä kaikista verkkokaupan vierailijoista eräitä teknisiä tietoja, joita voidaan joissain tilanteissa pitää henkilötietoina. Tällaisia tietoja ovat:

  • IP-osoitteesi;
  • käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi;
  • verkkokaupasta etsimäsi tuotteet; ja
  • sivuhistoria verkkokaupan sisällä.
  1. EVÄSTEET

Mitä evästeet ovat: Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle tallennettava tekstitiedosto. 

Mihin evästeitä käytetään: Hakola käyttää evästeitä eri tarkoituksiin. Evästeitä käytetään muun muassa tilastotietojen keräämiseen. Näin Hakola voi ymmärtää, miten sivustoa käytetään, ja siten parantaa verkkosivuston helppokäyttöisyyttä. Kaikki kerätyt tiedot ovat anonyymejä.

Teknisistä syistä evästeiden käyttö on välttämätöntä, jotta verkkokauppamme toimisi. Verkkokauppamme tulee muistaa käyttäjän kirjautumistiedot ja ostoskorin sisältö, ja tämä on mahdollista ainoastaan evästeitä käyttämällä. Lisäksi käyttämiemme evästeiden avulla voimme ymmärtää paremmin käyttäjän ja sivuston välistä vuorovaikutusta. Kerättyjen tietojen avulla voimme tarjota turvallisemman ja käyttäjäystävällisemmän vierailun sivustollamme. 

Evästekategoriat:

Välttämättömät:
Osa evästeistä on välttämättömiä sivuston toiminnallisuuden varmistamiseksi. Nämä evästeet mahdollistavat käyttäjän istunnon ylläpitämisen ja estää mahdolliset turvallisuusuhat. Nämä evästeet eivät kerää tai säilytä henkilökohtaisia tietoja. Välttämättömien evästeiden avulla voit esimerkiksi kirjautua tilillesi, lisätä tuotteita ostoskoriin ja tehdä ostoksesi turvallisesti.

Analyyttiset: Näiden evästeiden avulla säilytetään tietoa kävijämääristä sivuston eri sivuilla ja liikenteenlähteistä. Analyyttisten evästeiden avulla voimme ymmärtää ja kehittää sivustoamme.

Mainonta: Sivustollamme esitetään mainoksia. Näiden evästeiden avulla voimme tarjota juuri sinulle kohdistettua mainontaa. Markkinointievästeiden avulla voimme mitata markkinointikampanpanjoiden tehokkuutta.Näiden evästeiden tallentamia tietoja voidaan hyödyntää myös kolmansien osapuolien toimesta muilla sivustoilla ja selaimilla.

Toiminnalliset: Nämä evästeet mahdollistavat joitakin ei välttämättömiä toiminnallisuuksia sivustollamme. Nämä toiminnallisuudet mahdollistavat muun muassa videosisältöjen upottamisen ja sisällön jakamisen sosiaalisen median alustoilla.

Millaisia evästetyyppejä käytämme:

Evästetyyppi Kategoria Elinkaari Selite
_gat Toimivuus 1 minuutti Evästeen on asettanut Google Universal Analytics hallitakseen palvelupyyntöjen määrää ja rajoittaakseen datan keräämiseen määrää liikennemääriltään suurilla sivustoilla.
__cf_bm Toimivuus 30 minuuttia Evästeen on asettanut Cloudflare Bot Managementin tukitoimintoihin.
yt.innertube::requests Mainonta Evästeen on asettanut Youtube, se rekisteröi uniikin tunnisteen tallentaakseen tiedon siitä, mitä videoita käyttäjä on nähnyt aikaisemmissa istunnoissaan.
yt.innertube::nextId Mainonta Evästeen on asettanut Youtube, se rekisteröi uniikin tunnisteen tallentaakseen tiedon siitä, mitä videoita käyttäjä on nähnyt aikaisemmissa istunnoissaan.
yt-remote-device-id Mainonta Evästeen on asettanut Youtube tallentaakseen tiedon siitä haluaako käyttäjä nähdä upotettuja videoita.
yt-remote-connected-devices Mainonta Evästeen on asettanut Youtube tallentaakseen tiedon siitä haluaako käyttäjä nähdä upotettuja videoita.
IDE Mainonta 1 vuosi 24 päivää Google DoubleClick IDE evästeet tallentavat tiedon siitä miten käyttäjä käyttää sivustoa ja näyttääkseen käyttäjälle relevantteja mainoksia.
test_cookie Mainonta 15 minuuttia test_cookie on boubleclick.net asettama ja sitä käytetään määrittämään tukeeko käyttäjän selain evästeitä.
VISITOR_INFO1_LIVE Mainonta 5 kuukautta 27 päivää Evästeen on asettanut Youtube mitatakseen siirtonopeutta, joka määrittää tarjotaanko käyttäjälle uusi vai vanhempi soittimen käyttöliittymä.
YSC Mainonta Istunto YSC evästeen on asettanut Youtube ja sitä käytetään upotettujen videoiden katselujen seurantaan.
_ga Analyyttiset 2 vuotta _ga eväste on Google Analyticsin asettama ja se laskee sivustolla vierailujen määrää, istuntoja ja kerää tietoa kampanjoiden onnistumisesta. Eväste tallentaa informaatiota anonyymisti.
_gid Analyyttiset 1 päivä _gid eväste on Google Analyticsin asettama, joka kerää tietoa siitä miten käyttäjä käyttää sivustoa. Kerätystä datasta luodaan raportti sivuston suoritumisesta. Kerättävät tiedot sisältävät sivuston kävijämääriä, liikenteenlähdettä ja sivustoja, jolla he vierailevat. Eväste tallentaa informaatiota anonyymisti.
CONSENT Analyyttiset 16 vuota 2 kuukautta 26 päivää 15 tuntia Evästeen on asettanut Youtube kerätäkseen tilastotietoa upotettujen videoiden katseluluista.
cookielawinfo-checkbox-necessary Välttämättömät 11 kuukautta Evästeen on asettanut GDPR evästesuostumuksen lisäosa. Eväste tallentaa tiedon siitä, onko käyttäjä hyväksynyt ”välttämättömät” evästeet.
cookielawinfo-checkbox-functional Välttämättömät 11 kuukautta Evästeen on asettanut GDPR evästesuostumuksen lisäosa. Eväste tallentaa tiedon siitä, onko käyttäjä hyväksynyt ”toiminnalliset” evästeet.
cookielawinfo-checkbox-performance Välttämättömät 11 kuukautta Evästeen on asettanut GDPR evästesuostumuksen lisäosa. Eväste tallentaa tiedon siitä, onko käyttäjä hyväksynyt ”suorituskyky” evästeet.
cookielawinfo-checkbox-analytics Välttämättömät 11 kuukautta Evästeen on asettanut GDPR evästesuostumuksen lisäosa. Eväste tallentaa tiedon siitä, onko käyttäjä hyväksynyt ”analyyttiset” evästeet.
cookielawinfo-checkbox-others Välttämättömät 11 kuukautta Evästeen on asettanut GDPR evästesuostumuksen lisäosa. Eväste tallentaa tiedon siitä, onko käyttäjä hyväksynyt ”muut” evästeet.
viewed_cookie_policy Välttämättömät 11 kuukautta Evästeen on asettanut GDPR evästesuostumuksen lisäosa. Eväste tallentaa tiedon siitä, onko käyttäjä hyväksynyt tai hylännyt evästeet.
pys_landing_page Muut 7 päivää Eväste ei lukeudu ylläoleviin ja on parhaillaan kategorisoitavana.
 
Kuinka voit muokata evästeasetuksiasi:
 

Sinulla on aina mahdollisuus hylätä evästeet selaimen asetuksista. Kuten edellä on todettu, kaikki hakola.fi sivuston toiminnot ja palvelut eivät toimi hyvin, jos olet hylännyt evästeiden käytön selaimessa. Kaikissa selaimissa evästeitä voidaan poistaa yksitellen tai kaikki kerralla.

Voit myös peruuttaa tai muuttaa evästesuostumustasi täältä:

Evästeasetukset

 

  1. MISTÄ SAAMME HENKILÖTIEDOT?

Lähtökohtaisesti saamme tämän tietosuojaselosteen mukaisesti käsiteltävät henkilötiedot rekisteröidyiltä itseltään tilauksen tai rekisteröitymisen yhteydessä.

Tekniset analytiikkatiedot tallentuvat vierailun yhteydessä automaattisesti.

  1. TIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUKSET JA PERUSTEET

Henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää seuraaviin lain ja suostumusten mukaisiin käyttötarkoituksiin:

Tilaussopimuksen täytäntöönpanoon

Käsittelemme henkilötietoja tilauksen käsittelemistä, vahvistamista ja toimittamista varten. Henkilötietoja voidaan lisäksi käsitellä tilausta tai tuotetta koskevien reklamaatioiden tai takuuta koskevien tilanteiden yhteydessä.

Asiakasviestintään ja asiakassuhteen hoitamiseen

Asiakkaiden tietoja voidaan käyttää asiakaspalveluun, viestintään ja asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitämiseen.

Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme, käytämme annettuja tietoja kysymyksiin vastaamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen sekä viestisi käsittelyyn.

Suoramarkkinointitarkoituksiin

Mikäli olet tilannut uutiskirjeemme tai muulla tavoin ilmaissut haluavasi vastaanottaa suoramarkkinointimateriaalia, voimme käsittellä henkilötietojasi lähettääksemme sinulle suoramarkkinointimateriaalia, kuten tietoa tuotteistamme sekä ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista.

Lisää tietoa henkilötietojen käyttämisestä suoramarkkinoinnissa saat kohdasta 10. Sinulla on aina oikeus kieltää sähköinen suoramarkkinointi.

Henkilötietojen käsittelyn perusteet

Käsittelemme henkilötietoja hoitaaksemme sopimussuhteeseen perustuvat velvollisuutemme rekisteröityä kohtaan, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja suostumuksen perusteella silloin kun rekisteröity on antanut henkilötiedon käsittelylle suostumuksensa, sekä oikeutetun edun perusteella ylläpitääksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme, esimerkiksi verkkosivuanalytiikan keräämiseen.

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa minä tahansa ajankohtana ottamalla meihin yhteyttä.

  1. SÄILYTYSAIKA

Säilytämme asiakkaidemme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin lainsäädäntö sitä vaatii tai kuin se on tarpeellisia yllä yksilöityjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

  1. HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN ETA-ALUEEN ULKOPUOLELLE

Pääsääntöisesti käsittelemme henkilötietoja Euroopan talousalueen sisällä.

Saatamme kuitenkin joissain tilanteissa siirtää henkilötietoja käsiteltäväksi tämän alueen ulkopuolelle. Tällöin huolehdimme, että kansainvälisiä siirtoja koskevat sopimukset sisältävät kansainvälisiä siirtoja koskevat mallilausekkeet tai että siirrot muuten tapahtuvat muun kulloinkin voimassaolevan EU-komission hyväksymän järjestelyn mukaisesti, esimerkiksi Privacy Shield -ohjelman puitteissa.

  1. HENKILÖTIETOJEN VASTAANOTTAJARYHMÄT

Emme luovuta henkilötietojasi Hakolan organisaation ulkopuolisille osapuolille, lukuun ottamatta seuraavia tilanteita:

Oikeudellisista syistä

Voimme luovuttaa henkilötietoja Hakolan organisaation ulkopuolisille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin on kohtuullisesti katsoen tarpeellista (i) soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; (ii) petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muutoin asian käsittelemiseksi; tai (iii) muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi lainsäädännön mukaisesti.

Valtuutetuille palveluntarjoajille

Voimme luovuttaa henkilötietoja meille palveluita suorittaville valtuutetuille palveluntarjoajille, esimerkiksi kuljetuspalvelusta vastaavalle palveluntarjoajalle. Sopimuksemme palveluntarjoajiemme kanssa sisältävät sitoumukset, joiden mukaisesti palveluntarjoajat sitoutuvat rajoittamaan henkilötietojen käyttöä sekä noudattamaan vähintään tämän tietosuojaselosteen mukaisia yksityisyys- ja tietoturvastandardeja.

Verkkokaupan kautta omia tuotteitaan myyville kolmansille osapuolille

Voimme luovuttaa mm. erilaisten myyntikampanjoiden yhteydessä henkilötietoja niille kolmansille osapuolille, jotka kulloinkin myyvät omia tuotteitaan Hakolan verkkokaupassa. Näissä tapauksissa Hakolan ja kyseisen kolmannen osapuolen välinen sopimus sisältää sitoumuksen, jonka nojalla kolmas osapuoli käsittelee henkilötietoja yksinomaan sovittuun tarkoitukseen ja vastaa täysimääräisesti rekisteröityä kohtaan soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisten velvoitteiden täyttämisestä.

Nimenomaisella suostumuksellasi

Voimme luovuttaa henkilötietoja Hakolan organisaation ulkopuolisille kolmansille osapuolille muista, kuin edellä mainituista syistä, kun meillä on siihen rekisteröidyn nimenomainen suostumus. Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa tällainen suostumus milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

  1. REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Oikeus saada pääsy tietoihin

Rekisteröidyillä on oikeus saada pääsy henkilötietoihinsa, joita Hakola käsittelee. Voit halutessasi ottaa meihin yhteyttä selvittääksesi, mitä henkilötietoja käsittelemme sekä mihin tarkoitukseen näitä tietoja käytetään.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Sinulla on oikeus saada virheelliset, epätarkat, vaillinaiset, vanhentuneet tai tarpeettomat henkilötiedot, joita säilytämme, korjatuiksi tai täydennetyiksi toimestamme. Ottamalla meihin yhteyttä voit päivittää esimerkiksi yhteystietosi tai muut henkilötietosi.

Oikeus vaatia tiedon poistamista

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi. Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, ellei meillä ole oikeutettua syytä olla poistamatta tietoa. Tällainen syy voi esimerkiksi olla kirjanpitolaista johtuva velvollisuus säilyttää tietoa tai tarve säilyttää tilaustietoja mahdollisen takuuilmoituksen todentamiseksi.

Vastustamisoikeus ja oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä tai profilointia, jos tietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten. Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista myös muun muassa silloin, kun sinua koskevat tiedot eivät pidä paikkaansa. Lisäksi sinulla on tietyissä erityistilanteissa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos perusteena on henkilökohtainen erityistilanne.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Rekisteröidyllä on oikeus saada henkilötietonsa meiltä jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä muodossa sekä itsenäisesti siirtää tiedot kolmannelle osapuolelle.

Oikeuksien käyttäminen

Jos haluat käyttää jotakin ylläolevista oikeuksista, pyydämme lähettämään meille postitse tai sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Henkilöllisyyden todistamiseksi voimme pyytää lisätietojen toimittamista.

Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat selvästi perusteettomia.

10 SUORAMARKKINOINTI

Mikäli olet antanut suostumuksesi suoramarkkinoinnin vastaanottamiseen esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen, voimme lähettää sinulle tiedotteita koskien tuotteitamme, tarjouksiamme tai tapahtumiamme.

Rekisteröidyllä on aina oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilötietoja suoramarkkinointiin, markkinatutkimukseen tai profilointiin ottamalla meihin. yhteyttä yllä osoitettujen yhteystietojen mukaisesti taikka käyttämällä suoramarkkinointiviestien yhteydessä tarjottavaa tilauksen peruuttamismahdollisuutta.

  1. TIETOTURVALLISUUS

Olemme toteuttaneet hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimenpiteitä keräämiemme ja käsittelemiemme henkilötietojen suojaamiseksi. Turvatoimemme on suunniteltu ylläpitämään asianmukainen taso tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden varmistamiseksi.

Henkilötietoja voivat käsitellä ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävien puolesta tämä on perusteltua. Henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä asianmukaisin käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

  1. VALITUKSEN TEKEMINEN

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos koet Hakolan henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.

Viimeksi päivitetty: 15.5.2018