Woody-pöydän öljyäminen

80,00

Valitse varauskalenterista sinulle sopiva ajankohta. Woody-pöydän öljyämiselle on hyvä varata aikaa 1,5 tuntia.

Kerromme mielellämme lisää Wheels-palveluista. Ota yhteyttä sähköpostitse shop@hakola.fi, tai soita meille 0503582739.

Woody-pöydän öljyäminen sisältää pöydän kevyen hionnan ja pöytätason öljyämisen samalla öljyvahalla, jolla Woody on tehtaallakin viimeistelty. Lisäksi jalkojen ruuvit kiristetään ja jalkojen huopatarrat vaihdetaan uusiin. Kassu suojaa lattian käsittelyn ajaksi.

Hakola Wheels -palvelut toteuttaa pääkaupunkiseudulla asentajamme Kassu.

Varaa oheisesta kalenterista sinulle sopiva aika pöydän öljyämiselle. Lisää palvelu ostoskoriin ja maksa kassalla. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, josta löydät varaamasi palvelun tiedot ja ajankohdan. Muistutamme sinua viestitse vielä Wheels-käyntiä edeltävänä päivänä.

Varaamme Woodyn öljyämiselle aikaa 1,5 tuntia. Sinun ei tarvitse tehdä mitään pöydän öljyämisen aikana, mutta varauduthan olemaan kotona käynnin ajan. Kassu saapuu paikalle varaamasi ajan alkaessa ja öljyää Woody-pöytäsi.

Muistathan siirtää Wheels-aikasi, jos olet itse, tai perheenjäsenesi on kipeänä. Jos haluat peruuttaa tai siirtää varaamasi ajan, ole meihin yhteydessä viimeistään edellisenä päivänä meilitse shop@hakola.fi tai puhelimitse numeroon 050 358 2739.

Wheels-palvelumme ovat saatavilla ainoastaan pääkaupunkiseudulla.

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.