Sohvan vuosihuolto

60,00

Valitse varauskalenterista sinulle sopiva aika sohvan vuosihuollolle. Vuosihuolto kestää 1,5 tuntia ja se sisältää yhden kalusteen huollon.

Kerromme mielellämme lisää Wheels-palveluista. Ota yhteyttä sähköpostitse shop@hakola.fi, tai soita meille 0503582739.

Sohvan vuosihuolto sisältää sohvan imuroinnin, jalkojen kiristämisen, huopatarrojen vaihdon jalkojen pohjiin, sekä sohvatyynyjen pöyhinnän. Kaikkien osien kunto tarkastetaan, ja divaaniosan kulmakoukut vaihdetaan tarvittaessa. Vuosihuollon voit ostaa myös nojatuolillesi. Vuosihuolto ei sisällä päällisten pesua tai tahrojen poistoa.

Huollamme pelkästään Hakolan oman malliston kalusteita.

Hakola Wheels -palvelut toteuttaa pääkaupunkiseudulla asentajamme Kassu.

Varaa oheisesta kalenterista sinulle sopiva sohvan vuosihuoltoaika. Lisää palvelu ostoskoriin ja maksa kassalla. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, josta löydät varaamasi palvelun tiedot ja huoltokäynnin ajankohdan. Muistutamme sinua viestitse vielä huoltokäyntiä edeltävänä päivänä.

Sohvan vuosihuollolle varataan aikaa 1,5 tuntia. Sinun ei tarvitse tehdä mitään vuosihuollon aikana, mutta varauduthan olemaan kotona käynnin ajan. Kassu saapuu paikalle huoltoajan alkaessa ja huoltaa huonekalusi. Huollon kesto riippuu sohvan tai nojatuolin koosta ja mallista.

Muistathan siirtää huoltoajan, jos olet itse, tai perheenjäsenesi on kipeänä. Jos haluat peruuttaa tai siirtää huollon, ole meihin yhteydessä viimeistään edellisenä päivänä meilitse shop@hakola.fi tai puhelimitse numeroon 050 358 2739.

Vuosihuoltomme on tarkoitettu ainoastaan Hakolan malliston sohville ja nojatuoleille.

Wheels-palvelumme ovat saatavilla ainoastaan pääkaupunkiseudulla.

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.