Hyllyn tai varjostimen asennus

Alkaen: 50,00

Varauskalenterimme kautta pääset varaamaan sinulle parhaiten sopivan ajan huoltokäynnille. Kun olet tehnyt varauksen omalle kalusteellesi, huoltohenkilömme Kassu ajaa luoksesi BMW X1 -hybridimaasturilla, sähkön voimalla, ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaen.

Huoltokäyntiin varattava aika on 1,5 h.

Jos sinulla herää mitään kysyttävää huoltopalveluihimme liittyen, voit aina olla suoraan yhteydessä sähköpostitse: info@hakola.fi

Voit tilata meiltä Edit-hyllyn, Lempi-hyllyn, Riippu-hyllyn, Cocktail Mini -varjostimen tai Cocktail-varjostimen asennuksen. Asennamme huonekalun oikeaoppisesti paikalleen ja siivoamme jälkemme. Sinun tulee palvelun ostajana pitää ainoastaan huoli siitä, että asennuspaikka (esimerkiksi seinä, johon hylly kiinnitetään) on etukäteen tyhjennetty. Tuomme tikkaat sekä muut tarvittavat työkalut mukanamme.

Hinta määräytyy työn vaativuuden mukaan:
Hyllyjen sekä Mini Cocktailin asennus 50€
Ison Cocktail-varjostimen asennus 80€

Huom. palvelu voidaan toteuttaa vain edellä mainittuihin tuotteisiin, ei esimerkiksi muiden valmistajien hyllyihin tai valaisimiin. Palvelu sisältää yhden kalusteen asennuksen.

Mikäli tilaat tämän palvelun asennettavan tuotteen oston yhteydessä, toimitamme tuotteen sinulle henkilökohtaisesti samalla kun tulemme huoltokeikalle.

Löydät tältä sivulta varauskalenterimme, jonka kautta pääset varaamaan ajan huoltokäynnille. Valitse sinulle sopiva ajankohta vapaana olevista ajoista ajoista. Lisää tuote ostoskoriin ja maksa kassalla. Saat heti tilauksesi jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiisi, josta käy ilmi varaamasi palvelu ja ajankohta huoltokäynnille. Lähetämme myös muistutusviestin vuorokautta ennen Kassun saapumista kotiisi huoltokäynnille.

Varaamasi aika on aina 1,5 h, eli sinun tulee olla paikalla aikaikkunan alusta loppuun saakka. Tämän puolentoista tunnin aikana Kassu saapuu luoksesi ja hoitaa työn, jonka olet ostanut. Huomioithan, että varaus tarkoittaa puolentoista tunnin aikaikkunaa, jonka aikana työ tehdään. Jos esimerkiksi varaat klo 10-11.30 välisen ajan, emme välttämättä saavu luoksesi klo 10 tai viivy puoltatoista tuntia. Aikaikkuna on sitä varten, että meillä on aikaa siirtyä edellisestä paikasta seuraavaan ja myös aikaa tehdä työ siihen vaadittavassa ajassa ja sitä vaativalla huolellisuudella. Kassu tekee aikataulut etukäteen, joten jos joudut vaihtamaan varaamaasi aikaa, teethän sen viimeistään vuorokautta ennen varausta sähköpostitse: info@hakola.fi tai puhelimitse: +358 50 3582739.

Teemme huoltotoimenpiteitä vain Hakolan sohville ja nojatuoleille, emme esimerkiksi muiden kalustevalmistajien tuotteille.

Huomioithan, että palvelu voidaan toteuttaa vain pääkaupunkiseudulla.

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.