Sohvan päällisten vaihto

80,00

Valitse varauskalenterista sinulle sopiva Wheels-aika. Päällisten vaihdolle on hyvä varata aikaa 1,5 tuntia (divaanisohville 2 tuntia). Palvelu sisältää yhden kalusteen irtopäällisten vaihdon.

Kerromme mielellämme lisää Wheels-palveluista. Ota yhteyttä sähköpostitse shop@hakola.fi, tai soita meille 0503582739.

 

Sohvan päällisten vaihto sisältää yhden Hakolan huonekalun irtopäällisten vaihdon.

Palvelun aikana asentajamme Kassu irrottaa kalusteen päälliset, suojaa niiden tarranauhat vastakappaleilla ja verhoilee huonekalun uusilla irtopäällisillä. Lisäksi kalusteelle tehdään kattava vuosihuolto: runko imuroidaan, jalat kiristetään, huopatarrat vaihdetaan uusiin ja divaaniosan kulmakoukut vaihdetaan tarvittaessa.

Hakola Wheels -palvelut toteuttaa pääkaupunkiseudulla asentajamme Kassu.

Varaa oheisesta kalenterista sinulle sopiva irtopäällisten vaihtoaika. Lisää palvelu ostoskoriin ja maksa kassalla. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, josta löydät varaamasi palvelun tiedot ja ajankohdan. Muistutamme sinua viestitse vielä päällisten vaihtoa edeltävänä päivänä.

Varaamme irtopäällisten vaihdolle aikaa 1,5 tuntia (divaanisohville 2 tuntia). Sinun ei tarvitse tehdä mitään päällisten vaihdon aikana, mutta varauduthan olemaan kotona käynnin ajan. Kassu saapuu paikalle varaamasi ajan alkaessa ja vaihtaa päälliset. Käynnin kesto riippuu kalusteen koosta ja mallista.

Muistathan siirtää Wheels-aikasi, jos olet itse, tai perheenjäsenesi on kipeänä. Jos haluat peruuttaa tai siirtää varaamasi ajan, ole meihin yhteydessä viimeistään edellisenä päivänä meilitse shop@hakola.fi tai puhelimitse numeroon 050 358 2739.

Vuosihuoltomme on tarkoitettu ainoastaan Hakolan malliston sohville ja nojatuoleille.

Wheels-palvelumme ovat saatavilla ainoastaan pääkaupunkiseudulla.

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.