Hakola Friends: Tomi, Maija ja Sisu-koira

HAKOLA FRIENDS

Tomi, Maija ja Sisu-koira

Helsingin Sörnäisissä valoisassa kuudennen kerroksen kaksiossa asuu graafinen suunnittelija Tomi avopuolisonsa Maija Fredrikan ja 10-vuotiaan Sisu-koiran kanssa.

Hakola Friends: Cosy Pocket Wool -sohva Tomin kotona
3:n istuttava Cosy Pocket Wool -sohva sahramin värisellä Hallingdal 65 -kankaalla.

Hei, kuka olet ja mistä tunnet Hakolan?

Nimeni on Tomi ja olen graafinen suunnittelija sekä muusikko. Instrumenttini on rummut ja soitan muutamassa eri bändissä, yhtenä mainittuna Aavikko-yhtye. Tutustuin Hakolaan noin vuosi sitten, kun Annaleena otti minuun yhteyttä ja pyysi tekemään Hakolalle graafista suunnittelua.

Hakola Friends: Cosy Pocket Wool -sohva Tomin kotona

Miten kuvailisit kotianne?

Asuntomme oli aiemmin yhdistetty koti ja työhuone ja nyt toiminut noin puoli vuotta ‘vain’ kotina. Muutos toi asuntoomme kivan, huomattavasti rauhallisemman tunnelman. Maija on meistä se, joka sisustaa ja minä hommaan meille kaikkia erikoisia esineitä. Esimerkiksi sain virolaiselta ystävältäni vanhan elektronisen asemakellon, joka toimii edelleen. Olohuoneemme keltainen sohva on Hakolan Cosy Pocket Wool sahraminvärisellä Hallingdal 65 -kankaalla.

Hakola Friends: Cosy Pocket Wool -sohva ja Sisu koira Tomin kotona
3:n istuttava Cosy Pocket Wool -sohva sahramin värisellä Hallingdal 65 -kankaalla.

Mikä on lempiasiasi kotona?

Kyllä se on varmaan japanilainen vuoden ’78 Korg MS 20 -syntetisaattori. Haaveilin kyseisestä syntetisaattorista todella pitkään ja ostin sen itselleni 30-vuotislahjaksi. Se onkin ollut monella levyllä mukana instrumenttina.

Hakola Friends: Tomin kotona

LUE SEURAAVAKSI:

Hakola Friends: Hana & Vanessa

Hana ja Vanessa ovat ystävykset ja kämppikset, jotka asuvat upeassa Discokodiksi ristimässään 79-neliöisessä katutason kolmiossa Ullanlinnassa. Asunto on rakennettu 1908-luvulla ja se on aikoinaan toiminut liiketilana. Moderneilla klassikoilla ja herkullisen leikkisillä yksityiskohdilla sisustetun kodin keskipisteenä komeilee sininen Jumbo-sohva, joka on myös asukkaidensa silmäterä.

Lue lisää
Hakola Friends: Bruket

Bruket on kahvila sekä lounasravintola, joka toimii vanhan Leipätehtaan tiloissa Helsingin Sörnäisissä. Leipätehtaan kuudesta kerroksesta löytyy monen luovan yrittäjän toimitilat sekä tanssisaleja.

Lue lisää
Hakola Friends: Kuuma

Kuuma on etenkin herkullisista aamiaisistaan tunnettu kahvila, joka sijaitsee Kämp Gardenin toisessa kerroksessa Helsingissä.

Lue lisää