Hakola Friends: Tomi, Maija ja Sisu-koira

HAKOLA FRIENDS

Tomi, Maija ja Sisu-koira

Helsingin Sörnäisissä valoisassa kuudennen kerroksen kaksiossa asuu graafinen suunnittelija Tomi avopuolisonsa Maija Fredrikan ja 10-vuotiaan Sisu-koiran kanssa.

Hakola Friends: Cosy Pocket Wool -sohva Tomin kotona
3:n istuttava Cosy Pocket Wool -sohva sahramin värisellä Hallingdal 65 -kankaalla.

Hei, kuka olet ja mistä tunnet Hakolan?

Nimeni on Tomi ja olen graafinen suunnittelija sekä muusikko. Instrumenttini on rummut ja soitan muutamassa eri bändissä, yhtenä mainittuna Aavikko-yhtye. Tutustuin Hakolaan noin vuosi sitten, kun Annaleena otti minuun yhteyttä ja pyysi tekemään Hakolalle graafista suunnittelua.

Hakola Friends: Cosy Pocket Wool -sohva Tomin kotona

Miten kuvailisit kotianne?

Asuntomme oli aiemmin yhdistetty koti ja työhuone ja nyt toiminut noin puoli vuotta ‘vain’ kotina. Muutos toi asuntoomme kivan, huomattavasti rauhallisemman tunnelman. Maija on meistä se, joka sisustaa ja minä hommaan meille kaikkia erikoisia esineitä. Esimerkiksi sain virolaiselta ystävältäni vanhan elektronisen asemakellon, joka toimii edelleen. Olohuoneemme keltainen sohva on Hakolan Cosy Pocket Wool sahraminvärisellä Hallingdal 65 -kankaalla.

Hakola Friends: Cosy Pocket Wool -sohva ja Sisu koira Tomin kotona
3:n istuttava Cosy Pocket Wool -sohva sahramin värisellä Hallingdal 65 -kankaalla.

Mikä on lempiasiasi kotona?

Kyllä se on varmaan japanilainen vuoden ’78 Korg MS 20 -syntetisaattori. Haaveilin kyseisestä syntetisaattorista todella pitkään ja ostin sen itselleni 30-vuotislahjaksi. Se onkin ollut monella levyllä mukana instrumenttina.

Hakola Friends: Tomin kotona

LUE SEURAAVAKSI:

Hakola Friends: Dottir

Dottir on asianajotoimisto, joka on perustettu vuonna 2016 ja tällä hetkellä se työllistää noin 25 henkeä Helsingissä, Pohjoisesplanadin toimistolla. Dottirilla on myös toimipisteet San Franciscossa ja Berliinissä. Asiakkaat koostuvat pitkälti teknologian ja luovan alan kasvuyrityksistä.

Lue lisää
Hakola Friends: Johannes

Johannes asuu 40,5 neliön yksiössä Helsingin Punavuoressa. Asunnossa hän on asunut heinäkuusta 2019 saakka.

Lue lisää
Hakola Friends: Imppu

Imppu asuu 67-neliöisessä kolmiossa Puu-Vallilan idyllisessä kaupunginosassa Helsingissä. Tunnelmallisessa asunnossa Imppu on asunut jo melkein 7 vuoden ajan.

Lue lisää