Hakola Friends: Tomi, Maija ja Sisu-koira

HAKOLA FRIENDS

Tomi, Maija ja Sisu-koira

Helsingin Sörnäisissä valoisassa kuudennen kerroksen kaksiossa asuu graafinen suunnittelija Tomi avopuolisonsa Maija Fredrikan ja 10-vuotiaan Sisu-koiran kanssa.

Hakola Friends: Cosy Pocket Wool -sohva Tomin kotona
3:n istuttava Cosy Pocket Wool -sohva sahramin värisellä Hallingdal 65 -kankaalla.

Hei, kuka olet ja mistä tunnet Hakolan?

Nimeni on Tomi ja olen graafinen suunnittelija sekä muusikko. Instrumenttini on rummut ja soitan muutamassa eri bändissä, yhtenä mainittuna Aavikko-yhtye. Tutustuin Hakolaan noin vuosi sitten, kun Annaleena otti minuun yhteyttä ja pyysi tekemään Hakolalle graafista suunnittelua.

Hakola Friends: Cosy Pocket Wool -sohva Tomin kotona

Miten kuvailisit kotianne?

Asuntomme oli aiemmin yhdistetty koti ja työhuone ja nyt toiminut noin puoli vuotta ‘vain’ kotina. Muutos toi asuntoomme kivan, huomattavasti rauhallisemman tunnelman. Maija on meistä se, joka sisustaa ja minä hommaan meille kaikkia erikoisia esineitä. Esimerkiksi sain virolaiselta ystävältäni vanhan elektronisen asemakellon, joka toimii edelleen. Olohuoneemme keltainen sohva on Hakolan Cosy Pocket Wool sahraminvärisellä Hallingdal 65 -kankaalla.

Hakola Friends: Cosy Pocket Wool -sohva ja Sisu koira Tomin kotona
3:n istuttava Cosy Pocket Wool -sohva sahramin värisellä Hallingdal 65 -kankaalla.

Mikä on lempiasiasi kotona?

Kyllä se on varmaan japanilainen vuoden ’78 Korg MS 20 -syntetisaattori. Haaveilin kyseisestä syntetisaattorista todella pitkään ja ostin sen itselleni 30-vuotislahjaksi. Se onkin ollut monella levyllä mukana instrumenttina.

Hakola Friends: Tomin kotona

HAKOLAN TUOTTEITA:

Hakola Friends: Rauha

Taiteilija Rauha Mäkilän värikkäässä kodissa asuu viisi henkilöä. 90-neliöinen koti sijaitsee Helsingin Myllypurossa. Asunnon seinillä on paljon sekä omaa, Rauhan isän että muiden taiteilijoiden taidetta. Talon yläkerrassa sijaitsee Rauhan isän ateljee, jonne on oma sisäänkäynti.

Lue lisää
Hakola Friends: Sugar

Sugar on vastuullisen liiketoiminnan edistämiseen erikoistunut PR-toimisto, jonka kauniit ja ilmavat toimistotilat sijaitsevat Kaisaniemessä yli satavuotiaassa talossa. Showroomin sisustus on rakentunut hiljalleen kotimaisista tarkkaan valituista huonekaluista ja käytettyinä tehdyistä löydöistä.

Lue lisää
Hakola Friends: GetJenny

GetJenny on IT-alan start-up yritys, joka omistaa teknologian, jonka avulla voidaan rakentaa automatisoituja, tekoälyyn perustuvia chatteja, jotka mm. auttavat yrityksiä asiakaspalvelussa. GetJennyllä on tällä hetkellä 17 työntekijää.

Lue lisää