Hakola Friends: Mari

HAKOLA FRIENDS

Mari

Mari asuu yhdessä miehensä ja 3-vuotiaan lapsensa kanssa hurmaavan valoisassa kolmiossa Ullanlinnan kaupunginosassa Helsingissä. Asunnossa on 80 neliötä.

Hakola Friends: Lazy Classic 3:n istuttava -sohva kitin värisellä Florist-kankaalla Mari Kekäleen kotona

Hei, kuka olet?

”Olen Mari Kekäle, markkinoinnin moniosaaja, graafinen suunnittelija ja The Ateljé -vaatevuokraamon toinen perustaja.”

Hakola Friends: Lazy Classic 3:n istuttava -sohva kitin värisellä Florist-kankaalla Mari Kekäleen kotona

Mikä on suhteesi Hakolaan?

”Hakola kiinnitti huomioni muutamia vuosia taaksepäin, kun Annaleena Hakola hyppäsi mukaan yrityksen toimintaan ja brändi uudisti itsensä. Mielenkiintoiset yritystarinat kiinnostavat minua kovasti ja brändäys on sydäntäni lähellä. Mielestäni Hakolan tarina on todella inspiroiva ja ihailtava. Hakola hoitaa hienosti brändiään, mutta myös asiakassuhteitaan.

Olen myös itse uskollinen asiakas ja meillä on ollut Hakolan sohva jo vuosien ajan.”

Hakola Friends: Moon Velvet -rahi harmaanruskealla Musone-kankaalla Mari Kekäleen kotona
Hakola Friends: Lazy Classic 3:n istuttava -sohva kitin värisellä Florist-kankaalla ja Moon Velvet -rahi harmaanruskealla Musone-kankaalla Mari Kekäleen kotona

Mitä Hakolan tuotteita omistat?

”Meillä on kolmen istuttava Lazy-sohva sekä iso Moon-rahi. Tällä hetkellä unelmoin Bobo-nojatuolista. Samainen nojatuoli löytyykin jo Ateljén kivijalkamyymälästä. Bobo on täydellinen löhötuoli – kaunis, mutta myös oikeasti mukava! Kuin pehmeä syleily!”

Miten kuvailisit kotisi sisustusta?

”Kotimme on todella minimalistinen, olemme karsineet pois kaiken turhan. Tykkään yhdistellä uutta ja vanhaa, designhuonekaluja sekä kirppislöytöjä.

Ennen tein kotoa käsin töitä, joten minulle oli todella tärkeää, että ympäristö on seesteinen. Teen töitä visuaalisten asioiden parissa, joten pidän siitä, että ympärilläni on niin sanotusti tyhjä taulu ja tilaa luovuudelle. Se rauhoittaa.”

Hakola Friends: Lazy Classic 3:n istuttava -sohva kitin värisellä Florist-kankaalla ja Moon Velvet -rahi harmaanruskealla Musone-kankaalla Mari Kekäleen kotona

Missä on lempipaikkasi?

”Lazy-sohva on meidän kaikkien suosikkipaikka. Kinastelemme aina siitä, kuka saa parhaimman kulman, joten pitäisi ehkä päivittää sohva isompaan malliin. Yleisesti ottaen koti on meidän perheelle todella tärkeä paikka, sillä olemme aikamoisia kotihiiriä.”

HAKOLAN TUOTTEITA:

Hakola Friends: Ellun Kanat

Ellun Kanat on muutostoimisto, jonka toimistotilat sijaitsevat Kalliossa. Muotoilija ja suunnittelija Hanna Anosen suunnittelemassa sisustuksessa teollisuusmaisen tilan vastapainoksi on tuotu pehmeitä ja leikkisiä elementtejä sekä kirkkaita värejä.

Lue lisää
Hakola Friends: Claudia

Stylisti Claudia Cifu asuu tyttärensä Paloman kanssa tunnelmallisessa 75-neliöisessä kolmiossa Helsingin Punavuoressa. Kodin värikäs sisustus koostuu vintage-löydöistä sekä matkoilta tuoduista aarteista ja käsitöistä.

Lue lisää
Hakola Friends: Pauliina

Markkinoinnin suunnittelija ja intohimoinen mökkeilijä Pauliina asuu puolisonsa kanssa 55 neliöisessä isossa yksiössä Kalliossa.

Lue lisää