Tuotantomme laajenee uusiin tiloihin

Tuotantomme laajenee Jurvassa

Me nousemme lannistumattomina barrikadeille kotimaisen työn, puuseppäperinteen säilyttämisen, läheltä tulevien materiaalien ja vastuullisemman huomisen puolesta. Oma tehtaamme Jurvassa on palvellut meitä jo vuosikymmenten ajan ja sitä on myös laajennettu useampaan otteeseen.

Hakolan uusi tehdas Jurvassa
Hakolan uusi tehdas Jurvassa

Huhtikuussa 2021 ostimme Jurvasta vanhan Vuorisen huonekalutehtaan, jonka liiketoiminta päättyi kymmenisen vuotta sitten. Uusiin tiloihin on tarkoitus siirtää puuntyöstöpuoli koneineen, pehmeiden materiaalien työstön jäädessä vanhoihin tiloihin. Uusiin tiloihin pääsemme muuttamaan kesän 2021 aikana.

“Välillä on jouduttu myymään jopa eioota, kun tuotantokapasiteetti on ylittynyt. Emme ole kuitenkaan missään vaiheessa miettineet omasta tuotannosta luopumista. Siksi tämä kauppa tehtiin. Meille kelpaa vain paras laatu, ja vain itse tekemällä voimme olla varmoja, että tavara on priimaa.” — Jari Hakola, operatiivinen johtaja.

Uuden tehtaan myötä olemme yhä vahvemmin säilyttämässä jurvalaista puuseppäperinnettä ja uimassa tavoillemme uskollisesti vastavirtaan. Me täytämme tyhjentyneet hallit uudella elämällä ja iloiseksi tekevällä muotoilulla.

Hakolan uusi tehdas Jurvassa