Glory 180 cm -sänky: Urban

3.380,00

Hakolan sänkyjen muotoilu on oodi ilolle ja levolle – kellon ympäri.

Valitse Urban-kankaalla verhoillun 180 cm leveän Glory-sänkysi verhoilun ja jalkojen väri, sekä nukkumismukavuus alla olevista vaihtoehdoista. Valmistamme sänkysi tehtaallamme Jurvassa ja toimitamme sen ilmaiseksi sinulle kotiin.

Sängyillämme on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Glory 180 cm -sängyn mitat:

Sängyn leveys: 180 cm
Kokonaisleveys: 188 cm
Sängyn pituus: 200 cm
Kokonaispituus: 210 cm
Sängyn korkeus: 61 cm
Kokonaiskorkeus: 109 cm

Tämä Glory-sänky on verhoiltu täysin kierrätyskuidusta valmistetulla Urban-kankaalla. Sängyn päälliset ovat irrotettavat, ja tarvittaessa peset ne kätevästi kotikoneessa. Glory-sängyt ovat saatavana myös Mega Stripe -villakankaalla verhoiltuna.

Tilaa meiltä ilmaiset kangasnäytteet ja testaa eri kangaslaatuja ja värejä juuri siinä tilassa, johon sänkysi tulee.

Tilaa kangasnäytteet

Patjaa valitessa tärkein kriteeri ovat omat mieltymykset. Saatko parhaiten unta napakalla ja kiinteällä alustalla, vai rentoudutko upottavassa pehmeydessä? Nyrkkisääntö on, mitä painavampi nukkuja, sen kiinteämpi patja. Voit valita Glory-sänkyysi joko kiinteän tai puolikiinteän patjan. Alle 75-kiloisille nukkujille suosittelemme puolikiinteää sänkyä. Tätä painavampien kannattaa harkita kiinteää vaihtoehtoa.

Valitsit sitten kiinteän tai puolikiinteän sängyn, on patjasi jousitus jaettu seitsemään vyöhykkeeseen, jotka tarjoavat juuri oikeanlaista tukea jokaiselle ruumiinosalle, päästä varpaisiin.

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.