Bubble-maljakko

320,00

Maljakoita on saatavilla kolmessa upeassa sävyssä: appelsiini, koboltti ja sinivalkoraidallinen. Jokaista väriä on tehty vain 20 kappaleen signeerattu erä ja jokainen maljakko tehdään käsityönä yksitellen suupuhaltamalla Paratiisipajalla Kustavissa.

Valitse haluamasi väri. Toimitamme tilauksesi ilmaiseksi Manner-Suomeen.

Korkeus: n. 20cm

Maljakot tehdään käsityönä Paratiisipajalla Kustavissa ja jokaisesta suupuhalletusta maljakosta löytyy uniikki taidekäsityön jälki.

Lasimestarit suupuhaltavat jokaisen maljakon yksittäin puumuottin, minkä jälkeen vaasi katkaistaan lasimassasta ja hiotaan käsityönä lopulliseen muotoonsa Riihimäellä. Suupuhallettujen lasiesineiden luonteeseen kuuluu vivahteikas ilme. Pienet epäsäännöllisyydet, vaihtelevat sävyt, pilkkujen määrä sekä ilmakuplat kuuluvat käsintehtyyn lasiin. Ne tekevät jokaisesta tuotteesta ainutlaatuisen kauniin yksilön.

Lasisessa maljakossa elää vahvasti suomalainen käsityöperinne: Maljakon on suunnitellut Annaleena Hakola, joka haki muodolle ideaa puusepän taitavasti sorvaamista huonekaludetaljeista. Luovan prosessin aikana maljakosta tehtiin Jurvan puusepäntehtaalla puinen malliaihio, jolle haettiin tarkoin harkittu sympaattinen pyöreä muoto sorvaamalla. Tavoitteena oli tehdä esine, joka on sekä ilo silmälle sisustuksessa että monikäyttöinen.

Kokonsa puolesta se sopii niin sidotulle kimpulle kuin muutamalle tarkoin harkitulle leikkokukallekin.

Toimitusaika: 1 viikko

Saatavilla myös Hakola Shopilta. Tarkista saatavuus numerosta 010 337 0099.

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.