Hakola Friends: Terhi

HAKOLA FRIENDS

Terhi

Terhi asuu 64-neliöisessä kerrostaloasunnossa Helsingissä, Kallion kaupunginosassa yhdessä puolisonsa, tämän tyttären ja Coco-koiran kanssa. He ovat asuneet asunnossa reilut kaksi vuotta.

Hakola Friends: Terhi Pölkki

Hei, kuka olet?

”Olen Terhi Pölkki, kenkäsuunnittelija. Minulla on liike Helsingin Kämp Gardenissa, joka on ensimmäinen oma myymäläni.”

Mikä on lempi asia kodissanne?

”Ihastuimme alunperin asunnon avaruuteen, valoisuuteen ja Töölönlahden näkymään parvekkeelta.”

”Lempi asiani on uudelleen verhoillut skandinaaviset vintage-nojatuolit, jotka ovat seuranneet minua jo useammassa muutossa. Olen muutenkin kova keräämään tuoleja, ja tällä hetkellä niitä taitaa löytyä tästä asunnosta noin 15 kappaletta.”

Hakola Friends: Terhi Pölkin kotona

Mitä omistatte Hakolalta?

”Meillä on Lazy-sohva ja pieni Moon-rahi tummanharmaalla kankaalla. Olemme olleet tyytyväisiä molempiin. Väri valikoitui kompromissina, mutta itse olisin voinut valita myös värikkään verhoilun. Rahin päällä pidämme usein esimerkiksi tarjotinta.”

”Tässä asunnossa on tehty muutenkin monia kompromisseja, sillä sisustus on muodostunut kahden ihmisen tavaroista. Teemana on tietynlainen ”mix and match”. Jotain on pitänyt toki yhdessä hankkiakin. Pidän värikkyydestä kotona, sillä työhuoneeni on hyvin mustavalkoinen.”

Hakola Friends: Lazy Classic -sohva Terhi Pölkin kotona
3:n istuttava Lazy Classic -sohva tummanharmaalla Florist-kankaalla.

”Kodistamme löytyy paljon keräilyjuttuja ja seiniltä aika paljon taidetta. Joitakin kalusteita olen ostanut vintagena ja jotain olen saanut mummolastani.”

”Parvekkeelle voisin vielä haluta uudet kalusteet ja myös Hakolan Lempi-hyllystä olen haaveillut, mutta muuten sisustuksemme on niin sanotusti ”täynnä”. Emme halua tehdä muita hankintoja tähän asuntoon. Monet omistamistamme huonekaluista varmasti kuitenkin seuraavat myös tulevaisuuden koteihimme.”

Hakola Friends: Lazy Classic -sohva ja Moon-rahi Terhi Pölkin kotona

HAKOLAN TUOTTEITA:

Hakola Friends: Tiina, Tuomas ja lapset

Tiina ja Tuomas lapsineen asuvat 96-neliöisessä, isolla pihamaalla varustellussa rivitalossa Laajasalon kaupunginosassa Helsingissä. Perhe on asunut asunnossa 4 vuoden ajan.

Lue lisää
Hakola Friends: Dottir

Dottir on asianajotoimisto, joka on perustettu vuonna 2016 ja tällä hetkellä se työllistää noin 25 henkeä Helsingissä, Pohjoisesplanadin toimistolla. Dottirilla on myös toimipisteet San Franciscossa ja Berliinissä. Asiakkaat koostuvat pitkälti teknologian ja luovan alan kasvuyrityksistä.

Lue lisää
Hakola Friends: Wia

Wia asuu kumppaninsa Manun ja Alpo-koiran kanssa vuonna 1919 rakennetussa Jollaksen kartanossa lehtipuiden keskellä, hiekkatien päässä. Kartanon toisessa päädyssä asuu myös Wian äiti koiriensa Lolan ja Bibin kanssa. Helsingin kaupungin omistaman vuokratalon tilat koostuvat yläkerran asuntojen lisäksi terassista ja alakerran suurista saleista, joissa Wia pyörittää yhdessä siskonsa Taran ja äitinsä

Lue lisää