Hakola Friends: Terhi

HAKOLA FRIENDS

Terhi

Terhi asuu 64-neliöisessä kerrostaloasunnossa Helsingissä, Kallion kaupunginosassa yhdessä puolisonsa, tämän tyttären ja Coco-koiran kanssa. He ovat asuneet asunnossa reilut kaksi vuotta.

Hakola Friends: Terhi Pölkki

Hei, kuka olet?

”Olen Terhi Pölkki, kenkäsuunnittelija. Minulla on Helsingin Kämp Gardenissa liike, joka on ensimmäinen oma myymäläni.”

Mikä on lempiasia kodissanne?

”Ihastuimme alunperin asunnon avaruuteen, valoisuuteen ja Töölönlahden näkymään parvekkeelta.”

”Lempiasiani on uudelleen verhoillut skandinaaviset vintage-nojatuolit, jotka ovat seuranneet minua jo useammassa muutossa. Olen muutenkin kova keräämään tuoleja, ja tällä hetkellä niitä taitaa löytyä tästä asunnosta noin 15 kappaletta.”

Hakola Friends: Terhi Pölkin kotona

Mitä omistatte Hakolalta?

”Meillä on Lazy-sohva ja pieni Moon-rahi tummanharmaalla kankaalla. Olemme olleet tyytyväisiä molempiin. Väri valikoitui kompromissina, mutta itse olisin voinut valita myös värikkään verhoilun. Rahin päällä pidämme usein esimerkiksi tarjotinta.”

”Tässä asunnossa on tehty muutenkin monia kompromisseja, sillä sisustus on muodostunut kahden ihmisen tavaroista. Teemana on tietynlainen ”mix and match”. Jotain on pitänyt toki yhdessä hankkiakin. Pidän värikkyydestä kotona, sillä työhuoneeni on hyvin mustavalkoinen.”

Hakola Friends: Lazy Classic -sohva Terhi Pölkin kotona

”Kodistamme löytyy paljon keräilyjuttuja ja seiniltä aika paljon taidetta. Joitakin kalusteita olen ostanut vintagena ja jotain olen saanut mummolastani.”

”Parvekkeelle voisin vielä haluta uudet kalusteet ja myös Hakolan Lempi-hyllystä olen haaveillut, mutta muuten sisustuksemme on niin sanotusti ”täynnä”. Emme halua tehdä muita hankintoja tähän asuntoon. Monet omistamistamme huonekaluista varmasti kuitenkin seuraavat myös tulevaisuuden koteihimme.”

Hakola Friends: Lazy Classic -sohva ja Moon-rahi Terhi Pölkin kotona

INSPIROIDU TERHIN TYYLISTÄ:

129,00

LUE SEURAAVAKSI:

Hakola Friends: Iman ja Leena

Ruokavaikuttajat Iman ja Leena asuvat värikkäästi sisustetussa 79,5 neliöisessä töölöläiskolmiossa. Pariskunta osti kodin kolme vuotta sitten, jolloin he ihastuivat erityisesti asunnon aurinkoiseen parvekkeeseen ja vehreään sisäpihaan.

Lue lisää
Hakola Friends: Sugar

Sugar on vastuullisen liiketoiminnan edistämiseen erikoistunut PR-toimisto, jonka kauniit ja ilmavat toimistotilat sijaitsevat Kaisaniemessä yli satavuotiaassa talossa. Showroomin sisustus on rakentunut hiljalleen kotimaisista tarkkaan valituista huonekaluista ja käytettyinä tehdyistä löydöistä.

Lue lisää
Hakola Friends: Imppu

Imppu asuu 67-neliöisessä kolmiossa Puu-Vallilan idyllisessä kaupunginosassa Helsingissä. Tunnelmallisessa asunnossa Imppu on asunut jo melkein 7 vuoden ajan.

Lue lisää