Hakola Friends: Hanna, Joonas ja lapset

HAKOLA FRIENDS

Hanna, Joonas ja lapset

Hanna asuu 143 neliön asunnossa yhdessä miehensä ja lastensa kanssa. Asunto sijaitsee Kampin kaupunginosassa, Helsingissä. Perhe on asunut asunnossa toukokuusta 2019 saakka.

Hakola Friends: Bobo Classic -sohva Hanna G kotona

Hei, kuka olet?

Olen Hanna, kolmen nälkäisen pojan äiti ja yhden juoksevan miehen vaimo. Olen kokki ja ruokavaikuttaja.

Kerro lisää kodistanne.

Tässä asunnossa yhdistyvät työhuone ja koti. On ihanaa kun ei tarvitse roudata tavaraa kotoa työhuoneelle ja takaisin, ja nyt on myös tarpeeksi valoa, jotta pystyn tekemään ongelmitta töitäni. Tässä asunnossa on vaikeaa olla viihtymättä.

Hakola Friends: Hanna G kotona

Mistä tunnet Hakolan?

Hakolan luova johtaja Annaleena laittoi pari vuotta sitten minulle viestin ja ehdotti tapaamista. Näimme Hakolan silloisella showroomilla ja joimme mimosaa. Meillä klikkasi heti todella hyvin ja meistä onkin tullut sen jälkeen läheisiä ystäviä.

Arvostan erittäin paljon Hakolan tarinaa, mutta tarinakaan ei yksinään riittäisi jos tuotteet eivät olisi näin laadukkaita. Mielestäni vilpittömyys näkyy Hakolassa ja palvelu on huikeaa. Hakola on kuin sertifikaatti: kun näen nimen, tiedän saavani laatua.

Hakola Friends: Bobo Classic -sohva ja Woody-pöytä Hanna G kotona

Mitä Hakolan tuotteita teiltä löytyy?

Mitä täältä ei löytyisi, kotimme on todellinen Hakola Home!

Meillä on Day-tuoli, Moon-rahi, Pinna-tuoleja, Lazy-sohva nahkaisena, Edit-hylly, Woody-pöytä, Riippu-hylly ja nyt uusimpana Bobo-sohva.

Day-tuolista en koskaan luopuisi, se on vaan niin mukava. Aivan ykkösjuttu. Tuoli on ulkonäöltään siro, mutta siinä on myös ison löhötuolin ominaisuudet.

Nahkainen Lazy on ollut meillä jo pari vuotta käytössä. Se oli aiemmassa asunnossamme sijoiteltuna keittiöön ja koimme sen erittäin helppohoitoiseksi. Se on ihana.

260 senttinen Woody-pöytä on massiivinen, mutta tähän uuteen, avaraan tilaan se on täydellinen. Elämän jäljet eivät haittaa minua, ne kuuluvat asiaan. Puista pöytää voi myös tarvittaessa hioa, mutta minusta tuntuu, ettei pintaan edes jää jälkiä, vaikka pojat hakkaavatkin sitä haarukoilla. Woody on sekä työpöytäni että ruokapöytäni. Kävimme viime keväänä katsomassa kolmea asuntoa ennen kun löysimme tämän, mutta koska Woody ei olisi mahtunut niihin, ne unohdettiin. Woodyn oli mahduttava.

Bobo-sohvan istuintyynyn jousitus on saanut aikaan paljon wow-fiiliksiä kaikilta, jotka ovat sohvalle istuneet. Se tuo ehkä myös jotain nostalgisia tuntemuksia pintaan. Sohva toimii myös upeasti varasänkynä, kun ottaa selkätyynyn pois.

Hakola Friends: Hanna G kotona
Hakola Friends: Day Classic -nojatuoli ja Woody-pöytä

Mikä on lempituotteesi?

Day-tuoli ja Woody-pöytä. Jos otan rennosti, se on Day, mutta jos syön tai teen töitä, se on Woody.

Miten kuvailisit sisustustyyliäsi?

Funktionaalisuus on kaikista tärkein juttu. Kaiken täytyy toimia ja tavaraa pitää olla melko vähän. Olen allerginen liialle tavaramäärälle. Arvostan myös kestävyyttä ja tarkoituksenmukaisuutta.

Minulle kaikissa hankinnoissa jälleenmyyntiarvo on erittäin tärkeä asia. Tarpeet muuttuvat, mutta on hienoa kun tarpeettomiksi jääneet tuotteet saa kuitenkin myytyä helposti eteenpäin.

Lempipaikka kotonasi?

Kyllä se on keittiö, mutta illan tullen rentoudun sohvalla.

HAKOLAN TUOTTEITA:

2.800,003.100,00

LUE SEURAAVAKSI:

Hakola Friends: Pidot

Pidot on kahden ystävyksen Lillin ja Viivin yritys, joka järjestää kokkauskursseja vanhan lihakaupan tiloissa Helsingin Kampissa. 30-luvulla rakennetun talon kivijalassa sijaitsevan keittiön sisustus on rakentunut kerroksellisesti ajan kanssa tehdyistä löydöistä.

Lue lisää
Hakola Friends: Ellun Kanat

Ellun Kanat on muutostoimisto, jonka toimistotilat sijaitsevat Kalliossa. Muotoilija ja suunnittelija Hanna Anosen suunnittelemassa sisustuksessa teollisuusmaisen tilan vastapainoksi on tuotu pehmeitä ja leikkisiä elementtejä sekä kirkkaita värejä.

Lue lisää
Hakola Friends: Claudia

Stylisti Claudia Cifu asuu tyttärensä Paloman kanssa tunnelmallisessa 75-neliöisessä kolmiossa Helsingin Punavuoressa. Kodin värikäs sisustus koostuu vintage-löydöistä sekä matkoilta tuoduista aarteista ja käsitöistä.

Lue lisää