HUH-Helsinki

HAKOLA FRIENDS

HUH-Helsinki

HUH on hyvinvointikeskus, jolla on useampi toimipiste Helsingissä. Yritys on perustettu 8 vuotta sitten ja sen lippulaiva sijaitsee Eerikinkadulla. Eerikinkadun toimipisteessä on tällä hetkellä noin 25 työntekijää.

Hakola Lazy Fine Leather -sohva HUH Helsingin tiloissa
3:n istuttava Lazy Fine Leather -sohva konjakin värisellä nahalla.

Hei, kuka olet?

Olen Tuukka Häkkinen, yksi HUH Helsingin perustajista.

HUH tarjoaa kaikkea mitä ihminen kehonhuoltoonsa tarvitsee. Alkuun keskityimme yritystoiminnassamme hierontaan, osteopatiaan ja fysioterapiaan, mutta sittemmin olemme laajentaneet toimintaamme kattaaksemme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvoinnin osa-alueet. Nykyisin tarjoamme myös esimerkiksi stressin hoitoa sekä treeni- ja palautumismahdollisuuksia.

Hakola Lazy Fine Leather -sohva HUH helsingin tiloissa

Mistä tunnet Hakolan ja miten päädyitte valitsemaan Hakolan tuotteita aulaanne?

Ensimmäisen kerran olen istunut Hakolan sohvalle ystäväni Hanna Gullichsenin kotona, mistä löytyy muutenkin paljon Hakolan tuotteita. Ne jäivät silloin positiivisesti mieleen: tuotteet ovat yksinkertaisia, mutta kauniita. Sen jälkeen törmäsin uudestaan ja uudestaan Hakolaan.

Kun sisustustoimisto Plenty suunnitteli aulaamme reilu vuosi sitten, ehdottivat he meille Hakolan sohvaa ja se tuntui hyvältä, sillä sohva on se minkä asiakas ensimmäisenä aulassa näkee. Haluamme luoda asiakkaillemme tervetulleen ja rauhallisen tunnelman – kiire loppuu siihen pisteeseen kun hän astuu ovesta sisään. Hakolan sohva sopii siihen ajatukseen erittäin hyvin.

Hakola Round-sohvapöytä HUH Helsingin tiloissa
Round-sohvapöytä mustana.

HUH Helsingin aulassa on Lazy Fine leather -sohva sekä pari Round-pöytää.

Sohvasta on pidetty kovasti. Parhaiten siitä viestii se, että olemme useamman kerran nähneet asiakkaidemme makaavan sohvalla, mitä ei kovin usein nää odotustilassa.

Hakola Round-sohvapöytä HUH Helsingin tiloissa

Lempiasiasi Eerikinkadun toimipisteessä?

Kun päivä on päätöksessään, on todella mukava istahtaa hetkeksi aulan sohvalle.

Hakola Lazy Fine Leather -sohva ja Round-sohvapöytä HUH Helsingin tiloissa

HAKOLAN TUOTTEITA:

Ale!
89,00119,00

LUE SEURAAVAKSI:

Hakola Friends: Inke

Inke Ketonen asuu kahden jackrusselinterrierin Kaapon ja Lempin kanssa yli satavuotiaassa töölöläistalossa. Inke ja koirat ovat asuneet valoisassa 65-neliöisessä kaksiossa jo yhdeksän vuotta, mutta vuosi sitten asuntoon tehtiin mittava remontti, jonka jälkeen Inkestä tuntui kuin olisi muuttanut uudestaan vanhaan kotiin.

Lue lisää
Hakola Friends: Terhi

Terhi asuu 64-neliöisessä kerrostaloasunnossa Helsingissä, Kallion kaupunginosassa yhdessä puolisonsa, tämän tyttären ja Coco-koiran kanssa. He ovat asuneet asunnossa reilut kaksi vuotta.

Lue lisää
Hakola Friends: Valpuri, Tuomo ja Olga

Valpuri, Tuomo ja Olga asuvat 74-neliöisessä kolmiossa Vallilan kaupunginosassa Helsingissä. Perhe on asunut harmonisen värikkäässä asunnossa vajaan vuoden verran. Valpuri toivoo kodin olevan sellainen, missä perhe viihtyy vuosien ellei vuosikymmenten ajan.

Lue lisää