Hakola Friends: Miltton

HAKOLA FRIENDS

Miltton

Miltton on vuonna 2001 perustettu viestintään, johtamiseen ja vaikuttamiseen erikoistunut konsulttitalo, joka toimii myös kansainvälisillä markkinoilla. Miltton työllistää n. 350 henkilöä Helsingissä, Brysselissä, Washingtonissa, Tallinnassa ja Tukholmassa. Milttonin Helsingin toimisto sijaitsee Kalliossa.

Hakola Friends: Jenny ja Annakatri Milttonin toimistolla

Keitä olette?

Olen Jenny Åkerfeldt, Miltton Studiosin PR & influencer advisor. Minun nimeni taas on Annakatri Pitkänen, ja olen Coordinator & Visualist. ”Molemmilla meillä on jo hieno historia Milttonilla, minulla 11 vuotta ja Annakatrikin on ollut talossa jo 8 vuotta,” Jenny kertoo.

Hakola Friends: Bobo-nojatuoli Milttonin toimistolla

Mikä on Miltton?

”Miltton on vuonna 2001 perustettu viestintään, johtamiseen ja vaikuttamiseen erikoistunut konsulttitalo, joka aluksi työllisti vain kolme ihmistä ja yhden koiran. Tänä päivänä meitä Milttonilaisia on jo noin 350 viidessä eri maassa. Vuosien varrella koiriakin on tullut paljon lisää.” Jenny nauraa.

Milttonin Helsingin toimisto sijaitsee Kalliossa, entisessä separaattoritehtaassa. Ennen muuttoamme tilat remontoitiin täysin. Rakennuksen historiaa ei kuitenkaan ole unohdettu, ja se näkyy mm. niin, että kaikki neuvotteluhuoneet on nimetty maidontuotannon prosessivaiheiden mukaan. Tämä on aivan ihana talo ja täällä on hyvä henki.

Hakola Friends: suuri Moon-rahi Milttonin toimistolla

Mikä on suhteenne Hakolaan?

”Joitakin vuosia sitten etsiskelin työn puolesta makeita sohvia ja sitä kautta löysin Hakolan. Otin heti yhteyttä Annaleenaan ja sovimme tapaamisen. Niin meidän showroomille tuli ensimmäinen Lazy -sohva, tummanvihreällä Musone-kankaalla. Ihastuin sohvaan niin, että hankin sen myös kotiini.” Jenny kertoo.

”Koirani Palman mielestä sohva on aivan ihana, se on sen oma leikkikenttä. Palmalla on tapana hyppiä sohvan istuintyynyjen kautta ikkunalaudalle, eli hän hoitaa myös tyynyjen pöyhinnän.”

Mitä Hakolan tuotteita toimitiloistanne löytyy?

”Toimistollamme on Futudesign -suunnittelutoimiston kanssa yhdessä suunniteltu valtava Moon-rahi, Bobo-nojatuoleja sekä Round-pöytiä eri väreissä.”

Hakola Friends: Bobo-nojatuolit Milttonin toimistolla

”Oma suosikkini on Bobo-nojatuoli laventelin värisenä. Arvostan suuresti kestävää designia ja tulenkin kodista, jossa on aina hankittu laadukkaita, aikaa kestäviä huonekaluja. Hakolalla on mielestäni selkeä linja, joka kestää trendit.” Annakatri jatkaa.

Hakola Friends: Milttonin toimisto

HAKOLAN TUOTTEITA: