Hakola Friends: Bruket

HAKOLA FRIENDS

Bruket

Bruket on kahvila sekä lounasravintola, joka toimii vanhan Leipätehtaan tiloissa Helsingin Sörnäisissä. Leipätehtaan kuudesta kerroksesta löytyy monen luovan yrittäjän toimitilat sekä tanssisaleja.

Hakola Friends: Elina Gustafsson Lazy Leather -sohvalla Bruket kahvilassa
3:n istuttava Lazy Leather -sohva konjakin värisellä Fine Leather nahalla.

Hei, kuka olet?

Olen Elina Gustafsson ja omistan Elannon vanhassa leipätehtaassa sijaitsevan kahvila Bruketin kahden ystäväni Sini Marttisen ja Saila Sirkiän kanssa.

Hakola Friends: Lazy Leather -sohva Bruket kahvilassa

Mitä Hakolan kalusteita Bruketista löytyy ja miksi päädyitte valitsemaan juuri ne?

”Halusimme tuoda vanhan tehtaan tiloihin suomalaista ja kestävää designia. Hakola oli luonnollinen valinta. Woody-pöytä on lounastilamme suosituin pöytä ja sen ympärillä on juhlittu monia tärkeitä tapahtumia. Hakolan pöytä on eniten varattu pöytämme lounasaikaan.”

”Alakerran Lazy-sohvat tuovat pehmeyttä korkeaan tilaan ja antavat ihmisille mahdollisuuden levähtää kiireisen arjen keskellä. Ravintolatilassa kalusteet ovat kovassa käytössä ja kestävyys sekä helppo ylläpito olivatkin tärkeitä valintakriteereitämme.”

Hakola Friends: Woody-pöytä Bruket kahvilassa

Mikä on lempiasia kahvilassanne?

Vanha tehdasmiljöö, upeat ikkunat ja korkea tila. Vanha puuovi ja alkuperäiset teräslaattalattiat luovat ainutlaatuisen tunnelman. Leipätehtaalla työskentelevät luovan alan toimijat tuovat tilaan vilkkautta ja parasta onkin meidän ihanat asiakkaat.

Hakola Friends: Lazy Leather -sohva Bruket kahvilassa

Minkälaisesta sisustustyylistä pidät?

Kestävästä, ajattomasta ja simppelisti linjatusta, jotta sisustusta voi maustaa hauskoilla väriläiskillä ja yksityiskohdilla. Kaikki Bruketin astiat ovat vanhoja ja osa tuoleista on alkuperäisen Leipätehtaan, jotka olivat jo menossa roskiin.

Hakola Friends: Bruket kahvila

INSPIROIDU BRUKETIN TYYLISTÄ:

2.800,003.100,00
1.400,001.550,00

LUE SEURAAVAKSI:

Hakola Friends: Story

Story-ravintolat tarjoavat mutkattomaan nautiskeluun nojaavia ravintolaelämyksiä illallisten, lounaiden ja brunssien muodossa. Storyn uusin kivijalkaravintola Hakaniemessä, legendaarisen Elannon kulmalla on omistaja Anders Westerholmin mukaan syntynyt kaipuusta maailmalle ja inspiroitunut kansainvälisestä tunnelmasta.

Lue lisää
Hakola Friends: Mari

Mari asuu yhdessä miehensä ja 3-vuotiaan lapsensa kanssa hurmaavan valoisassa kolmiossa Ullanlinnan kaupunginosassa Helsingissä. Asunnossa on 80 neliötä.

Lue lisää
Hakola Friends: Rauha

Taiteilija Rauha Mäkilän värikkäässä kodissa asuu viisi henkilöä. 90-neliöinen koti sijaitsee Helsingin Myllypurossa. Asunnon seinillä on paljon sekä omaa, Rauhan isän että muiden taiteilijoiden taidetta. Talon yläkerrassa sijaitsee Rauhan isän ateljee, jonne on oma sisäänkäynti.

Lue lisää