Petra Lassenius

SUUNNITTELIJAT

Petra Lassenius

DAY-NOJATUOLI

Sisustusarkkitehti ja huonekalumuotoilija Petra Lassenius tunnetaan pitkästä urastaan verhoiltujen kalusteiden suunnittelijana. Hakolalle Petra on suunnitellut suositun Day-nojatuolin, jossa kauneus ja mukavuus yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Suunnittelijan Petra Lassenius
Hakola Day-tuoli

“Olen työskennellyt pitkään verhoiltujen huonekalujen parissa. Pohjanmaa ja Hakola ovat tulleet tutuiksi työprojektien kautta, sillä olen suunnitellut aikaisemminkin tuotteita alueen yrityksille. Samalla olen seurannut Hakolan uudistumista ja kasvua vuosien varrella.

Työssäni huonekalumuotoilijana pyrin suunnittelemaan rehellisiä, arkisia ja esteettisiä tuotteita rakennettuun ympäristöön. Olen työskennellyt myös paljon ulkokalusteiden parissa, sekä toteuttanut yhteisölliseen asumiseen liittyviä projekteja.”

Hakola Lempi-hylly ja Day-tuoli sekä -rahi
Lempi-hylly valkoisena ja Day-tuoli sekä -rahi sahramin värisellä Hallingdal 65-kankaalla.

“Hakolalle olen suunnitellut Day-nojatuolin ja sen pariksi Day-rahin. Sain suunnitteluun idean tutkimalla skandinaavisia koteja ja niiden huonekaluja. Tavoitteenani oli luoda siro nojatuoli sohvan pariksi. Asiakkaiden toiveesta päätimme tehdä Day-nojatuolille rahin, jonka suunnittelin muotokieleltään samanlaiseksi kuin tuolin: siroksi ja keveäksi.

Day-nojatuoliin on ajan myötä lisätty paljon kangasvaihtoehtoja aina sametista Kvadratin klassiseen villakankaaseen. Nojatuoli toimii niin pelkistetyssä sisustuksessa kuin huoneen värikkäänä katseenvangitsijanakin.”

DAY-SARJAN TUOTTEITA:

870,00915,00
430,00
870,00915,00
430,00
870,00915,00
430,00