Hakola Friends: Ellinoora

HAKOLA FRIENDS

Ellinoora

Ellinoora asuu valoisassa, unenomaisen leikkisässä, ihanan vaaleanpunaisessa kaksiossa puolisonsa kanssa. Pariskunta on asunut asunnossa nyt puolen vuoden ajan.

Hakola Friends: Cosy Pocket Classic 3:n istuttava sohva vaaleanpunaisella Soft-kankaalla Ellinooran kotona

Esittelisitkö ensin itsesi, kuka olet ja missä me olemme nyt?

”Olen Ellinoora Leikas, artisti, laulaja ja lauluntekijä. Olemme nyt Helsingissä, noin 60 neliöisessä kaksiossani, jossa asun avopuolisoni kanssa.

Aikaisemmin olin tottunut siihen, että koti on paikka, missä käydään välillä kääntymässä ja pesemässä pyykkiä. Tämän asunnon kohdalla tein kuitenkin päätöksen, että tästä tulee oikeasti meidän näköinen, oikea koti. Ja sellainen tämä onkin, mielestäni täällä on ihana tunnelma. Tässä asunnossa olen päässyt myös toteuttamaan monia juttuja, joista olen haaveillut lapsesta saakka. Olen esimerkiksi aina halunnut tiiliseinän.”

Hakola Friends: Cosy Pocket Classic 3:n istuttava sohva vaaleanpunaisella Soft-kankaalla Ellinooran kotona

Miten kuvailisit kotinne sisustusta?

”Eräs kollegani kuvaili asuntomme estetiikkaa hyvin paljon musiikkiani muistuttavaksi ihmemaaksi. Ja onhan se totta, että kotini sisustus ja tekemäni musiikki kulkevat tietyllä tapaa käsikädessä. 

Täällä on paljon tauluja ja pastellisia yksityiskohtia, pinkin pianon ollessa kaiken kruunu. 

Haluan, että täällä näyttää oikeasti kodilta, siltä että täällä asutaan. Tyylini on rönsyilevä ja omaperäinen, hyvin värikäs. Seuraan Instagramissa monia tanskalaisia vaikuttajia, he käyttävät ihanan paljon värejä sisustuksessaan. Koen todella positiiviseksi sen, että uskalletaan sisustaa rohkeasti.”

Hakola Friends: Ellinooran kotona

Kerro lisää pinkistä pianosta, mikä on sen tarina?

”Piano on avopuolisoni vanha, se on ollut meillä vuodesta 2014 saakka. Se oli alunperin tummanruskea. Viime syksynä sain kuitenkin tarpeekseni ruskeasta, jonka jälkeen piano vietiin maalattavaksi Laatusoitin Oy:n pianoverstaalle.

Halusin pianosta nimenomaan vaaleanpunaisen, sillä se muistuttaa minua Vaaleanpunainen vallankumous -albumistani, joka julkaistiin vuonna 2019. Onhan tämä vähän härö, mutta joka päivä kun katson pianoa tai soitan sitä, tulee sellainen olo, että maalaaminen kannatti ja oli vaivan arvoista.”

Hakola Friends: Cosy Pocket Classic 3:n istuttava sohva vaaleanpunaisella Soft-kankaalla Ellinooran kotona

Mikä on suhteesi Hakolaan?

”Hakolan tarina, rohkea brändi ja käsityönä valmistaminen ovat asioita, joita ihailen.

Kun ryhdyin yhteistyöhön Hakolan kanssa, oli minulle hyvin selkeää, että valitsen juuri vaaleanpunaisen sohvan kotiimme. Ei ole itsestäänselvää, että söpö pastellinpinkki sohva olisi myös laadukkaasti käsityönä valmistettu. Ja vieläpä suomessa. 

Cosy Pocket -sohva on tinkimättömän kaunis ja mukava, ei lainkaan sellainen pönötyssohva. Olen monina iltoina nukahtanut sohvalle, sekin kertoo jotain.”

Lempipaikkasi kotona?

”Rakastan kyllä tuota sohvannurkkaa. Sohvan lisäksi on mainittava makuuhuoneemme, sillä nukun siellä aina hyvät yöunet. Elän hektistä elämää, joten on tärkeää, että kotoa löytyy rauha.”

Hakola Friends: Ellinooran kotona
Hakola Friends: Ellinooran kotona
Hakola Friends: Ellinooran kotona

Mikä sinua inspiroi tällä hetkellä, mistä haaveilet?

”Olen viime aikoina mennyt niin sanotusti ajassa taaksepäin ja miettinyt tarinoita, jotka ovat inspiroineet minua lapsuudessa. Olen kasvanut Disney-elokuvien ja satujen parissa. Näistä saduista olen ammentanut paljon tulevaan levyyni ja ylipäänsä musiikkiini. Asioiden tarkastelu tarinoiden kautta inspiroi minua. 

Sisustuksen puolesta värit inspiroivat minua valtavasti ja haluan tuoda kotiimme vieläkin enemmän sävyjä. Haaveilen myös keittiöremontista.”

HAKOLAN TUOTTEITA:

Hakola Friends: Hanna

Kampaaja ja somevaikuttaja Hanna asuu kesäisin puolisonsa ja kissansa kanssa siirtolapuutarhamökissä. Aurinkoisen mökin keskipisteenä loikoilee keltavalkoraidallinen Filippa-vuodesohva, jolle myös pariskunnan kesävieraat mahtuvat illan tullen majoittumaan.

Lue lisää
Hakola Friends: Erika Vikman

Laulaja Erika Vikman asuu 100 neliöisessä kaksikerroksisessa paritalossa Länsi-Uudellamaalla koiransa Pepin kanssa. Kaksikon levähdyspaikka hektisen arjen keskellä on olohuoneen Lazy-kulmasohvan sylissä.

Lue lisää
Hakola Friends: Anni Ihamäki

Juontaja ja ruokakirjailija Anni Ihamäki asuu miehensä ja kolmen lapsensa kanssa kaksikerroksissa 60-luvun omakotitalossa Espoossa. Kodin sisustus on rakennettu perheen yhdessäololle ja hyggeilylle. Olohuoneen keskipisteenä komeilee raidallinen Lazy-kulmadivaani, jolla otetaan päikkäreitä ja keräännytään viettämään aikaa koko perheen kanssa.

Lue lisää