Nest 160 cm -sänky

3.420,004.020,00

Hakolan sänkyjen muotoilu on oodi ilolle ja levolle – kellon ympäri.

Luo oma Nest-sänkysi valitsemalla haluamasi kangas, väri ja jalan materiaali sekä nukkumismukavuus. Valmistamme sänkysi tehtaallamme Jurvassa, ja toimitamme sen ilmaiseksi suoraan kotiisi.

Kaikilla sängyillämme on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Nest 160 cm -sängyn mitat:

Sängyn leveys: 160 cm
Sängyn pituus: 200 cm
Sängyn korkeus Basic-jalalla: 61 cm
Sängyn korkeus Jumbo-jalalla: 58 cm

Päädyn leveys: 176 cm
Päädyn korkeus: 80 cm
Päädyn kokonaiskorkeus Basic-jalalla: 97 cm
Päädyn kokonaiskorkeus Jumbo-jalalla: 106 cm

Mikä nukkumismukavuus sopii sinulle?

Patjaa valitessa tärkein kriteeri on omat mieltymykset. Saatko parhaiten unta napakalla ja kiinteällä alustalla, vai rentoudutko upottavassa pehmeydessä? Nyrkkisääntö on, mitä painavampi nukkuja, sen kiinteämpi patja. Sänkymme voit valita kahden mukavuusasteen, kiinteän ja puolikiinteän, väliltä. Alle 75-kiloisille nukkujille suosittelemme puolikiinteää sänkyä. Tätä painavampien kannattaa harkita kiinteää vaihtoehtoa.

Valitsit sitten kiinteän tai puolikiinteän sängyn, on patjasi jousitus jaettu seitsemään vyöhykkeeseen, jotka tarjoavat juuri oikeanlaista tukea jokaiselle ruumiinosalle, päästä varpaisiin.

Nest-sänky verhoillaan Easy Care -sarjan Planum-villakankaalla tai kierrätyskuiduista valmistetulla Wave-kankaalla.

Planum

Planum on hienostunut villaneulos, jonka pinta on sileä ja pehmeän tuntuinen. Kankaassa on 44% villaa, joka tuo kankaan pintaan hienovaraisen karheuden, tekemättä siitä kuitenkaan epämiellyttävää tai kutittavaa ihoa vasten. Planum on hyvin joustava, joka tekee siitä erinomaisen verhoilukankaan pyöreille muodoille. Kangas soveltuu sekä kotikäyttöön että julkitiloihin, sillä se on erittäin kestävä ja siinä on hyvä värinkesto. Planum-kankaan voi pestä kotona koneessa 30 asteessa.

Wave

Wave-kangas on kevyen tekstuurinen ja se onkin nimensä mukaisesti saanut inspiraation pehmeistä aalloista. Kangas on valmistettu 100% kierrätyspolyesterista ja kuiduista 75% on valmistettu merestä kerätystä muovijätteestä. Kankaana Wave on helppohoitoinen ja se soveltuu hyvin lapsikoteihin. Wave-kankaan voi pestä kotikoneessa 40 asteessa.

Askarruttaako kangasvalinta? Tilaa meiltä ilmaiset kangasnäytteet ja testaa eri kangaslaatuja ja värejä juuri siinä tilassa, jonne sänkysi sijoitetaan. 

Tilaa kangasnäytteet

Mietityttääkö sängyn osto? Tutustu oppaaseemme ja selvitä askarruttavat asiat.

Sängyn osto-opas

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.