Lazy Leather 3:n istuttava -sohva

3.690,003.990,00

Luo oma Lazy Leather -sohvasi valitsemalla haluamasi nahkamateriaali ja väri, jalan materiaali, selkätyynyjen täyte sekä istuintyynyjen täyte. Valmistamme sohvasi tehtaallamme Jurvassa, ja toimitamme sen ilmaiseksi suoraan kotiisi.

Lazy Leather 3:n istuttavan sohvan mitat:

Leveys: 225 cm
Korkeus: 80 cm
Istumakorkeus: 40 cm
Syvyys: 100 cm
Istumasyvyys: 64 cm

Ecosupersoft-selkätyynyn ja vaahtomuovi-vanu -istuintyynymme lisäksi 2,5:n istuttavaan Lazy Leather -sohvaan on valittavissa höyhen-vaahtomuovirouhe täytteinen selkätyyny sekä höyhen-untuvatäytteinen istuintyyny. Höyhentäytteiset tyynyt vaativat viikoittaista, voimakkaampaa pöyhintää.

Suurin ero Ecosupersoftin ja höyhen-untuva-kierrevanusekoitteen välillä on niiden tuntumassa. Ecosupersoft on jämäkämpi vaihtoehto verrattuna hyvin pehmeään höyheneen.

Toinen ero liittyy huoltoon. Kaikki selkätyynymme ovat pitkittäissuunnassa lokeroitu, mikä estää täytteen valumista, mutta suosittelemme silti tyynyjen pöyhintää jokaisen siivouksen yhteydessä. Ecosupersoft -tyynyille riittää kevyempi pöyhintä, mutta höyhentäytteiset tyynyt vaativat viikoittaista, voimakkaampaa pöyhintää.

Liian monta materiaalivaihtoehtoa? Tilaa meiltä ilmaiset materiaalinäytteet ja testaa eri laatuja ja värejä juuri siinä tilassa, jonne sohvasi sijoitetaan.

Tilaa materiaalinäytteet

Toimitusaika: 5 viikkoa

Poista

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.