Hakola Friends: Tiina ja lapset

HAKOLA FRIENDS

Tiina ja lapset

Tiina asuu lastensa kanssa Vallilan kaupunginosassa Helsingissä. Perheen asunnossa on 52 neliötä ja se on koti neljälle. ”En koe, että asumme ahtaasti, vaan pikemminkin tiiviisti. Pieni koti on tehnyt myös sen, että tykkäämme olla toistemme lähellä.”

Hakola Friends: Lazy Velvet -sohva, Lempi-hylly ja Round-sohvapöytä Tiinan kotona

Mikä on suhteesi Hakolaan?

Olen tutustunut Hakolan luovaan johtajaan Annaleenaan reilu 10 vuotta sitten, kun olimme samassa vaateliikkeessä töissä. Sieltä meille jäi hyvä yhteys, töiden ohessa käytyjen syvällisten keskustelujen myötä.

Sittemmin olen ollut monessa Hakolan jutussa mukana brändilähettiläänä, tehtaallakin olen käynyt pariin otteeseen. Lapseni laittoi viime vuonna koulukuvaankin Hakolan collegepaidan päälle, eli brändilähettiläisyys on koko perheemme voimin todellista.

Hakola Friends: Lempi-hylly Tiinan kotona

Mitä Hakolan tuotteita sinulta löytyy?

Lazy-sohva vaaleanpunaisella Musone-sametilla, Lippa-hyllyjä, Lempi-hylly, Round-pöytä, Lampi-peili sekä Moon-rahi. Minulla ei ole ikinä ollut mitään yhtä ihanaa huonekalua kuin tämä sohva.

Aina aamuisin lapseni menevät ensimmäisenä ennen pukemista sohvalle makoilemaan. Itsekin teen sitä usein, koska kangas tuntuu niin ihanalta iholla.

Sohvalle ei ole tapahtunut kahden vuoden aikana yhtikäs mitään! Tyynyjä olen toki pöyhinyt ja tyynyjen välejä imuroinut, eli pitänyt siitä huolta, mutta esimerkiksi päällisiä en ole joutunut pesemään kertaakaan. Tahrat lähtevät erittäin helposti pois.

Hakola Friends: Lazy Velvet -sohva, Lempi-hylly ja Round-sohvapöytä Tiinan kotona

Miten kuvailisit sisustustyyliäsi?

Tyylini on leikkisä ja värikäs. Kotini on aina ollut värikäs, ihan jo siitä asti kun äitini laittoi huonettani lapsena. Vaihdoin pienenäkin järjestystä melkein joka toinen viikko. Ympärilläni on aika paljon tavaraa, mutta jokaisella yksityiskohdalla on minuun jokin merkityksellinen side. Kotonani on myös paljon kaikkea itse tehtyä ja lasten askartelemaa. Askartelisimme vielä enemmänkin, jos sille olisi enemmän tilaa.

Hakola Friends: Tiinan kotona
Hakola Friends: Lazy Velvet -sohva ja Round-pöytä Tiinan kotona

Mikä on lempipaikka kotonasi?

Rakastan lekottelua, joten sohva on sitä ajatellen suosikkipaikkani. Tykkään myös siitä, kun sängylläni makoillen nään taivaan ja koko olohuoneen, sekä sohvan yläpuolella komeilevat taulut. Tauluja vaihtelen aina yksi kerrallaan, sillä haluan, että kokonaisuus elää koko ajan.

Sohva on päässyt kodissamme paraatipaikalle, ja sillä istuen (tai pomppien) otamme aina myös perhekuvia. Seuraavaksi haluaisin uusia keittiönpöytämme, mutta haluan tehdä sen hyvin harkitusti.

HAKOLAN TUOTTEITA:

129,00

LUE SEURAAVAKSI:

Hakola Friends: Pidot

Pidot on kahden ystävyksen Lillin ja Viivin yritys, joka järjestää kokkauskursseja vanhan lihakaupan tiloissa Helsingin Kampissa. 30-luvulla rakennetun talon kivijalassa sijaitsevan keittiön sisustus on rakentunut kerroksellisesti ajan kanssa tehdyistä löydöistä.

Lue lisää
Hakola Friends: Ellun Kanat

Ellun Kanat on muutostoimisto, jonka toimistotilat sijaitsevat Kalliossa. Muotoilija ja suunnittelija Hanna Anosen suunnittelemassa sisustuksessa teollisuusmaisen tilan vastapainoksi on tuotu pehmeitä ja leikkisiä elementtejä sekä kirkkaita värejä.

Lue lisää
Hakola Friends: Claudia

Stylisti Claudia Cifu asuu tyttärensä Paloman kanssa tunnelmallisessa 75-neliöisessä kolmiossa Helsingin Punavuoressa. Kodin värikäs sisustus koostuu vintage-löydöistä sekä matkoilta tuoduista aarteista ja käsitöistä.

Lue lisää