Hakola Friends: Tiina, Tuomas ja lapset

HAKOLA FRIENDS

Tiina, Tuomas ja lapset

Tiina ja Tuomas lapsineen asuvat 96-neliöisessä, isolla pihamaalla varustellussa rivitalossa Laajasalon kaupunginosassa Helsingissä. Perhe on asunut asunnossa 4 vuoden ajan.

Hakola Friends: Lazy kulmadivaani -sohva Tiinan kotona

Hei, kuka olet ja mistä tunnet Hakolan?

Olen Tiina, sisustussuunnittelija. Minulla on oma yritys Dejlig, jota olen pyörittänyt nyt 3 vuotta. 90% ajasta teen sisustussuunnittelua yksityiskoteihin.

Tutustuin Hakolaan vajaa kolme vuotta sitten kun Annaleena oli minuun yhteydessä konsultaatio-yhteistyön tiimoilta. Emme tunteneet etukäteen. Tapasimme Hakolan silloisella showroomilla Telakkarannalla.

Hakola Friends: Tiinan kotona

Mitä omistat Hakolalta?

Meiltä löytyy Lazy kulmadivaani. Tutustuessani Hakolaan kolmisen vuotta takaperin aloin pohtia tätä sohvaa, sillä ihastuin sen muotokieleen ja ajattomuuteen. Se on esteettisesti simppeli, mutta mukava istua. Sohva on ollut meillä nyt vuoden käytössä ja olemme olleet siihen erittäin tyytyväisiä. Se toimii hyvin lapsiperheessä.

Alunperin tilasimme sohvan metallijaloilla, mutta vähän aikaa sitten vaihdoimme puujalkoihin, sillä halusimme pientä vaihtelua. On mukavaa, että jalat voi helposti vaihtaa. Sekin muuttaa yllättävän paljon ilmettä.

Pohdimme sohvaa ostaessamme paljon päällisen väriä: itse olisin voinut valita lämpimämmän hiekan sävyn, mutta kylmempi harmaa oli kompromissi. Pidämme siitä, että isommat huonekalut ja pinnat ovat neutraaleja, jotta elämälle jää tilaa siihen ympärille.

Hakola Friends: Lazy kulmadivaani -sohva Tiinan kotona

Miten kuvailisit sisustustanne?

En voisi asua räiskyvässä kodissa, sillä kaipaan harmoniaa ja rauhallisuutta. Pidän sisustuksessa simppeliydestä, enkä kaipaa liian trendikkäitä elementtejä, vaan arvostan ajattomuutta. Siihen ajatukseen Hakolan sohvakin sopii täydellisesti. Meillä on paljon vanhoja huonekaluja, jotka eivät kuitenkaan näytä vanhoilta, sillä muotoilu on niissä niin ajatonta. Huonekalut ovat myös säilyneet todella hyvänä. Kahta lukuunottamatta kaikki omistamamme tuolit ovat yli 50 vuotta vanhoja. Olemme saaneet niitä sukulaisilta ja ostaneet kirpputoreilta.

Hakola Friends: Tiinan kotona

Lempipaikka kodissanne?

Lempihuoneeni on olohuone, koska siellä vietämme paljon aikaa perheenä. Kokoonnumme sohvaryhmän ympärille mm. pelailemaan. Lempiasia on ylipäänsä kotimme tunnelma, sen rauhallisuus. Kotiimme on kiva tulla työpäivän jälkeen.

Hakola Friends: Lazy kulmadivaani -sohva Tiinan kotona

INSPIROIDU TIINAN TYYLISTÄ:

Ale!
3.883,50
129,00