Hakola Friends: Tiina ja pojat

HAKOLA FRIENDS

Tiina ja pojat

Tiina ja hänen kolme- ja kuusivuotiaat pojat Nilo ja Nuka asuvat 128 neliöisessä omakotitalossa Espoon Kalliomäessä.

Hakola Friends: Bobo Wool -nojatuoli saven värisellä Moss-kankaalla Tiinan kotona.

Hei, kuka olet?

”Nimeni on Tiina Ilmavirta.

Olen yrittäjä, ja teen työssäni graafista muotoilua, tuote- ja yritysbrändäystä sekä visuaalisia ilmeitä. Lisäksi minulla on Design Wash -nimeä kantava blogi. Sisustaminen on minulle rakas harrastus, joka toisinaan myös työllistää.”

Hakola Friends: Bobo Wool -nojatuoli saven värisellä Moss-kankaalla, iso Moon-rahi ja 3,5:n istuttava Cosy Pocket Classic -sohva hiekan värisellä Florist-kankaalla Tiinan kotona.

Mikä on suhteesi Hakolaan?

”Hyvin lämmin. Vaikka en ole varsinaisesti töissä Hakolalla, koen olevani osa Hakolan perhettä. Olen tehnyt vuodesta 2017 saakka Hakolan kanssa erilaisia yhteistyöprojekteja. Olen tuottanut Hakolalle sisältöjä valokuvien, graafisten materiaalien sekä blogipostausten muodossa.”

Hakola Friends: Lazy Classic -kulmadivaani kitin värisellä Florist-kankaalla ja Moon-tyynyt harmaanruskealla Musone-kankaalla Tiinan kotona.
Hakola Friends: 3,5:n istuttava Cosy Pocket Classic -sohva hiekan värisellä Florist-kankaalla Tiinan kotona.

Mitä Hakolan tuotteita omistat?

”Olohuoneesta löytyy Lazy Classic -kulmadivaani kitin värisellä Florist-kankaalla, Cosy Pocket Classic -sohva hiekan värisellä Florist-kankaalla, Bobo Wool -nojatuoli saven värisellä Moss-kankaalla, pari Moon-rahia sekä sisustustyynyjä. Lasten huoneessa on myös Pinna-setti lapsille.

Sohvat ovat saaneet kovaa kyytiä. Olen ollut erittäin tyytyväinen kankaisiin, sillä niistä on lähtenyt aivan kaikki tahrat, kuulakärkikynästä lähtien. Sofa Care -tekstiilipesuainetta on tullut käytettyä ahkerasti pienempiin tahroihin, se on toiminut loistavasti.

Isompien vahinkojen sattuessa olen pessyt päällisiä myös pesukoneessa. On todella kätevää kun päälliset voi pukea paikalleen suoraan pesukoneesta. Silloin kostea kangas muotoutuu rungon päälle itsestään.”

Miten kuvailisit kotisi sisustusta?

”Kotini on hyvin minimalistinen ja hillitty. Käytän paljon luonnonmateriaaleja ja kotimaisuus on minulle tärkeää. Helppohoitoisuus ja kestävyys ovat myös ehdottomia juttuja, kun huonekalut ovat etenkin pienten lasten kanssa kovalla kulutuksella.

Minulla on selkeä oma tyyli ja pyrin sisustuksessani ajattomuuteen, mutta tottakai mieltymykset muuttuvat vuosien saatossa hieman. Myös talon arkkitehtuuri vaikuttaa sisustusvalintoihin. Tällä hetkellä pehmeät luonnonsävyt, kuten hiekka ja savi viehättävät. Suosikkejani ovat 40-, 50- ja 60-luvun klassikot, mutta yhtälailla uusi moderni muotoilu kiinnostaa kovasti.”

Hakola Friends: Lazy Classic -kulmadivaani kitin värisellä Florist-kankaalla ja Moon-tyynyt harmaanruskealla Musone-kankaalla Tiinan kotona.

Missä on lempipaikkasi?

”Sauna on paras paikka rentoutumiseen, mutta käperryn myös usein sohvan nurkkaan katsomaan sarjoja ja elokuvia. Sanoisin silti, että lempipaikkani on kokonaisuudessaan koko koti, sillä jokainen tila toimii hyvin arjessa ja on käytössä lähes päivittäin.”

HAKOLAN TUOTTEITA:

Hakola Friends: Heli ja lapset

Kirjailija ja viestintäkonsultti Heli Thorén asuu lastensa Edithin ja Elielin kanssa tunnelmallisessa läpitalon kolmiossa Ullanlinnassa. Päälle 60-neliöinen asunto tuntuu neliöitään suuremmalta hyvin suunnitellun pohjan ja puusepällä teetettyjen säilytysratkaisujen ansiosta.

Lue lisää
Hakola Friends: Sugar

Sugar on vastuullisen liiketoiminnan edistämiseen erikoistunut PR-toimisto, jonka kauniit ja ilmavat toimistotilat sijaitsevat Kaisaniemessä yli satavuotiaassa talossa. Showroomin sisustus on rakentunut hiljalleen kotimaisista tarkkaan valituista huonekaluista ja käytettyinä tehdyistä löydöistä.

Lue lisää
Hakola Friends: Florence

Vaatesuunnittelija-yrittäjä Florence asuu perheensä kanssa Hermannissa, 50-luvulla Arabia-tehtaan työntekijöille aikoinaan rakennetussa kerrostalossa. Läpitalon kolmion persoonallinen ja värikäs sisustus koostuu matkamuistoista, designista sekä yllättävien elementtien yhdistelmistä.

Lue lisää