Hakola Friends: Tanja

HAKOLA FRIENDS

Tanja

Tanja Sipilä asuu värikkäässä asunnossa Vallilan kaupunginosassa Helsingissä. Asunnossa on kolme asukasta, kaksi kerrosta ja yhteensä 104 neliötä.

Hakola Friends: Tanja

Hei, kuka olet?

Olen World of TRE:n toimitusjohtaja ja perustaja. Asun Vallilassa siskoni Katjan, hänen tyttärensä Katriinan ja koiriemme Norman ja Miian kanssa. Mielestäni asumista voi olla monenlaista, eikä vaihtoehtojen tarvitse olla vain yksin – tai parisuhteessa yhdessä asuminen. On ollut hauskaa asua näin aikuisiällä oman siskon kanssa.

Hakola Friends: Lazy-sohva Tanjan kotona

Mistä tunnet Hakolan?

Olin seurannut jonkun verran Hakolan uudistusta ja kun julkistimme vuonna 2016 uutisen TRE:n avaamisesta, oli Annaleena yksi ensimmäisistä ihmisistä, joka otti minuun yhteyttä ja tarjosi Hakolaa meille myyntiin. Yhteistyö on jatkunut siitä lähtien ja arvostan sitä kovasti. Hakola sopii TRE:n valikoimaan erittäin hyvin, sillä jaamme yhteisen arvomaailman. On ollut hienoa seurata Hakolan tarinaa ja sitä miten yritys nostettiin uuteen kasvuun. Siitä moni voi ottaa esimerkkiä.

Hakola Friends: Tanjan koti

Mitä Hakolan tuotteita omistat?

Omistaisin enemmänkin, jos asuntooni vaan mahtuisi. Minulla on Lazy-sohva sekä -rahi vihreällä sametilla. Olen ollut erittäin tyytyväinen samettiin. Ensin jännitin miten materiaali kestää, mutta sainkin huomata, että se on kaikista paras tekstiili koiratalouteen. Sametin saa todella helposti putsattua pyyhkimällä, eikä sitä tarvitse liiemmin suojata. Meillä koiratkin saavat tulla sohvalle, ja on sen vuoksi tärkeää, ettei kaunista verhoilua tarvitse peitellä suojaavilla vilteillä.

Hakola Friends: Lazy Velvet -sohva Tanjan kotona

Miten kuvailisit sisustustyyliäsi?

Olen tehnyt sellaisia hankintoja, jotka ovat kestäneet aikaa ja seuranneet minua kodista kotiin, joten varsinaista sisustamista minun ei ole tarvinnut tehdä enää vuosiin. Koen tärkeäksi omistaa sellaisia kalusteita, tavaroita ja tekstiilejä, joita oikeasti arvostan ja joihin liittyy jokin tarina. Viime aikoina olen ehkä enemmänkin pyrkinyt vähentämään omaisuuttani. Monet omistamistani asioista ovat vintagea ja paljon olen saanut ystäväni äidiltä, sillä hän keräili aikoinaan paljon. Useat tekemäni vintagelöydöt ovat vain sattumalta tulleet minua jossakin vastaan. Ostan myös usein matkoiltani mauttomia kuppeja, se on hauska perinteeni. Myöhemmin kupista juodessa tulee hyviä matkamuistoja mieleen.

INSPIROIDU TANJAN TYYLISTÄ: