Hakola Friends: Minni

HAKOLA FRIENDS

Minni

Minni asuu 72-neliöisessä kerrostalokolmiossa kahden kouluikäisen lapsensa ja kahden rescue koiransa, Beethovenin ja Ennin kanssa. Asunto sijaitsee Maunulan kaupunginosassa Helsingissä.

Hakola Friends: Lazy Classic 3:n istuttava sohva harmaanruskealla Musone-kankaallacMinnin kotona
#:n istuttava Lazy Velvet -sohva harmaanruskealla Musone-kankaalla ja mustilla metalli jaloilla sekä valkoinen Round-pöytä.

Hei, kuka olet?

”Nimeni on Minni ja olen somevaikuttaja, jolle tärkeimpiä teemoja ovat vastuullisuus ja inhimillisyys.

Olen nyt myös uuden äärellä, sillä aloitan tammikuussa 2021 seksuaalineuvojan koulutuksen.

Olemme asuneet perheeni kanssa Maunulassa nyt vuoden ajan. Alue oli minulle täysin uusi, mutta eräs ystäväni, joka on asunut täällä pidempään, kehui tätä ihanaksi ja toimivaksi, mistä olen nyt ehdottomasti samaa mieltä. Nautin koirien kanssa lenkkeilystä keskuspuistossa ja on ihanaa, kun lapset voivat helposti piipahtaa tien toiselle puolelle serkkunsa luo kylään. Viihdymme täällä siis erittäin hyvin.”

Hakola Friends: Minnin kotona.

Mikä on suhteesi Hakolaan ja mitä Hakolan tuotteita kotoasi löytyy?

”Olen ihastellut somen kautta Hakolan tuotteita jo pidempään ja arvostan kovasti sitä, että Hakola ottaa toiminnassaan sekä ympäristön että työntekijänsä huomioon. Mielestäni Hakolassa yhdistyvät sekä silmää miellyttävä estetiikka, ajaton muotoilu että vastuullisuus.

Lazy Velvet -sohva oli ensimmäinen Hakola-hankintani. Sen jälkeen ostin Round-pöydän ja viimeisimpänä kokoelmani laajentui valkoisella Lempi-hyllyllä, jonka sijoittelin sängyn päälle yöpöydäksi.”

Hakola Friends: Lazy Velvet 3:n istuttava -sohva Minnin kotona
3:n istuttava Lazy Velvet -sohva harmaanruskealla Musone-kankaalla ja metalli jaloilla sekä Round-pöytä valkoisena.
Hakola Friends: 3:n istuttava Lazy Velvet -sohva harmaanruskealla Musone-kankaalla Minnin kotona.

”Lazy-sohva on aivan ihana, ja erinomainen koirien kanssa. Ollessaan kerran kipeänä Enni-koirani pissasi unissaan sohvalle, jonka myötä pesin toisen istuintyynyn päällisen. Päällinen näyttää edelleen aivan samalta kuin ennenkin, eikä pinta eroa mitenkään siitä istuintyynystä, jota en pessyt.

Suihkutan välillä etikkasuihketta sohvalle ja pyyhin pinnan nihkeällä rätillä. Etikkasuihke auttaa neutralisoimaan hajuja jos niitä esimerkiksi koirasta tulee ja samalla koiran karvat lähtevät vaivattomasti pois.”

Hakola Friends: Lazy Velvet -sohva harmaanruskealla Musone-kankaalla ja mustilla metalli jaloilla.
3:n istuttava Lazy Velvet -sohva harmaanruskealla Musone-kankaalla ja mustilla metalli jaloilla.

Missä on lempipaikkasi?

”Kyllä se on sohvalla. Vaikka sänkyni on sijoiteltu hyvin keskeiselle paikalle, pyrin siihen, että se olisi vain nukkumista varten. Minulla ei ole työpöytää, eli olen usein tietokoneeni kanssa sohvalla, ja usein sohvalle kokoonnutaan myös koko perheen voimin.”

Hakola Friends: Lempi-hylly valkoisena Minnin kotona

HAKOLAN TUOTTEITA:

129,00

LUE SEURAAVAKSI:

Hakola Friends: Hanna

Kampaaja ja somevaikuttaja Hanna asuu kesäisin puolisonsa ja kissansa kanssa siirtolapuutarhamökissä. Aurinkoisen mökin keskipisteenä loikoilee keltavalkoraidallinen Filippa-vuodesohva, jolle myös pariskunnan kesävieraat mahtuvat illan tullen majoittumaan.

Lue lisää
Hakola Friends: Erika Vikman

Laulaja Erika Vikman asuu 100 neliöisessä kaksikerroksisessa paritalossa Länsi-Uudellamaalla koiransa Pepin kanssa. Kaksikon levähdyspaikka hektisen arjen keskellä on olohuoneen Lazy-kulmasohvan sylissä.

Lue lisää
Hakola Friends: Anni Ihamäki

Juontaja ja ruokakirjailija Anni Ihamäki asuu miehensä ja kolmen lapsensa kanssa kaksikerroksissa 60-luvun omakotitalossa Espoossa. Kodin sisustus on rakennettu perheen yhdessäololle ja hyggeilylle. Olohuoneen keskipisteenä komeilee raidallinen Lazy-kulmadivaani, jolla otetaan päikkäreitä ja keräännytään viettämään aikaa koko perheen kanssa.

Lue lisää