Jari Hakola

Toimitusjohtaja

Jari on Hakolan perustajan, Eeron poika. Jari on intohimoinen huonekaluyrittäjä, jolle sohvien tekeminen on tullut verenperintönä. Jos Jaria ei löydä tehtaalta hommista, on hän todennäköisimmin hiihtämässä, oli vuodenaika mikä tahansa. Jarin hommiin kuuluu mm. taloushallinto, henkilöstö, laskutus ja tuotannon pyörittäminen Jurvassa. Hyvää vastapainoa työnteolle tuovat myös lapsenlapset, hyvä ruoka ja matkustelu.

jari.hakola@hakola.fi
+358 50 553 1620

Annaleena Hämäläinen

Luova johtaja

Annaleena on Jarin tytär, huonekaluyrittäjä kolmannessa polvessa. Myös Annaleena on  kasvanut tähän hommaan, lapsena kun paras leikkipaikka oli tehtaan vanuvarasto ja lomamatkoilla suunnattiin isän kanssa huonekalumessuille. Annaleena on koulutukseltaan muotoilija (taK) ja opiskellut kansainvälistä muotoilujohtamista Aalto-yliopistossa. Hän vastaa perheyrityksessä tuoteportfoliosta, konseptista, visuaalisesta ilmeestä ja markkinoinnista Espoosta käsin. Annaleenalle työn vastapainona toimii juoksu ja perheen kanssa luonnossa liikkuminen.

annaleena.hamalainen@hakola.fi
+358 50 599 0999

Taru Mikkola

Markkinointipäällikkö

taru.mikkola@hakola.fi
+358 40 5802948

Anne Kytöharju

Tuotepäällikkö

Anne on kalustemuotoilijaksi valmistunut monitoiminainen, jota ilman me ei pärjättäisi päivääkään. Annen vastuulla on erityisesti tuotekehitysprojektit ja materiaalit. Anne vastaa myös logistiikasta, myynnistä ja asiakaspalvelusta. Kaikenlainen nikkarointi ja luonnossa liikkuminen on Annelle henkireikä. Annen asemapaikka on tällä hetkellä Jurvassa, mutta tälle naiselle ei ole mikään ongelma hurauttaa pakulla pääkaupunkiseudulle aina tarpeen vaatiessa.

anne.kytoharju@hakola.fi
+358 50 566 9008

Satu-Sofia Isberg

Myymäläpäällikkö / Hakola Shop

Satu-Sofia on myynnin rautainen ammattilainen, jonka löydät Fredrikinkadun Hakola Shopiltamme. Satu on esteetikko, jonka vastuulla on myymälämme viihtyisyys. Vuosikymmenten kokemus huonekalualalta ja pettämätön visuaalinen silmä takaavat, että tämän naisen puoleen kannattaa kääntyä huonekaluhankinnoissa. Satu vastaa myös projektimyynnistä. Jos Satu ei ole myymälässä, löytää hänet todennäköisimmin kuntosalilta tai lenkkipolulta.

satu-sofia.isberg@hakola.fi
+358 50 3582739

Essi Rämä

Verkkokauppapäällikkö

Essi on tuottelias verkkokaupastamme ja sisällöistämme vastaava muotoilija. Tämä monitoiminainen toimii verkkokauppamme päivittämisen lisäksi tuottajana monenlaisissa projekteissamme. Essi vastaa myös kuvapyynnöistä sekä tiedottamisesta yhdessä Annaleenan kanssa. Vapaa-ajan ongelmia Essillä ei ole, siitä pitävät huolen vanha puutalo ja kaksi pientä lasta Porvoossa.

For international inquiries please contact Essi.

essi.rama@hakola.fi
+358 40 7646306

Hannele Tikkala

Myyntisihteeri

Hannele on tarkka ja tehokas myyntisihteerimme. Hannele käsittelee tilaukset, hoitaa laskutuksen ja pakkaa verkkokaupasta tilatut sisustustuotteet tehtaalta matkaan ympäri Suomea. Hannele vastaa myös iloisena asiakaspalvelupuhelimeen.

hannele.tikkala@hakola.fi
+358 50 3582841