Hakola Friends: Kristiina ja Max

HAKOLA FRIENDS

Kristiina ja Max

Kristiinan ja Maxin moderni paritalo Klaukkalassa on täynnä elämää. Kaksi pientä lasta pitävät arjen kiireisenä, mutta vapaa-ajallaan perhe ideoi mielellään uudistuksia ja etsii talon tunnelmaan sopivia vanhoja sisustusaarteita.

Hakola Friends: Lazy-sohva Kristiinan ja Maxin kotona
3:n istuttava Lazy Wool -sohva vaalenaharmaalla Canvas 2 -kankaalla.

Hei, keitä olette ja mistä tunnette Hakolan?

Kristiina: Hakola on isoisäni perustama yritys, joten se on ollut elämässäni läsnä jo lapsesta asti. Kun tapasimme mieheni Maxin kanssa vuonna 2012, pääsi hän samantien auttamaan myyntihommissa messuille ja muihin tapahtumiin. Tarpeen vaatiessa tulemme edelleen tapahtumien aikaan avuksi,vaikka päivätyömme ovatkin toisaalla. Kodissamme on luonnollisesti paljon Hakolan tuotteita yhdistettynä vanhoihin klassikkohuonekaluihin ja sisustusesineisiin.

Hakola Friends: Edit-hylly Kristiinan ja Maxin kotona.

Kuinka kuvailisitte kotinne tyyliä?

Kristiina: Kotimme tyyliä leimaa skandinaavisuus. Perheessämme Max on kiinnostuneempi sisustamisesta, ja hän etsii mielellään aikaa kestäviä huonekaluja ja sisustusesineitä alan liikkeistä ja netistä. Hankimme esineitä, joita lasten ei tarvitse erityisesti varoa. Kotimme on sisustettu arkeemme sopivaksi. Haluamme että koko perhe voi olla kotona mahdollisimman rennosti.

Hakola Friends: Lazy-sohva kristiinan ja Maxin kotona

Mikä on lempiasianne kotona?

Kristiina: Kodissamme parasta on ehdottomasti valo ja vaaleat pinnat. Meillä on paljon viherkasveja, jotka viihtyvät erinomaisesti isojen ikkunoiden ja läpi talon virtaavan valon ansiosta. Pidämme paljon pienesineistä ja erilaisista maljakoista, jotka muodostavat harmonisen kokonaisuuden aseteltuina vaaleita taustoja vasten. Toivomme, että voimme tulevaisuudessa tuoda kotiimme enemmän lämpimiä puupintoja luomaan kodikasta tunnelmaa.

Hakola Friends: Lazy-sohva, tyyny, Musone-kankaalla ja edit hylly.

HAKOLAN TUOTTEITA:

1.385,00
129,00