Hakola Friends: Johannes

HAKOLA FRIENDS

Johannes

Johannes asuu 40,5 neliön yksiössä Helsingin Punavuoressa. Asunnossa hän on asunut heinäkuusta 2019 saakka.

Hakola Friends: Lazy Velvet -sohva Johanneksen kotona

Hei, kuka olet?

Olen Johannes, parturikampaaja. Teen töitä Kampaamo Kotosassa, joka on ollut pystyssä nyt reilun kahden vuoden ajan. Tällä hetkellä meitä parturikampaajia on Kotosassa kuusi.

Hakola Friends: Edit-hylly Joonaksen kotona

Mistä tunnet Hakolan?

Kun samettinen Lazy tuli Hakolan valikoimaan, tiesin heti, että haluan sen. Taisin nähdä kuvan siitä Instagramissa. Olimme samoihin aikoihin juuri laajentamassa kampaamoa ja ajattelin, että ehkä voisin myös hankkia jotain kivaa kotiini. Yhtenä perjantai-iltana sitten tein päätöksen sohvan hankinnasta, enkä ole sitä sen koommin katunut.

Hakola Friends: Lazy Velvet -sohva ja Moon-rahi Johanneksen kotona

Mitä Hakolan tuotteita sinulta löytyy?

Lazy-sohva, Moon-rahi sekä Edit-hylly. Kampaamolla on Riippu-hylly. Olisi ihanaa jos olisi niin iso kampaamo, että sinne mahtuisi myös sohva. Ehkä vielä joskus!

Lazy-sohvassa parasta on tämä kankaan väri ja etenkin se miltä kangas tuntuu. Monesti vain silittelen tätä pintaa. Sohvan mukavuus on itseasiassa yllättänyt, sillä se ei suoralinjaisen muotonsa vuoksi välttämättä näytä niin pehmeältä kuin mitä se oikeasti on. Ja nyt sohvalla on entistäkin kivempi löhöillä, kun hankin Moon-rahin sen kaveriksi.

Lazy on ollut minulla jo kaksi vuotta käytössä. Kun muutin tähän uuteen asuntoon, oli minulle heti selvää, että myös Edit-hylly päätyisi tänne. Nyt se kannattelee kaikkia aarteitani.

Hakola Friends: Johanneksen kotona
Hakola Friends: Lazy Velvet -sohva Johanneksen kotona

Miten kuvailisit sisustustyyliäsi?

Minimalistinen ja rento. Tykkään suomalaisesta designista ja siihen haluan panostaa. Kiertelen paljon vintageliikkeitä, joista yritän tehdä löytöjä. Vähän aikaa sitten löysin Tanskasta Artekin jakkaran ja vielä hyvin edulliseen hitaan.

Yhdistelen tyylissäni uutta ja vanhaa. Jonkun verran kotoani löytyy myös itsetehtyä keramiikkaa.

Mikä on lempipaikkasi?

Sohva. Tässä vietän paljon aikaa pötkötellen.

HAKOLAN TUOTTEITA:

1.385,00

LUE SEURAAVAKSI:

Hakola Friends: Pidot

Pidot on kahden ystävyksen Lillin ja Viivin yritys, joka järjestää kokkauskursseja vanhan lihakaupan tiloissa Helsingin Kampissa. 30-luvulla rakennetun talon kivijalassa sijaitsevan keittiön sisustus on rakentunut kerroksellisesti ajan kanssa tehdyistä löydöistä.

Lue lisää
Hakola Friends: Ellun Kanat

Ellun Kanat on muutostoimisto, jonka toimistotilat sijaitsevat Kalliossa. Muotoilija ja suunnittelija Hanna Anosen suunnittelemassa sisustuksessa teollisuusmaisen tilan vastapainoksi on tuotu pehmeitä ja leikkisiä elementtejä sekä kirkkaita värejä.

Lue lisää
Hakola Friends: Claudia

Stylisti Claudia Cifu asuu tyttärensä Paloman kanssa tunnelmallisessa 75-neliöisessä kolmiossa Helsingin Punavuoressa. Kodin värikäs sisustus koostuu vintage-löydöistä sekä matkoilta tuoduista aarteista ja käsitöistä.

Lue lisää