Hakola Friends: Imppu

HAKOLA FRIENDS

Imppu

Imppu asuu 67-neliöisessä kolmiossa Puu-Vallilan idyllisessä kaupunginosassa Helsingissä. Tunnelmallisessa asunnossa Imppu on asunut jo melkein 7 vuoden ajan.

Hakola Friends: Lazy Velvet 3:n istuttava sohva tummanvihreällä Musone-kankaalla, Sulo-kynttilänjalka vaaleansinisenä ja Puno-sisustustyyny luonnonvalkoisena Impun kotona

Hei, kuka olet?

”Nimeni on Imppu, toimin Hakola Shopilla myyjänä ja vapaa-ajallani pelaan jalkapalloa ja lumilautailen. Myös ruoanlaitto on lähellä sydäntäni.”

Hakola Friends: Lazy Velvet 3:n istuttava sohva tummanvihreällä Musone-kankaalla, Sulo-kynttilänjalka vaaleansinisenä ja Puno-sisustustyyny luonnonvalkoisena.

Mikä on suhteesi Hakolaan?

”Tein aikaisemmin töitä lähettipalveluiden parissa ja sitä kautta tuli tehtyä myös useita keikkoja Hakolalle. Muistaakseni ensimmäisen kuljetuksen tein vuonna 2016. Sitä kautta Hakola ja Hakolan toimitusjohtaja Annaleena tulivat tutuksi.

Loppupeleissä päädyin vaihtamaan työpaikkaa ja nyt olen ollut Hakolalla töissä reilun puolen vuoden ajan. Työnkuvaani kuuluu asiakaspalvelu ja myynti Hakola Shopilla sekä erilaiset huoltotyöt.”

Mitä Hakolan tuotteita kodistasi löytyy?

”Ruokailutilasta löytyy 210-senttinen, saarnesta valmistettu Woody-pöytä sekä –penkki, olohuoneessa komeilevat Lazy-sohva sekä –rahi tummanvihreällä Musone-sametilla ja keittiöstä löytyy Riippu-hylly. Lisäksi minulla on useita Hakolan pientuotteita, kuten tyynyjä, villahuopa ja tarjotin. Samettisen Lazy-sohvan ostin jo useita vuosia sitten, se oli ensimmäinen Hakola-hankintani. Lazy-rahin ostin pari vuotta myöhemmin. Oli ilo huomata, ettei sohvassa ja rahissa ollut minkäänlaista sävyeroa niiden ikäerosta huolimatta. Olin myös pessyt Lazy-sohvan päälliset useampaan otteeseen ennen rahin hankkimista.

Olen ollut todella tyytyväinen sekä Lazy-sohvaan että Musone-samettiin, jolla se on verhoiltu. Sametti on niin helppo pitää puhtaana, kun kostealla pyyhkeellä saa vaivattomasti kaikki pienemmät tahrat putsattua ja isomman vahingon sattuessa päälliset voi heittää pesukoneeseen. Päällisten pukeminen pesun jälkeen on myös näppärää, toki olen saanut työni puolesta aika paljon harjoitusta.”

Hakola Friends: Sulo-kynttilänjalka vaaleansinisenä Impun kotona

Miten kuvailisit sisustustasi?

”Sisustukseni taustalla on ollut ajatus siitä, että haluan kunnioittaa tätä aluetta sekä tätä taloa. Asun vanhassa puutalossa Helsingin Puu-Vallilassa, joten puu näkyy myös huonekaluissa. Pidän vintagehuonekaluista, joita olen hankkinut vuosien varrella kirpputoreilta. Vintagehuonekaluihin olen yhdistänyt uutena ostettuja Hakolan huonekaluja sekä taidetta. Etenkin katutaide kiinnostaa minua kovasti ja tykkään keräillä tuttujen taiteilijoiden teoksia.

Asuntoni on aika värikäs ja boheemi, se näyttää ja tuntuu minulta. Viihdyn täällä erittäin hyvin.”

Hakola Friends: Lazy Velvet iso -rahi tummanvihreällä Musone-kankaalla ja Pampu-villahuopa harmaana Impun kotona
Hakola Friends: Soma-kynttilänjalka vaaleanpunaisena

Lempipaikkasi

”Silloin kun minulla on vieraita, vietämme aikaa ruokapöydän ympärillä seurustellen. Vaikka keittiöni on pieni, rakastan tehdä ruokaa ja kutsua ystäviä syömään. Odotan, että koronatilanne helpottuu ja pääsemme jälleen kokoontumaan samaan pöytään.”

HAKOLAN TUOTTEITA:

Hakola Friends: Ellun Kanat

Ellun Kanat on muutostoimisto, jonka toimistotilat sijaitsevat Kalliossa. Muotoilija ja suunnittelija Hanna Anosen suunnittelemassa sisustuksessa teollisuusmaisen tilan vastapainoksi on tuotu pehmeitä ja leikkisiä elementtejä sekä kirkkaita värejä.

Lue lisää
Hakola Friends: Claudia

Stylisti Claudia Cifu asuu tyttärensä Paloman kanssa tunnelmallisessa 75-neliöisessä kolmiossa Helsingin Punavuoressa. Kodin värikäs sisustus koostuu vintage-löydöistä sekä matkoilta tuoduista aarteista ja käsitöistä.

Lue lisää
Hakola Friends: Pauliina

Markkinoinnin suunnittelija ja intohimoinen mökkeilijä Pauliina asuu puolisonsa kanssa 55 neliöisessä isossa yksiössä Kalliossa.

Lue lisää