Hakola Friends: GetJenny

HAKOLA FRIENDS

GetJenny

GetJenny on IT-alan start-up yritys, joka omistaa teknologian, jonka avulla voidaan rakentaa automatisoituja, tekoälyyn perustuvia chatteja, jotka mm. auttavat yrityksiä asiakaspalvelussa. GetJennyllä on tällä hetkellä 17 työntekijää.

Hakola Friends: Cosy Pocket -sohva ja Round-sohvapöytä GetJenny toimistossa
3,5:n Istuttava Cosy Pocket Wool -sohva vaaleanharmaalla Hallingdal 65 -kankaalla ja Round-sohvapöytä valkoisena.

Hei, kuka olet?

Olen Teemu Kinos, GetJennyn toimitusjohtaja. Yritys on perustettu noin kolme vuotta sitten ja nyt olemme itseasiassa jo neljännessä toimistossamme. Tässä Hämäläisten Talossa sijaitsevassa toimistossa olemme työskennelleet muutaman kuukauden ajan.

Hakola Friends: Woody-pöytä GetJenny toimistossa

Mistä tunnet Hakolan?

Olemme tutustuneet Annaleenan kanssa serkkuni kautta. Ensimmäisen kerran taisimme tavata noin 13 vuotta sitten.

Päädyin hankkimaan toimistollemme Hakolan tuotteita ensinnäkin siksi, että halusin valita suomalaista designia ja toisekseen siksi, että mielestäni meillä on paljon yhteistä Hakolan kanssa, vaikka toimimmekin täysin eri aloilla. Meillä molemmilla on korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita, jotka oikeasti toimii.

Toimistostamme löytyy Hakolan Woody-pöytä, Riippu-hyllyjä, Day-tuoleja, Round-pöytiä sekä Cosy Pocket -sohva.

Hakola Friends: Day-nojatuoli ja Round-sohvapöytä GetJenny toimistossa
Day Wool -nojatuoli vaaleanharmaalla Hallingdal 65 -kankaalla ja Round-sohvapöytä valkoisena.

Miten kuvailisit toimistonne tunnelmaa?

Haluamme, että toimistostamme välittyy kodikas tunnelma. On erittäin tärkeää, että täällä on mukava olla, sillä toisinaan painamme aika pitkää päivää. Jaksamisen kannalta haluan myös, että meillä on aina hedelmiä ja pähkinöitä tarjolla, ehkä vähän suklaatakin. Työntekijät pitävät yrityksestä huolta, joten yhtälailla yrityksen on pidettävä työntekijöistään huolta. Haluamme, että toimistomme sävymaailma seuraa brändivärejämme ja koska teemme ammattitaidolla töitä, haluamme, että toimistomme myös näyttää ammattimaiselta.

Hakola Friends: Woody-pöytä ja pinna-tuolit GetJenny toimistossa

Mistä nimenne tulee, kuka on Jenny?

Kehruu-Jenny edustaa teollista vallankumousta, joten me keksimme, että GetJenny voisi puolestaan edustaa informaatiovallankumousta. Emme halunneet itsellemme teknologista nimeä, johon moni muu IT-alan yritys päätyy. GetJenny herättää kysymyksiä.

Hakola Friends: Woody-pöytä ja -penkki saarnesta GetJenny toimistossa

HAKOLAN TUOTTEITA:

Hakola Friends: Heli ja lapset

Kirjailija ja viestintäkonsultti Heli Thorén asuu lastensa Edithin ja Elielin kanssa tunnelmallisessa läpitalon kolmiossa Ullanlinnassa. Päälle 60-neliöinen asunto tuntuu neliöitään suuremmalta hyvin suunnitellun pohjan ja puusepällä teetettyjen säilytysratkaisujen ansiosta.

Lue lisää
Hakola Friends: Terhi

Terhi asuu 64-neliöisessä kerrostaloasunnossa Helsingissä, Kallion kaupunginosassa yhdessä puolisonsa, tämän tyttären ja Coco-koiran kanssa. He ovat asuneet asunnossa reilut kaksi vuotta.

Lue lisää
Hakola Friends: Story

Story-ravintolat tarjoavat mutkattomaan nautiskeluun nojaavia ravintolaelämyksiä illallisten, lounaiden ja brunssien muodossa. Storyn uusin kivijalkaravintola Hakaniemessä, legendaarisen Elannon kulmalla on omistaja Anders Westerholmin mukaan syntynyt kaipuusta maailmalle ja inspiroitunut kansainvälisestä tunnelmasta.

Lue lisää