Hakola Friends: Dottir

HAKOLA FRIENDS

Dottir

Dottir on asianajotoimisto, joka on perustettu vuonna 2016 ja tällä hetkellä se työllistää noin 25 henkeä Pohjoisesplanadin toimistolla Helsingissä. Dottirilla on toimipisteet myös San Franciscossa ja Berliinissä. Asiakkaat koostuvat pitkälti teknologian ja luovan alan kasvuyrityksistä.

Hakola Friends: Nap Daybed Dottir asianajotoimistossa

Hei, keitä olette?

Olemme Jukka Pello ja Antti Innanen Dottir-asianajotoimistosta. Olemme positiivinen toimisto ja uskomme siihen, että jos asiakas pärjää, mekin pärjäämme. Pyrimme olemaan ihmisläheinen ja inhimillinen toimija. Haluamme, että meillä on kivaa olla töissä.

Hakola Friends: Round-pöytä Dottir asianajotoimistossa

Mistä tunnette Hakolan?

Hakolan ja Dottirin toimistot olivat aikoinaan vastapäätä toisiaan, jonka myötä tutustuimme toisiimme. Luonnollisena jatkumona tuttavuudelle aloimme myöhemmin myös työskennellä Hakolan kanssa. Ensimmäisessä yhteisessä palaverissa Antti viihdytti Annaleenan puolivuotista poikaa koko tapaamisen ajan, jotta Jukka ja Annaleena saivat keskustella rauhassa, ja siitä on jäänyt molemmille osapuolille hauska muisto. Lämminhenkisyys ja rentous ovat iso osa yrityksemme arvomaailmaa. Dottirin toimistosta löytyy Cosy Pocket -sohva, nahkainen Nap-daybed, Round-sohvapöytä sekä Moon-raheja.

Hakola Friends: Cosy Pocket -sohva Dottir asianajotoimistossa
3:n istuttava Cosy Pocket -sohva vaaleanharmaalla Hallingdal 65 -kankaalla ja Round-sohvapöytä mustana.

Miten kuvailisitte toimistonne tyyliä?

Emme ole käyttäneet sisustusarkkitehtia, vaan olemme itse suunnitelleet toimiston tyylin. Olemme pyrkineet miettimään sisustuksen taiteen ympärille ja yhdistäneet edullisempia huonekaluja sekä design tuotteita, kuten Hakolaa. Halusimme tilan henkivän galleriamaisuutta ja kerroksellisuutta. Estetiikka ja viihtyisyys ovat meille hyvin tärkeitä asioita.

Hakola Friends: Nap Leather -daybed Dottir asianajotoimistossa

HAKOLAN TUOTTEITA: