Cocktail Time!

Cocktail Time!

Marraskuun pimenevät illat ovat parasta aikaa sytyttää kodin tunnelmavalot, laittaa juhlakengät jalkaan ja kutsua ystävät kylään cocktailkesteille. Nappaa juhlia varten talteen Chérin baarimestareiden kehittämät, Cocktail-valaisimista inspiroituneet nimikkodrinkkimme.

Cocktail Time!

Marraskuun pimenevät illat ovat parasta aikaa sytyttää kodin tunnelmavalot, laittaa juhlakengät jalkaan ja kutsua ystävät kylään cocktailkesteille. Nappaa juhlia varten talteen Chérin baarimestareiden kehittämät, Cocktail-valaisimista inspiroituneet nimikkodrinkkimme.

Yrttinen Mini Cocktail 0%

Tarjotaan pienestä lasista

9 osaa basilikasiirappia

1 osa limemehua

1 osa kookoskermaa

Aloita valmistamalla basilikasiirappi. Yhdistä saman verran sokeria ja vettä pieneen kattilaan ja keitä pienellä länmmöllä tovi, ota sitten pois kuumalta liedeltä. Lisää kourallinen tuoreita basilikanlehtiä ja jätä maustumaan hetkeksi. Siivilöi lehdet pois ja anna siirapin jäähtyä.

Lisää cocktail shakeriin jäitä ja basilikasiirappi, limemehu ja kookoskerma. Ravista voimakkaasti kunnes ainekset ovat täysin sekoittuneet toisiinsa. Siivilöi juoma viilennettyyn lasiin. Voit myös halutessasi vatkata kookoskerman erikseen ja pursottaa sen lopuksi juoman päälle. Koristele juoma lopuksi basilikanlehdellä.

Mausteinen Midi Cocktail

Tarjotaan keskikokoisesta drinkkilasista

3 osaa jalapenolla maustettua tequilaa

1 osa Cointreauta

1 osa sokerisiirappia

1 osa limemehua

1 osa kuohuvaa

Jäitä

Lisää tequilapulloon (750 ml) jalapenoja (3 jalapenoa siivutettuna) ja säilytä huoneenlämmössä vähintään 16 tuntia.

Valmista sokerisiirappi lisäämällä pieneen kattilaan saman verran vettä ja sokeria, anna porista hetki pienellä lämmöllä ja ota sitten pois liedeltä. Anna siirapin jäähtyä.

Sekoita kaikki ainekset keskenään cocktail shakerissa ja siivilöi lasiin. Koristele kukilla.

Marjainen Maxi Cocktail

Tarjotaan isosta viinilasista

1 osa marjakompottia


1 osa sokerisiirappia


1 osa limemehua tai sitruunamehua

Kuohuvaa

Jäitä

Aloita valmistamalla sokerisiirappi. Lisää pieneen kattilaan sama määrä vettä ja sokeria, anna tekeytyä hetki ja poista liedeltä kun sokeri on kokonaan sulanut ja siirappi on kirkasta. Anna jäähtyä.

Valmista sitten marjakompotti. Voit käyttää tähän mitä tahansa marjoja. Lisää kattilaan tilkka vettä ja anna marjojen keittyä miedolla lämmöllä noin viiden minuutin ajan. Siivilöi.

Lisää sokerisiirappi, marjakompotti ja sitruunamehu jäiden kera cocktail shakeriin. Ravista voimakkaasti. Siivilöi lasiin ja kaada päälle kuohuvaa. Koristele tuoreilla marjoilla.

Hakolan nimikkococktailit ovat saatavilla myös Ravintola Chéristä, Helsingistä kesäkuuhun 2025 saakka.

Tarjoamme nopeimmille Cocktail-valaisimia paikan päältä Hakola Shopilta ostaville kaupan päälle Cocktailin suunnittelijan Hanna Anosen suunnitteleman lasinalussetin, joilla saa lunastettua yhden drinkeistä ilmaiseksi paikan päällä Chérissä. Lasinalussettejä on jaossa niin kauan kuin niitä riittää.

Tervetuloa tutustumaan rakastettuun valaisinperheeseen!