Velvet-kankaat

LAADUT JA HOITO

Samettikankailla saat sisustukseen väriä ja pehmeää tekstuuria. Valikoimassamme sametteja on kahta eri laatua.

Verhoilukankaana sametti on kaunis ja ajaton. Sametin pinta tuntuu pehmeältä ja sametin tyypistä riippuen, sen väri voi myös vaihdella voimakkaasti valon ja nukan asennon mukaan.

Valmistamme sametista myös suosittuja irtopäällisiä sohviin ja raheihin, joilla saa vaivattomasti uutta, värikästä ilmettä sisustukseen.

MUSONE

Musone-sametti on kiiltäväpintainen ja lyhytnukkainen kangas. Tiheän nukkansa ansiosta Musone on erityisen kestävä, ja se on muodostunut varsinkin eläintalouksien suosikiksi. Musonessa ei ole lainkaan langanjuoksuja näkyvillä, joten se kestää esimerkiksi koirien kynsiä paremmin kuin moni muu kangas. Mikään kangas ei tosin jatkuvaa kynsimistä tai raapimista kestä. Lisäksi Musone on erittäin helppohoitoinen. Tiheän nukan vuoksi pöly ja mahdolliset karvat jäävät sohvan pintaan, eivätkä uppoa kuitujen väliin, mikä tekee puhdistamisesta vaivatonta.

Sametin ominaisuuksiin kuuluu, että nukka voi kaatua lämmön vaikutuksesta. Huomioithan siis, että et laske mitään kuumaa sametin päälle. Lämmön vaikutuksesta samettiin voi jäädä nukan kaatumisesta aiheutunut läikkä. Läikkää voi yrittää häivyttää höyryttämällä, tai jättämällä siihen yön yli nihkeä liina jonka jälkeen samettia harjataan nukan suuntaisesti.

Musone-päälliset ovat vesipestävät, ja voit pestä ne kotikoneessa kolmenkymmenen asteen hienopesuohjelmassa.

Hakola Bobo-sohva

GENTLE 2

Perinteikkään tekstiilivalmistaja Kvadratin valikoimasta tuleva Gentle 2 on erittäin hieno, pinnaltaan samettia muistuttava joustava ja mattapintainen neulos. Vaikka Gentle 2 on paksua ja joustavaa, se sisältää 60% villaa. Se sopii erittäin hyvin orgaanisiin, pyöreämuotoisiin tuotteisiin. Villan likaahylkivät ominaisuudet ovat omaa luokkaansa, ja siksi se sopii hyvin juuri verhoilukankaaksi. Gentle 2 on myös hyvin tiheää neulosta, jonka vuoksi esimerkiksi pöly ei uppoa kuitujen väliin vaan jää kankaan pinnalle, mikä tekee puhdistuksesta helppoa.

Gentle 2 -kankaalle suosittelemme kemiallista pesua.

KANGASVAIHTOEHDOT

Musone


LAZY  VELVET / MOON

Musone on erittäin kestävä ja kiiltäväpintainen sametti, jonka voi pestä kotikoneessa 30°C hienopesuohjelmalla.

100% PES
75 000 martindale

Gentle 2


BOBO VELVET

Kvadrat Gentle 2 on erittäin hieno, pinnaltaan mohairia muistuttava joustava neulos. Villan likaahylkivät ominaisuudet ovat omaa luokkaansa, ja siksi se sopii hyvin juuri verhoilukankaaksi.

60% WO, 20% PES, 20% PA
90 000 martindale

TUOTTEITA SAMETTIKANKAILLA:

LUE LISÄÄ:

Hakola Cloud-kangas

Kankaat vertailussa

Olemme pyrkineet ottamaan valikoimiimme vain laadukkaimmat ja ajankohtaisimmat kankaat, jotta vaihtoehtoja ei olisi liikaa. Oikea kangas määräytyy aina käyttäjän omien tarpeiden ja käyttökohteen mukaan, yhtä oikeaa ratkaisua ei siis ole. Tässä artikkelissa vertailemme kankaitamme mm. tuntuman, sidoksen ja huollon näkökulmasta ja annamme vinkkejä erilaisiin tarpeisiin.

Buklee-kankaat

Buklee-kankaille ominaista on elävä pinta, jossa on silmuja tai nyppyjä. Buklee-kankaalla verhoiltu tuote luo tilaan arvokkaan vaikutelman vahvan tekstuurinsa ja tuntumansa vuoksi.

Ecosupersoft vs. Höyhen-untuvasekoite

Tarjoamme kaikkien sohviemme selkätyynyihin kaksi eri täytevaihtoehtoa: Ecosupersoftin ja höyhen-untuva-kierrevanusekoitteen. Tähän artikkeliin olemme koostaneet tietoa molemmista vaihtoehdoista sekä listanneet tyynyjen erot.