Velvet-kankaat

LAADUT JA HOITO

Samettikankailla saat sisustukseen väriä ja pehmeää tekstuuria. Valikoimissamme olevat sametit ovat helppohoitoisia ja vesipestäviä, ja niitä on saatavana kahta eri laatua.

Samettikankaat rakentuvat pohjakuteesta ja nukaksi leikatusta kuteesta. Kankaan pinta tuntuu pehmeältä, ja sen väri vaihtelee nukan asennosta riippuen. Sametille tyypillistä on, että sen väri vaihtelee voimakkaasti myös valon mukaan, ja sen pintaan jää kosketuksesta jälkiä kun nukan asento muuttuu. Nämä ovat sametille tyypillisiä ominaisuuksia, jotka tekevät sen pinnasta eläväisen.

Verhoilukankaana sametti on kaunis ja ajaton. Valikoimissamme olevat sametit ovat lisäksi vesipestäviä, ja niitä on saatavana kahta laatua. Valmistamme sametista myös suosittuja irtopäällisiä sohviin ja raheihin, joilla saa vaivattomasti uutta, värikästä ilmettä sisustukseen.

Lazy Velvet -sohva tummanvihreällä Musone-sametilla.

Iso Moon-rahi harmaanruskealla Musone-sametilla.

MUSONE

Musone-sametti on kiiltäväpintainen ja lyhytnukkainen kangas.  Tiheän nukkansa ansiosta Musone on erityisen kestävä, ja se on muodostunut varsinkin eläintalouksien suosikkikankaaksi. Musonessa ei ole lainkaan langanjuoksuja näkyvillä, joten se kestää esimerkiksi koirien kynsiä paremmin kuin moni muu kangas. Lisäksi Musone on erittäin helppohoitoinen, ja kiiltävän sekä hieman liukkaan pintansa ansiosta siihen ei jää helposti näkyviin esimerkiksi karvoja tai pölyä.

Sametin ominaisuuksiin kuuluu, että nukka voi kaatua lämmön vaikutuksesta. Huomioithan siis, että et laske mitään kuumaa sametin päälle. Lämmön vaikutuksesta samettiin voi jäädä nukan kaatumisesta aiheutunut läikkä. Läikkää voi yrittää häivyttää höyryttämällä, tai jättämällä siihen yön yli nihkeä liina jonka jälkeen samettia harjataan nukan suuntaisesti.

Musone-päälliset ovat vesipestävät, ja voit pestä ne kotikoneessa kolmenkymmenen asteen hienopesuohjelmassa.

AURA

Aura on mattapintainen, samettityyppinen kangas. Musoneen verrattuna se on hiukan pehmeämpi ja selkeästi mattapintaisempi. Tiheän nukkansa ansiosta Aura on erityisen kestävä, ja se on muodostunut varsinkin eläintalouksien suosikkikankaaksi. Aurassa ei ole lainkaan langanjuoksuja näkyvillä, joten se kestää esimerkiksi koirien kynsiä paremmin kuin moni muu kangas. Aura on erittäin helppohoitoinen ja likaahylkivä kangas jonka voit pestä kotikoneessa kolmenkymmenen asteen lämpötilassa.

KANGASVAIHTOEHDOT

Musone


LAZY  VELVET / MOON

Musone on erittäin kestävä ja kiiltäväpintainen sametti, jonka voi pestä kotikoneessa 30°C hienopesuohjelmalla.

100% PES
75 000 martindale

Aura


LAZY  VELVET / MOON / COSY POCKET VELVET

Aura on kestävä, pehmeä ja mattapintainen sametti, jonka voi pestä kotikoneessa 30°C hienopesuohjelmalla.

100% PES
50 000 martindale

TUOTTEITA SAMETTIKANKAILLA:

LUE LISÄÄ:

Buklee-kankaat

Buklee-kankaille ominaista on elävä pinta, jossa on silmuja tai nyppyjä. Buklee-kankaalla verhoiltu tuote luo tilaan arvokkaan vaikutelman vahvan tekstuurinsa ja tuntumansa vuoksi.

Easy Care ja Naturals

Olemme jakaneet verhoilukankaamme kahteen kategoriaan helpottaaksemme sinua kankaan valinnassa. Kategoriat ovat Easy Care ja Naturals.

EcoSoft

EcoSoft -tyynymme tulevat Lennolin tehtaalta Jalasjärveltä ja ne ovat valmistettu 100% kierrätetyistä PET-pulloista.

TILAA UUTISKIRJE:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

SEURAA MEITÄ:

Facebook
Instagram
Pinterest

HAKOLA SHOP HELSINKI

Fredrikinkatu 28
00120 Helsinki
satu-sofia.isberg@hakola.fi
0503582739

ti – pe 10-18
la 10-15

HAKOLA SHOP OULU

Pakkahuoneenkatu 22
90100 Oulu
teija.stenberg@hakola.fi
0504776655

ti – pe 10-18
la 10-15

HAKOLA HUONEKALU OY

Niemenkyläntie 238
66320 Jurva
info@hakola.fi
010 3370099

YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot
Jälleenmyyjät
Medialle

MATERIAALIT

Kankaat
Materiaalit ja hoito-ohjeet
Ladattavat hoito-ohjeet
Tilaa materiaalinäytteet

TILAUKSET

Aina ilmainen toimitus Suomeen.

Toimitusaikamme verhoilluille tuotteille on tällä hetkellä noin 10 viikkoa.

Tilaa helposti verkkokaupastamme – maksu verkkopankin ja yleisimpien luottokorttien avulla. Verkkokaupassamme myös Klarna lasku-, ja osamaksumahdollisuus.

Voit tehdä tilauksen myös sähköpostitse info@hakola.fi. Palvelemme mielellämme
henkilökohtaisesti!