Me Hakolalla olemme kapinoineet jo vuosia värien ja muotoilun riemun puolesta! Hyvästi harmaa, tervetuloa ihana, iloinen koti. Mielestämme design on elämistä varten ja koti kuuluu koko perheelle. Sen takia päätimmekin kutsua värien mestarit eli lapset kapinoimaan kanssamme.

Täytä alla oleva lomake ja olet mukana arvonnassa, jossa pääset hyppäämään päiväksi sisustussuunnittelijan saappaisiin ja suunnittelemaan yhdessä luovan johtajamme Annaleena Hakolan kanssa unelmiesi huoneen Annankadun Hakola Homeen. Suunnittelemasi valmis huone tulee yleisön nähtäville Hakola Design Days -viikolla syyskuussa.

Kaikkien osallistujien vastaukset pääsevät myös osaksi syyskuussa Kaapelitehtaalla avautuvaa Värikapina-installaatiota, joka on osa Lasten Designviikon ohjelmaa.

Arvonta on tarkoitettu 4–10-vuotiaille tulevaisuuden sisustussuunnittelijoille. Vastanneiden kesken arvomme viisi voittajaa, jotka pääsevät mukaan suunnittelemaan unelmiensa huoneen. Täytä vastauksesi 31. heinäkuuta mennessä ja olet mukana arvonnassa. Olemme yhteydessä arvonnan voittajiin henkilökohtaisesti sähköpostitse 2. elokuuta. Suunnittelu tapahtuu Hakola Homessa (Annankatu 5, 00120 Helsinki) 9.8. kello 14-16.

Osallistu värikapinaan!

Nimesi
Sähköpostisi

Täyttämällä vastauslomakkeen suostut siihen, että Hakola voi käyttää etunimeäsi, ikääsi ja kysymysten vastauksia tapahtuman markkinointiin sekä Kaapelitehtaan Värikapina-installaatiossa.