We-divaanisohva

2.130,002.480,00

We on moduulisohva, jonka 70-luvulle kumartava muhkea muoto on suunniteltu tuomaan ihmisiä yhteen. Eri kokoisista paloista saat suunniteltua juuri omaan kotiisi sopivan kokonaisuuden, joka kasvaa, kutistuu tai jakautuu mukautuen elämäsi käänteisiin. We:n napakka ja pullea istuinosa saa muotonsa pussijousituksesta, joka ei painu eikä lytisty. Valitse verhoiluksi joko ajaton bukleekangas Frost tai Kvadratin moderni neopreenineulos Uniform Melange.

We-divaanimoduulin mitat:

Leveys: 170 cm

Syvyys: 90 cm

Istuinkorkeus: 40 cm

Kokonaiskorkeus: 77 cm

Huomaathan, että divaanimoduulin kätisyys katsotaan edestä päin. Vaihtamalla kätisyyden valintaa näet kuvasta kätisyyden.

Uniform Melange: Forest tai Frost: Vihreä -kankailla verhoiltujen moduulien runko on vihreä, ja muilla verhoiluilla se on luonnonvalkoinen. Runko on pulverimaalattua teräsputkea, ja moduulissa on erilliset pienet säätöjalat.

Selkänojan täytteenä on hyvin muotonsa säilyttävä vaahtomuovi. Istuinosan runko on vaneria, ja siinä on tuplajousitus sekä vaahtomuovipehmuste.

Valitse verhoiluksi joko ajaton bukleekangas Frost tai Kvadratin moderni neopreenineulos Uniform Melange.

Kaikki kankaamme ovat laadukkaita ja kestävät hyvin aikaa ja kulutusta. On kuitenkin tärkeää valita juuri sinun tarpeisiisi sopiva kangas. Kankaan tyyppi määrittelee kankaan helppohoitoisuuden ja materiaalin; Easy Care -kankaat ovat kaikki vesipestäviä ja suurimmaksi osaksi keinokuiduista valmistettuja, kun taas Naturals-kankaat vaativat kemiallisen pesun ja ovat suurimmaksi osaksi luonnonkuiduista valmistettuja.

Tilaa meiltä ilmaiset kangasnäytteet ja testaa eri kangaslaatuja ja värejä juuri siinä tilassa, jonne sohvasi sijoitetaan.

Tilaa kangasnäytteet

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.