Sofa Care Kit

42,00

Sofa Care Kit – tekstiilikalusteiden hoitopakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset sisustustekstiilien hoitoon; tehokkaan tekstiiliverhoilusuojan, korkeatasoisen tekstiilipesuaineen, taikasienen sekä froteeliinan. Softcare- tuotteet ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja luontoystävällisiä.

HUOM! Verhoilusuoja ei sovellu Soft-kankaalle.

Tahrat kannattaa ehdottomasti poistaa heti tuoreeltaan, ennen kuin lika imeytyy tekstiiliin ja värjää sen kuidut. Sumuta pesuaine likaantuneelle alueelle ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Pyyhi lika ja pesuaine pois kostutetulla, puhtaalla froteeliinalla tahran keskustaa kohti, jotta vältät lian leviämisen. Kostuttamalla pinnan laajemmalta alalta esim. saumasta saumaan voit estää vesirajojen syntymisen.

Sohvan hoitoa ja puhdistusta voi helpottaa sisustustekstiileille tarkoitetulla verhoilusuojalla. Sen tarkoituksena on estää lian ja kosteuden imeytyminen kankaaseen. Suojatut tekstiilit on helppo pitää puhtaina, sillä suojatusta pinnasta tahrat lähtevät pienellä pyyhkäisyllä. Kuivuneet tahrat taas poistetaan kostealla liinalla.

Toimitusaika: 1 viikko

Saatavilla myös Hakola Shopilta. Tarkista saatavuus numerosta 010 337 0099.

Vain 8 varastossa

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.