Ilo-tuoksukynttilä

29,00

Ilo-tuoksukynttilä on valmistettu yhdessä Hetkisen kanssa. Ilo on yhdistelmä jasmiinia, rosmariinia ja patsulia. Tuoksussa on myös häivähdys piparminttua ja vaniljaa.

Etenkään kaupungissa elävillä ei usein ole omaa takkaa, mutta Ilo-tuoksukynttilän kautta voi saada saman terpauttisen ja lämpimän kokemuksen rentouttavan ritinän sekä tunnelmallisen liekin ansiosta. Puusydäminen kynttilä vaatii käyttäjältään vähän enemmän kuin perinteinen, lankasydäminen kynttilä, mutta usein laadukkaat hetket vaativat hiukan vaivannäköä. Uskomme, että yhden puusydämisen kynttilän poltettuasi et enää halua palata takaisin perinteisiin!

Kynttilän sydäntä suositellaan trimmaamaan ennen jokaista polttoa. Trimmauksessa sydämestä poistetaan musta palanut osa pois, ennen sen uudelleen sytyttämistä. Näin kynttilän liekki on aina kaunis.

Tuoksukynttilä on valmistettu Turussa 100% luonnollisista raaka-aineista, joita ei ole testattu eläimillä.

Ilo-tuoksu on kehitetty Hakolalle ja sitä myydään vain Hakolan verkkokaupassa ja Hakola Shopilla.

Gmo-vapaa rypsivaha, gmo-vapaa soijavaha, rosmariini eteerinen öljy, laventeli eteerinen öljy, piparminttu eteerinen öljy, patsuli eteerinen öljy, jasmiini eteerinen öljy ja vanilja eteerinen öljy.

puusydän : haapa (Suomi)

100% vegaaninen.

Viimeistellyssä pakkauksessa on käytetty suomalaista, sertifioitua ja antibakteerista mäntyä.

Kun poltat Ilo-tuoksukynttilää ensimmäistä kertaa, poltathan sitä tarpeeksi kauan, jotta kasvivaha sulaa lasipurkin reunoille saakka.

Voit polttaa kasvivahakynttilää maksimissaan 3 tuntia kerrallaan. Kynttilän sydän on suomalaista haapaa, jota suositellaan trimmaamaan ennen jokaista polttoa. Puusydämen trimmaus tarkoittaa sitä, että sydämestä poistetaan musta palanut osa pois, ennen sen uudelleen sytyttämistä. Näin kynttilän liekki on aina kaunis.

Kynttilä palaa yhteensä n. 40 tunnin ajan.

Toimitusaika: 1-2 viikkoa

Varastossa

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.