Ilo-tuoksukynttilä

26,00

Ilo-tuoksukynttilä on valmistettu yhdessä Hetkisen kanssa. Ilo on yhdistelmä jasmiinia, rosmariinia ja patsulia. Tuoksussa on myös häivähdys piparminttua ja vaniljaa.

Lanka kynttilän sydämessä on korvattu suomalaisella haapaviilulla, jonka ansiosta kynttilä palaa kauniilla ja tunnelmallisella liekillä. Kun kynttilä on palanut loppuun, lasi on helppo pestä ja siitä saa kivan säilytysrasian tai juomalasin, joka kannen ansiosta toimii myös take away-mukina.

Tuoksukynttilä on valmistettu Turussa 100% luonnollisista raaka-aineista, joita ole testattu eläimillä. Kansi on suomalaista, sertifioitua ja antibakteerista mäntyä.

Ilo-tuoksu on kehitetty Hakolalle ja sitä myydään vain Hakolan verkkokaupassa ja Hakola Shopilla.

Gmo-vapaa rypsivaha, gmo-vapaa soijavaha, rosmariini eteerinen öljy, laventeli eteerinen öljy, piparminttu eteerinen öljy, patsuli eteerinen öljy, jasmiini eteerinen öljy ja vanilja eteerinen öljy.

puusydän : haapa (Suomi)

100% vegaaninen.

Viimeistellyssä pakkauksessa on käytetty suomalaista, sertifioitua ja antibakteerista mäntyä.

Kun poltat Ilo-tuoksukynttilää ensimmäistä kertaa, poltathan sitä tarpeeksi kauan, jotta kasvivaha sulaa lasipurkin reunoille saakka.

Voit polttaa kasvivahakynttilää maksimissaan 3 tuntia kerrallaan. Kynttilän sydän on suomalaista haapaa, jota suositellaan trimmaamaan ennen jokaista polttoa. Puusydämen trimmaus tarkoittaa sitä, että sydämestä poistetaan musta palanut osa pois, ennen sen uudelleen sytyttämistä. Näin kynttilän liekki on aina kaunis.

Kynttilä palaa yhteensä n. 40 tunnin ajan.

Toimitusaika: heti

Vain 10 varastossa

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.