Hakola Gems: Nest-sänky 160 cm, Mega Stripe

Alkuperäinen hinta oli: €3.600,00.Nykyinen hinta on: €2.520,00.

Alin hinta viimeisen 30 pv aikana: 2.520,00

Tämä tuote on Hakola Shopilla esillä oleva mallikappale. Huomioithan, että Hakola Gems -tuotteet myydään kuvien mukaisessa kunnossa. Kotiinkuljetus Manner-Suomeen kuuluu hintaan.

Tuotteet ovat nähtävissä Hakola Shopilla Helsingissä.

Jos haluat noutaa tuotteet suoraan Hakola Shopilta, voit tehdä sen tiistaina 20.8.
Kotiintoimitus viikolla 35-36. Jos haluat noutaa tuotteet myymälästä, voit mainita siitä tilauksen yhteydessä kassan Lisätietoja-kentässä tai sopia asiasta kanssamme tilauksen jälkeen.

Nest 160 cm -sängyn mitat:

Sängyn leveys: 160 cm
Kokonaisleveys: 176 cm
Sängyn pituus: 200 cm
Kokonaispituus: 215 cm
Sängyn korkeus: 61 cm
Kokonaiskorkeus: 97 cm

Tämä Nest-sänky on verhoiltu Lapualla, Annalan kutomossa valmistetulla Mega Stripe -kankaalla. Sängyn päälliset ovat irrotettavat, ja tarvittaessa voit pesettää ne kätevästi pesulassa. Nest-sängyt ovat saatavana myös vesipestävällä Urban-kierrätyskankaalla verhoiltuna.

Tilaa meiltä ilmaiset kangasnäytteet ja testaa eri kangaslaatuja ja värejä juuri siinä tilassa, johon sänkysi tulee.

Tilaa kangasnäytteet

Patjaa valitessa tärkein kriteeri ovat omat mieltymykset. Saatko parhaiten unta napakalla ja kiinteällä alustalla, vai rentoudutko upottavassa pehmeydessä? Nyrkkisääntö on, mitä painavampi nukkuja, sen kiinteämpi patja. Voit valita Nest-sänkyysi joko kiinteän tai puolikiinteän patjan. Alle 75-kiloisille nukkujille suosittelemme puolikiinteää sänkyä. Tätä painavampien kannattaa harkita kiinteää vaihtoehtoa.

Patjasi jousitus on jaettu seitsemään vyöhykkeeseen, jotka tarjoavat juuri oikeanlaista tukea jokaiselle ruumiinosalle, päästä varpaisiin.

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.