Form 180 cm -sänky

4.060,004.280,00

Hakolan sänkyjen muotoilu on oodi ilolle ja levolle – kellon ympäri.

Luo oma Form-sänkysi valitsemalla haluamasi kangas, väri ja jalan materiaali sekä nukkumismukavuus. Valmistamme sänkysi tehtaallamme Jurvassa, ja toimitamme sen ilmaiseksi suoraan kotiisi.

Kaikilla sängyillämme on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Form 180 cm -sängyn mitat:

Sängyn leveys: 180 cm
Sängyn pituus: 200 cm
Sängyn korkeus Basic-jalalla: 61 cm
Sängyn korkeus Jumbo-jalalla: 58 cm

Päädyn leveys: 210 cm
Päädyn korkeus: 75 cm
Päädyn kokonaiskorkeus Basic-jalalla: 92 cm
Päädyn kokonaiskorkeus Jumbo-jalalla: 89 cm

Patjaa valitessa tärkein kriteeri on omat mieltymykset. Saatko parhaiten unta napakalla ja kiinteällä alustalla, vai rentoudutko upottavassa pehmeydessä? Nyrkkisääntö on, mitä painavampi nukkuja, sen kiinteämpi patja. Sänkymme voit valita kahden mukavuusasteen, kiinteän ja puolikiinteän, väliltä. Alle 75-kiloisille nukkujille suosittelemme puolikiinteää sänkyä. Tätä painavampien kannattaa harkita kiinteää vaihtoehtoa.

Valitsit sitten kiinteän tai puolikiinteän sängyn, on patjasi jousitus jaettu seitsemään vyöhykkeeseen, jotka tarjoavat juuri oikeanlaista tukea jokaiselle ruumiinosalle, päästä varpaisiin.

Form-sänky verhoillaan Easy Care -sarjan Planum- tai Naturals-sarjan Hallingdal-villakankailla.

Hallingdal

Klassisen kaunis Hallingdal 65 on Kvadratin ikonisin kangasmalli, jonka on suunnitellut Nanna Ditzel vuonna 1965. Hallingdal on kestävä villakangas, jossa langan punonta on näkyvissä. Hallingdal 65 kudotaan Norjassa. Kankaalle suositellaan kemiallista pesua ja arkihuolloksi imurointia.

Planum

Planum on hienostunut villaneulos, jonka pinta on sileä ja pehmeän tuntuinen. Kankaassa on 44% villaa, joka tuo kankaan pintaan hienovaraisen karheuden, tekemättä siitä kuitenkaan epämiellyttävää tai kutittavaa ihoa vasten. Planum on hyvin joustava, joka tekee siitä erinomaisen verhoilukankaan pyöreille muodoille. Kangas soveltuu sekä kotikäyttöön että julkitiloihin, Planum-kankaan voi pestä kotona koneessa 30 asteessa.

Askarruttaako kangasvalinta? Tilaa meiltä ilmaiset kangasnäytteet ja testaa eri kangaslaatuja ja värejä juuri siinä tilassa, jonne sänkysi sijoitetaan. 

Tilaa kangasnäytteet

Mietityttääkö sängyn osto? Tutustu oppaaseemme ja selvitä askarruttavat asiat.

Sängyn osto-opas

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

Maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu.