Suklaajäätelöt vaalealla sohvalla?

hakola_cosy_easycare_web

 

Ei hätää! Kun on kyse Hakolan sohvasta. Olemme  nimittäin valinneet kankaat siten, että ne kestävät normaalia elämää. Meidän mielestämme sohva ei ole pelkkä koriste-esine, ja erityisesti lapsi- ja eläinperheissä niitä vahinkoja vain sattuu. Classic-mallistomme sohvien kankaat ovat vesipestäviä, ja lähes kaikissa sohvissamme päälliset ovat irroitettavat.

Lisäksi useissa sohvissamme (Cosy Classic, Lazy Classic) on Easy Care -merkintä, mikä tarkoittaa, että kankaat on valmistettu kestävistä ja sileistä kuiduista. Tämä tekee kankaista vesipestäviä ja antibakteerisia. Kankaat ovat itsessään likaahylkiviä, eikä niihin ole lisätty kemikaalisia jälkikäsittelyaineita. Tästä syystä kankaat ovat ympäristöystävällisempiä, sopivat lapsiperheisiin, eivätkä allergisoi.

Päällisen voi irroittaa istuin- ja selkätyynyistä vertoketjun avaamalla, ja varovasti vetämällä sisätyyny ulos. Rungosta päällisen saa pois ujuttamalla sormi tarranauhan väliin ja vetämällä päälisen varovasti pois paikaltaan. Huput voi halutessaan pestä jopa omassa kotikoneessa, mikäli kone on tarpeeksi iso. Älä kuitenkaan tunge pesukoneen rumpua täyteen, vaan parhaan pesutuloksen saavuttamiseksi päälliset tulisi pestä väljässä vedessä. Suosittelemme hellävaraista hienopesua 30 asteessa mietoa pesuainetta käyttäen. Päällinen kannattaa vetää sohvan päälle kankaan ollessa vielä hiukan kostea, näin se on helpoin saada takaisin paikoilleen ja pysyy sileänä.

Ethän pese päällisiä kuitenkaan turhan usein, normaali imurointi riittää yleensä pitämään sohvasi puhtaana. Sohvan tyynyille tekee myös välillä hyvää päästä ulos tampattavaksi. Pienet tahrat kannattaa yrittää poistaa esimerkiksi Softcaren tuotteilla. Suosittelemme Softcaren tekstiilipesuainetta, joka tepsii esimerkiksi kuulakärkikynänjälkiin. Sumuta tahraan, anna vaikuttaa muutaman minuutin, pyyhi kostealla liinalla. Toimii useimpiin tahroihin!

 

box1

 

 

 

TILAA UUTISKIRJE:

SEURAA MEITÄ:

Facebook
Instagram
Pinterest

HAKOLA SHOP HELSINKI

Fredrikinkatu 28
00120 Helsinki
satu-sofia.isberg@hakola.fi
0503582739

ti – pe 10-18
la 10-15

HAKOLA SHOP OULU

Pakkahuoneenkatu 22
90100 Oulu
teija.kvist@hakola.fi
0504776655

ti – pe 10-18
la 10-15
Poikkeuksellisesti suljettu to 21.3.2019

HAKOLA HUONEKALU OY

Niemenkyläntie 238
66320 Jurva
info@hakola.fi
010 3370099

YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot
Jälleenmyyjät
Medialle

MATERIAALIT

Materiaalit ja hoito
Ladattavat hoito-ohjeet
Tilaa materiaalinäytteet

TILAUKSET

Aina ilmainen toimitus Suomeen.

Toimitusaikamme on noin 6 viikkoa.

Tilaa helposti verkkokaupastamme – maksu verkkopankin ja yleisimpien luottokorttien avulla. Verkkokaupassamme myös Klarna lasku-, ja osamaksumahdollisuus.

Voit tehdä tilauksen myös sähköpostitse info@hakola.fi. Palvelemme mielellämme
henkilökohtaisesti!