Suklaajäätelöt vaalealla sohvalla?

hakola_cosy_easycare_web

 

Ei hätää! Kun on kyse Hakolan sohvasta. Olemme  nimittäin valinneet kankaat siten, että ne kestävät normaalia elämää. Meidän mielestämme sohva ei ole pelkkä koriste-esine, ja erityisesti lapsi- ja eläinperheissä niitä vahinkoja vain sattuu. Vakiomallistomme kankaat on vesipestäviä lukuunottamatta Filipan Molski -kangasta, ja lähes kaikissa sohvissammehan päälliset on irroitettavat.

Lisäksi useissa sohvissamme (Cosy, Fokus, Block, Bond) on Easy Care -merkintä, mikä tarkoittaa, että kankaat on valmistettu kestävistä ja sileistä kuiduista. Tämä tekee kankaista vesipestäviä ja antibakteerisia. Kankaat ovat itsessään likaahylkiviä, eikä niihin ole lisätty kemikaalisia jälkikäsittelyaineita. Tästä syystä kankaat ovat ympäristöystävällisempiä, sopivat lapsiperheisiin, eivätkä allergisoi.

Päällisen voi irroittaa istuin- ja selkätyynyistä vertoketjun avaamalla, ja varovasti vetämällä sisätyyny ulos. Rungosta päällisen saa pois ujuttamalla sormi tarranauhan väliin ja vetämällä päälisen varovasti pois paikaltaan. Videolta näet, kuinka helppoa päällisen irroittaminen on. Huput voi halutessaan pestä jopa omassa kotikoneessa, mikäli kone on tarpeeksi iso. Älä kuitenkaan tunge pesukoneen rumpua täyteen, vaan parhaan pesutuloksen saavuttamiseksi päälliset tulisi pestä väljässä vedessä. Suosittelemme hellävaraista hienopesua 30 asteessa mietoa pesuainetta käyttäen. Päällinen kannattaa vetää sohvan päälle kankaan ollessa vielä hiukan kostea, näin se on helpoin saada takaisin paikoilleen ja pysyy sileänä.

 

 

Ethän pese päällisiä kuitenkaan turhan usein, normaali imurointi riittää yleensä pitämään sohvasi puhtaana. Sohvan tyynyille tekee myös välillä hyvää päästä ulos tampattavaksi. Pienet tahrat kannattaa yrittää poistaa esimerkiksi Softcaren tuotteilla. Suosittelemme Softcaren tekstiilipesuainetta, joka tepsii esimerkiksi kuulakärkikynänjälkiin. Sumuta tahraan, anna vaikuttaa muutaman minuutin, pyyhi kostealla liinalla. Toimii useimpiin tahroihin!

 

box1

Pitämällä hyvää huolta uudesta sohvastasi saat siitä pitkäikäisen kaverin. Tiesithän, että voit tilata meiltä myös pelkkiä päällisiä? Kysy lisää!