Meille on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit!

Mahtavaa! Suomalaisen työn liitto on myöntänyt meille Avainlippu- sekä Design from Finland -merkit.

”Design from Finland -merkki myönnetään yritykselle, joka haluaa erottautua suomalaisen muotoilun osaajana ja muotoilulla on merkittävä vaikutus yrityksen tuotteiden ja palveluiden menestykseen. Merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ja muotoiluun on investoitu. Merkki auttaa erottumaan kilpailijoista ja viestii kuluttajille korkealuokkaisesta suomalaisesta muotoiluosaamisesta myös kansainvälisesti.”

dffdiplomi525725

”Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Yritykselle, joka haluaa tuoda tuotteidensa ja palveluidensa suomalaisen alkuperän näkyväksi kuluttajien tunteman merkin avulla. Avainlipun avulla voi viestiä tuotteen tai palvelun suomalaisesta alkuperästä luotettavasti.”

avainlippudiplomi_525725

Meillähän valmistus on 100% Suomessa, suunnittelu 100% Suomessa ja lähes kaiken raaka-aineen pyrimme ostamaan Suomesta. Aina niitä parhaita materiaaleja ei vain Suomesta löydä, esimerkiksi verhoilukankaissa olemme usein luottaneet Belgialaiseen osaamiseen. Sohvan rungoista sen sijaan löytää useimmiten suomalaista puuta.

Meille kotimaisuus, niin valmistuksessa, raaka-ainevalinnoissa kuin suunnittelussa on ensisijaisen tärkeä asia. On ollut aina. Ja meille se on jopa ollut niin itsestäänselvää, ettemme ole aina tajunneet pitää siitä meteliä. Nyt voimme kuitenkin entistä paremmin tuoda tuotteidemme suomalaisuutta esille näiden merkkien avulla. Kiitos Suomalaisen työn liitto. Ja hyvä Suomi!