Lippa – yöpöytä ja pientavaran piilopaikka

Makuuhuone on minulle paikka, jossa rauhoitutaan päivän päätteeksi. Oikaistaan jalat, luetaan pätkä kesken olevaa kirjaa ja sitten painetaan pää tyynyyn. Ympärillä oleva tila vaikuttaa rauhoittumiseen.

”Täytyy myöntää, etten ole vuosiin löytänyt mieleisiäni yöpöytiä. Ne ovat olleet makuuni liian suuria ja keränneet senkin takia päällensä kaikenlaista tavaraa.”

lippa-hylly-yöpöytä-suomalainen-design
lippa-hylly-yopoyta

Toivoisin että minun makuhuoneeni on seesteinen ja jollain tavalla riisuttukin. Haluan että siellä ei ole ylimääräisiä tai liian hallitsevia huonekaluja. Suuren sängyn rinnalla yöpöytien täytyy olla mielestäni siroja.

Täytyy myöntää, etten ole vuosiin löytänyt mieleisiäni yöpöytiä. Ne ovat olleet makuuni liian suuria ja keränneet senkin takia päällensä kaikenlaista tavaraa. Elämäähän sekin vain on, mutta siisteyttä rakastavana silmiäni särkee kaikenlaiset tavararöykkiöt.

Hakolan Lippa-hyllyjä olen katsellut jo pidemmän aikaa. Kodissamme olisi monta paikkaa, johon niitä voisin asetella. Eteiseen avainkaapiksi, kylpyhuoneeseen, olohuoneen tauluseinälle ja niin edelleen. Niitä voi käyttää sekä somisteena että säilyttimenä. Juuri siksi yksi sellainen pienempi malli päätyikin yöpöydäksi makuuhuoneeseemme.

Se oli sopivan pieni, siitä sai avattua pöydän ja sisäänsä se kätkee sisustuksellisesti ei-niin-kauniit pienet käyttöesineet. Suljettuna se toimii sisutuselementtinä ja valkoisella etulevyllä se maastoutuu seinään. Lapsemme kasvaessa ei hänkään pääse käsiksi yöpöydällä oleviin tavaroihin sen ollessa kiinni.

Asensimme hyllyn heti sen saavuttua, miehen puolelle. Minun puolelleni sellainen tulee sitten, kun pienen sänky ei ole enää kiinni sängyssämme.

Lippa-hylly on yöpöytä, josta sekä minä että mieheni pidämme. Kauneutensa lisäksi se on myös käytännöllinen. Mieheni tuumasi sen olevan ylellinenkin.

-Riikka

lippa-yopoyta

”Makuuhuone on minulle paikka, jossa rauhoitutaan päivän päätteeksi.”

Cosysohva

Meille muutti vauva!

Lazy velvet samettisohva lapsi

Rahilla lisää tilaa

Joulun rauhaa