Lippa-hylly makuuhuoneessa

hakola_lippa_bedroom2_web

Kurkistus makuuhuoneeseen! Kotishowroomimme, eli Annaleenan kodin sisustus elää ja remonttia tehdään pikkuhiljaa, kunnioittaen vuonna 1963 rakennetun asunnon alkuperäisiä ratkaisuja.

Saimme vihdoin valmiiksi makuuhuoneprojektin, jossa siirsimme alunperin työhuoneena toimineen pikkuruisen huoneen, sekä makuuhuoneen paikkoja keskenään. Nyt vähän pimeä, pieni huone toimii loistavasti käyttötarkoituksessaan, eli makuuhuoneena.

Maalasimme huoneen kaikki seinät Tikkurilan upealla grafiitinharmaalla mattapintaisella sävyllä Y500, jolla saimme tilaan haluamamme rauhallisen, pesämäisen tunnelman. Sävyn tummuus vähän epäilytti ensin, mutta lopputulos on juuri sellainen kuin toivottiin. On ollut kyllä ilo huomata, kuinka tällä hetkellä Suomeenkin on rantautunut uskallus käyttää rohkeammin tummempia sävyjä sisustuksessa, eikä aina vain sitä valkoista.

Sängynpäätynä on valmistamamme Zipper-sängynpääty, jota saa tilauksesta kauttamme. Päädyssä on paksu, musta Marimekon puuvillainen verhoilukangas, joka on helppo pestä. Sivuilla olevat vetoketjut toimivat kivana yksityiskohtana ja tekevät päällisestä helpon ottaa pois pesua varten.

Uutuustuotteestamme, Marianne Huotarin Lippa-hyllystä saimme oivat yöpöydät. Koska tila on pieni, ei sängyn molemmin puolin jäänyt tilaa perinteisille yöpöydille, joten pienikokoinen, seinään kiinnitettävä Lippa-hylly on loistava vaihtoehto. Lippa on juuri sopivan kokoinen tähän tarkoitukseen, siihen mahtuu juuri sopivasti tarvittava; puhelin, kirja ja korut voi riisua pikkuisille hyllyille. Päiväsaikaan Lipan voi halutessaan sulkea ja se toimii kauniina seinäelementtinä.

Lamppuina toimivat Artemiden Tolomeot, klassikot jotka antavat täydellisen lukuvalon. Tyynynpäällinen ja huopa kotimaisen 1kertaa2:sen mallistosta. Pieni, sympaattinen maljakko keraamikko Jatta Lavin prototyyppi.

 

lippa_openclosed_web2

 

lippa_openclosed_web