Lastenhuoneen lempihylly

Meillä on viime talvesta asti ollut kotonamme pieni ihana rillipää. Samantien rillit saatuaan mietimme hänen kanssaan yhdessä, että missä silmälasit olisi hyvä säilyttää öisin ja silloin kun niitä ei muuten tarvitse pitää.

“Lempitavara Lempi-hyllylle, kuinkas muutenkaan!”

Pohdimme erilaisia vaihtoehtoja ja hauskin idea oli, että no, Lempi-hyllyssä tietenkin. Hyllyn ihana muotokieli iski kuusivuotiaaseen, hylly on leikkisä ja siihen voi kääriä myös pehmokäärmeen kiinni.

Lastenhuoneen mustaa seinää vasten valkoinen kerrossänky tulee kauniisti esiin ja samaan sarjaan sopii erinomaisesti myös Lempi. Olemme useaan otteeseen pohtineet missä kohti sänkyä olisi paras paikka hyllylle. Onneksi emme ole hyllyä aiemmin seinälle kiinnittäneet, sillä pari päivää sitten tekemäni pieni kalustemylläys lastenhuoneessa sinetöi Lempi-hyllyn paikan. Se on koko mustan seinän kokonaisuutta ajatellen parhaassa paikassa lähellä ikkunaa.

Mallailu poikani kanssa oli hauskaa, kun kokeilimme eri paikkoja hyllylle. Ainakin siihen asti, kun hyllylevy luiskahti käsistä ja tipahti kerrossängyn taakse. Siihen tuli pari naarmua ja meitä kumpaakin harmitti, mutta poikani totesi juuri oikeat sanat: “ei se ole maailmanloppu”.

Enää tarvitaan pora lainaan ja hylly seinään. Innolla odotan myös, että mitäköhän muuta tärkeää tavaraa hyllylle päätyy. Päätös on tuon ihanan eskarilaisen. Lempitavara Lempi-hyllylle, kuinkas muutenkaan!

-Tiina

Cosysohva

Meille muutti vauva!

Lazy velvet samettisohva lapsi

Rahilla lisää tilaa

Joulun rauhaa